Mortis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 evet inşallah bulunur seninki de :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 allah yardımcımız olsun arkadaşlar hepimizinkinin bulunmasını nasip etsin. of moralim bozuldu inşallah bulunur =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 cüzdan nsede mce yazık olmş inş bulursun en kısa zmnda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Overseer said: allah yardımcımız olsun arkadaşlar hepimizinkinin bulunmasını nasip etsin. of moralim bozuldu inşallah bulunur =( benimde sinirlerim bozuldu walla ya. ne adaletsiz su dunya.... cuzdan falan kayboluyor. neyse allahtan Mc... ya Burger olsaydi ?!?! Offf ozaman napcaktik ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 oof inş cüzdanım şeriat'ı getirmez :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 onu nasil yapcak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 hiç bilmiyorum ama yapmaz herhalde bide sesu cüzdanını buldu demekki parası var bu topic sayesinde bulduğuna inanıyorum ve akşam midye dolma ısmarlamasını talep ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 o diilde sesu umarım bulursun cüzdanını yaw üzüldüm bak şmdi edit : midye dolma talebinde bende bulunabilirim öss öncesi moral olur =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 geçen bende yedm dabıl çizburger. ama cok pahalıyms bi daha yemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 ulan mesajlari kimse okumuyo galiba, burdan herkese kufur etsem, kimse farketmez. isallah bulunur cuzdanin. gokhan gobegini sIktIm, gidindan opuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 bulundu mu? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 bilmiyoruz ama insh bulunur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Forumdaki Yazıya Hitaben: http://forum.paticik.com/read.php?20,3321897,3322013#msg-3322013 aquila said: ulan mesajlari kimse okumuyo galiba, burdan herkese kufur etsem, kimse farketmez. isallah bulunur cuzdanin. gokhan gobegini sIktIm, gidindan opuyorum. muk! :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 alıntı yapacağıma yine ÖM attım şükrü yanlış anlama sana yazmiorum asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 noldu anlamadim, isallah cuzdan bulunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 benim beynim iice gitmis ya... verdin linke tikladim, megerse ayni sayfaymis.. hmm bu ne dedim ordaki ayni linke bida tikladim, sonra dustu jeton.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 geçmiş oldu diyelim ozmn sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 ya o cüzdan bulunmazsa çok üzülürüm ben:///7/77 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar