Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Mazda 6

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Mazda6 Base, Mid, Sport, Luxury model seçenekleri ile satılıyor.
Mid 71.900 YTL bi fiyatı var.
Sport 90bin YTL

yok yok araçta.
hastası oldum.
Burda ayrıntılı broşürü var incelemek isterseniz.
http://www.mazda-tr.com/downloads/mazda6-brochure-turkce_v2.pdf
Mesaj tarihi:
Ben de benzer ses çıkaran bir hareket yapmıştım zaten.

Ancak herşey dahil ise eywallah denilebilir. Fakat her opsiyon için ekstra bindirmeler olacaksa belirtilen fiyat üzerine, hareketi bir kez daha yapıyorum.
Mesaj tarihi:
Vodan said:
Tasarım güzel. Fakat fiyat için "şak" sesi çıkartan el hareketinden yaptım Mazda'ya..

ps: direksiyon opel'den arak

hiç mazdaya bindin mi? opel'e benzemez :)
Mesaj tarihi:
çok acaip bi araçtır mazdalar.gerçekten.sadece türkiyede distribütor salaklıgından gerekli ilgiyi ve alakayı görebilmiş değildir.
bu arada mazda'nın 6 serisinin ilk versiyonu da 3 kollu direksiyondu.opel araklamış olabilir.
hatta bizim 1990 model 626 vardı onunda direksiyonu böyleydi :)
Mesaj tarihi:
Ya önemli olan 3 kollu olması değil genel formu ve özellikle kollar arasındaki açılara bakarsak Opel'in Antara ile kullanmaya başladığı yeni direksiyonlarına benziyor.
Mesaj tarihi:
abi kopya denecek kadar benzemiyo. genel şekli bile farklı anca siluetini alsan benzer olurlar direksiyonları :) Bi de biri başka bi arabaya benzetiyorum demiş, RX8 diim ona da :P
Mesaj tarihi:
öncelikle mazda nın firma imajı benim gozumde iyidir. ozellikle bazi konsept arabalari cok hosuma gidiyor. avrupalidan farkli olusu, klasik uzakdogu sportif hatlar vs.

ama mazda nin olayi iyi kaliteyi, sik dizaynlarla ve ucuza sunmasidir. iste bu noktada bir duuuur diyoruz. cunku turkiye de hicte ucuza sunmuyor.

normalde yari dolu bir alman arabasi turkiye de almanya fiyatinin iki katina ustelik baz halde satilir. vergiydi cartti curttu distributor kazigiydi (ozellikle borusan ve dogus), bizler buna alistik.

ama mazda turkiye de almanya da sattiginin 2 katindan da fazla fiyatlandirma yapiyor.

biri bunun sebebini bana mantikli bir sekilde anlattigi zaman ben de bir mazda almayi dusunebilirim.
Mesaj tarihi:

*Bende son kasa mazda 3 hatchback var. Şu ana kadar hiç bir sorunla karşılaşmadım dizayn'ı desen oda harika ama gel gör ki satmaya kalktığında pek para etmiyor.Tek suçu türkiye'de iyi bir imajının olmaması.
Bu arada söyle bir concept art var çok hoşmua gitti . Yeni mazda 3 böyle olursa süper olur.

*Yeni Mazda 6 da güzel görünüyor yalnız fiyatı cok fazlaymış. Verdiğin arabaya değebilir o ayrı ama mazda riskli bir iş yapıp lüks sınıfa kaçmış biraz

Mesaj tarihi:
Ya bende bu konuyu okurken aklıma 323'ler geliyor. O dönemin en gözde arabalarındandı. Ayrıca o dönem 626'larda gözde arabalardı ama bugün ah bir mazdam olsa diyen kaç kişi vardır? Aramızda var mı? Fistan'dan başka :)

Mazda özellikle bir önceki kasa Mazda6'ya kadar çok karanlık bir dönem yaşadı o kasa ile toparladılar Mazda3 ile pekiştirdiler ama tutulmuyor Türkiye'de. Bu fiyatlarla da tutulmasını beklemeleri romantiklik olur.

Namessar'ın dediği gibi bende 1.300 cc'den vergilenen RX-8'in neden 85 bin YTL'ye satıldığını merak ediyorum. Mümkünse bir arkadaş bana açıklasın.
Mesaj tarihi:
Vodan said:
Ya bende bu konuyu okurken aklıma 323'ler geliyor. O dönemin en gözde arabalarındandı. Ayrıca o dönem 626'larda gözde arabalardı ama bugün ah bir mazdam olsa diyen kaç kişi vardır? Aramızda var mı? Fistan'dan başka :)

Mazda özellikle bir önceki kasa Mazda6'ya kadar çok karanlık bir dönem yaşadı o kasa ile toparladılar Mazda3 ile pekiştirdiler ama tutulmuyor Türkiye'de. Bu fiyatlarla da tutulmasını beklemeleri romantiklik olur.

Namessar'ın dediği gibi bende 1.300 cc'den vergilenen RX-8'in neden 85 bin YTL'ye satıldığını merak ediyorum. Mümkünse bir arkadaş bana açıklasın.

Aynen onu ben direkt s2000 ile karşılaştırmıştım, yurtdışı fiyatları iki aracın da aynı ama 2000cc'Lik s2000 ile 1300cc'lik rx-8 türkiye'de de aynı fiyata.

Adamlar aradaki %30-40 lık farkı direkt cuk cebe indiriyor. Vergi olarak ödemiyorsunuz zaten araba özel bari bize ödeyin de biz zengin olalım mantığı var. Rx-8 55-60 milyara satılabilirdi yoksa ve bolca da satardı o fiyattan bence. ( bolca dediğim 100 tane sattıysa 150 olurdu belki :) )
Mesaj tarihi:
55-60 bin YTL olsa millet Golf fln almaz ondan alırdı :) yani %50 den çok daha yüksek olurdu aradaki satış farkı. Güzel ve 4 kapısıyla da rahat bi coupe aslında.
  • Yeni Oluştur...