Hagii Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 İnan tüm kalbimle denedim. Hissediyorsundur dedim. Liderliğin güçlü dedim. Belki de hakettin bile dedim. Ama seni sevemedim Tayyip. Beni aristokrasiden alıp, Köleliğin kollarına attın, Ve ardından hiç de umursamadın. Tanıdığım hemen hemen herkesi, Hapislere sokup ölene kadar borçlu ettin, Çocuklarına Adolf Hitler gibi davranıp, Yalanlarınla zevk-i sefa ettin. Cem Uzan'ın Maybach'larında ayaklarını uzat, Arap şeyhleri gibi paraları çar çur dağat, Peşi sıra çok eziyet çektik diye yalan at, İçimde de seni sırtından tepen o asil at. Vaatlerin verilmesi en rahatını verdin, "Geber de sizi mutlu edeyim" dedin, Ve tarih boyunca insanlar salak olduğundan, "Geberelim de mutlu olalım" dediler. Kendini tanrı ilan eden imparatorlar gibi, Tanrılığı süresince de ağlayanlar gibi, "Biz yaptık siz değerini bilmediniz"ciler gibi, Yalan söyledin, günah eyledin, ve kazandın. Allah ile şeytan arasında bir iddia varsa, Ve şeytan kötülük kazanacak dediyse, Şeytan kazandı Tayyip kötülükle, Sen de kazandın kötü olduğun için. alıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 pek bi berbat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 ben de beğenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 bence sen yazdın da çaktırmıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Bu ne la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 ne kotuymus ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 ben cok seviyorum tayyipi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 sevvvdim seni bir kere başkasını sevemem deli diyorlar bana desinler değişemem diyesim geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 alıntıysa çok kötü sen yazdıysan daha da kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 gururlar ayaktayız %47 oyla seviyor seni herkes, gözlüğünle çakınla kapanacak diyorlar aldırma onlara laik insanlar görüyorum orada burada söz bulamayınca lafı getiriyorlar pirince onlar pirinç desin dursun sen ver kömürü ellerine sigarayı yasakladın keşke sıra gelse alkole laik insanlar görüyorum orada burada hele bir kapatsınlar oluruz ılımlı ordu üstlerine salarız namaz kılan robotu * ben de katılcam büyüyünce gençlik kollarına laik insanlar görüyorum orada burada. daha güzel :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 he he cidden 2. daha güzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 salacam namaz kılan robotu ne ya ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 slickers said: alıntıysa çok kötü sen yazdıysan daha da kötü ben yazdıysam neden daha kötü la ben yazmadım ki bunu karalamaya salladınız. maille geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 begenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 dünyanın en güzel ampülü sensin yurdumda bir ışık gibi yükselirsin mitinge götürdü beni zorla ailem sen onlara da dersini verirsin açtılarsa dava medyaya köpür kapatırlarsa nasıl geçer sensiz ömür doğum günümde laik play station almışlar oysa bekledim senden çuvalla kömür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 yatarım bomboş hanede yedim içtim meyhanede karaköy'de kerhanede aradığım kadın sensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 kötü kötü kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Rahan said: (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar