Mortis Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 pastaneye giden kızdan hayır gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 -Wissy said: Ardeth said: ama ben aslen genetikte okuyorum zaten bölümün %80i kız :/ Bolumun %80'i `genetikte okuyan kiz`. Bölümün %80'i bıyıklı kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Bolumun %100'u biyikli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 genetiği bırakın ben sosyolojideyim %90 ı bıyıksız kız. Orda da düzgün bişey yok ki alt dönemlere de baktım. Bölümle alakası yok boğaziçinde iş yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Alexi_Septimus said: -Wissy said: Ardeth said: ama ben aslen genetikte okuyorum zaten bölümün %80i kız :/ Bolumun %80'i `genetikte okuyan kiz`. Bölümün %80'i bıyıklı kız. cık değil 1-boğaziçi genetik bölümü, 2- mühendislik değil temel bilimler hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Hagii said: Ardeth said: pastane ne yahu daha iyi bir örnek bulamadın mı pastaneye gidiyorlarmış. örnek değil bu gerçek. düşünsenize karşınızda pastaneye gidelim teklifine müsait zamanım yok diye geri çeviren bir ....... var. orayı içinizden istediğiniz şekilde doldurun. sonra nerede benim yanlışım diyorum da. konu bu değildi ki. kız bulamamam veya kızlarla konuşamamam değil sorduğum şey konuştuğun kişinin niyetini nasıl anlarsın. ayrıca ben istemedim hayatımda kız olmasını ? benim istememem nedeni başarısızlığa uğrama tehlikesi mi yoksa önce işlerimi halledeyim sonra olur o meselesi mi bilmiyorum ama şu pastane örneği önce iş sonra o olduğunu gösteriyor. yani tam karar veremiyorum. yapayım mı ? cevap yok yapmayayım mı ? cevap yok bu belirsizlik adamı deli ediyor. en iyis kara vermek. yapayım çünkü kızsız olmaz. ama bu konuda bile aklıma şu söz geliyor ne kızla olunur ne de kızsız olunur lafı yani ben= kararsız olunca bunlara yol açıyor. abi manyak misin sen ya yap bi kiz arkadas iste takil. nerd musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Bogazici'nde yanlis yere bakiyorsunuz. Bizim kampuste sahane bir Turizm Isletme bolumu var. Sahane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Turizm işletme kızlarının hepsini lütfü adlı arkadaş tarafından biliyoruz onlarda da iş yok . =_= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Var var.. Siz `lutfu`yu aradan cikarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 diş fakültesi nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Lütfünün kankutlarına yararı dokundu geçmişte. Beceremiyosanız susucaksınız. ayrıca Hagii you're so eightieeeeeeeeeeeees Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mortis said: pastaneye giden kızdan hayır gelmez. ama hayır demiş işte. bip bip *vııııııııııııın* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 itülü abaza allah muhafaza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Cuce said: bip bip *vııııııııııııın* Hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reb1rth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 hagii nin sorununu bulduk beyler nihaha : http://www.hurriyet.com.tr/dunya/9223548.asp?gid=229&sz=59533 Ah ben bir dota herosu olsaydım .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Bu Amerikalı bilim adamları neden insanlığa faydalı olaiblicek şeylerşe hiç uğraşmaz? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Ugrasiyorlar da bedavaya soylemiyorlar onlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 o paraları kızlara harcasalar, kötü erkek olmasa da sevilirdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Zebilith said: "ımmm.. bu şarabı tatmalısın muhteşem. gel birer kadeh içelim bizim çardakta" benim büyülü sözcüklerim. büyü caiz değil sfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 alıntı: Arızalı tipler her zaman daha çok dikkat çeker ... zor birine sahip olmak her zaman daha çok heyecan verir bu yüzden EVET... KADINLAR KÖTÜ ERKEK SEVER O ZAMAN BU "KADINLARI HER ZAMAN ISTISMAR,SUISTIMAL ET VE ONLARI KENDI CIKARLARIN DOGRULTUSUNDA KULLAN" TEZINI DOGRULUYOR. OH BEE, RAHATLADIM... bilim adamlari isine baksin...cebinde paran yoksa seveninde olmaz :) bana kızlar naziktir onlara saygı duyacaksın, onlar kırılgandır , duygusaldır ........ kim bana öğrettti lan bunları alın size bilimsel sonuç diye gözlerine sokasım geldi ama kimin? neyse bu konu benim dediğim şey değil ama güzel şeyler de çıkmıyor değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Bu arada dotaya +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Pyro said: Bu arada dotaya +1 Gerekeni söylemiş pyro kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Gidiyo bu topic te =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 nereye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 hiç biyere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar