Gothic Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 yarınki sınavda sakal bıyık sorun yaratırmı ? unuttum ben öncden ne olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 fotoğrafta sakallıysan np yok ak pak isen kes mutlaka , bende hafiften vardı yine 4-5 sn baktı tanımak için de, belirgin bir fark yaratacak şekilde olanları almıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 fotograftada var sakal bıyık tamam o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 tabi fotoğrafa uy biraz da, tanınır ol yani kısaca işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 ya benim giriş belgesindeki sakallı ama ehliyetteki sakalsız ve çok farkedio sorun olurmu...bide fotoraf götürmek gerekiomymş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Yav ben sakalları kesmiştim de , keçi sakal falan yaptım. Yanımda traş bıçağı falan götüreyim diyorum , olmadı kesebiliriz heralde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar