Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

neden kız arkadaşım yok benim ya

Hagii

Öne çıkan mesajlar

Hagii said:
Ardeth said:
pastane ne yahu daha iyi bir örnek bulamadın mı

pastaneye gidiyorlarmış. örnek değil bu gerçek. düşünsenize karşınızda pastaneye gidelim teklifine müsait zamanım yok diye geri çeviren bir ....... var. orayı içinizden istediğiniz şekilde doldurun.

sonra nerede benim yanlışım diyorum da. konu bu değildi ki. kız bulamamam veya kızlarla konuşamamam değil sorduğum şey konuştuğun kişinin niyetini nasıl anlarsın.

ayrıca ben istemedim hayatımda kız olmasını ? benim istememem nedeni başarısızlığa uğrama tehlikesi mi yoksa önce işlerimi halledeyim sonra olur o meselesi mi bilmiyorum ama şu pastane örneği önce iş sonra o olduğunu gösteriyor.

yani tam karar veremiyorum. yapayım mı ? cevap yok yapmayayım mı ? cevap yok bu belirsizlik adamı deli ediyor.

en iyis kara vermek. yapayım çünkü kızsız olmaz. ama bu konuda bile aklıma şu söz geliyor ne kızla olunur ne de kızsız olunur lafı yani ben= kararsız olunca bunlara yol açıyor.

abi manyak misin sen ya yap bi kiz arkadas iste takil. nerd musun?
Sosyal ağlarda paylaş

alıntı:
Arızalı tipler her zaman daha çok dikkat çeker ... zor birine sahip olmak her zaman daha çok heyecan verir bu yüzden EVET... KADINLAR KÖTÜ ERKEK SEVER

O ZAMAN BU "KADINLARI HER ZAMAN ISTISMAR,SUISTIMAL ET VE ONLARI KENDI CIKARLARIN DOGRULTUSUNDA KULLAN" TEZINI DOGRULUYOR.
OH BEE, RAHATLADIM...

bilim adamlari isine baksin...cebinde paran yoksa seveninde olmaz :)

bana kızlar naziktir onlara saygı duyacaksın, onlar kırılgandır , duygusaldır ........ kim bana öğrettti lan bunları alın size bilimsel sonuç diye gözlerine sokasım geldi ama kimin? neyse bu konu benim dediğim şey değil ama güzel şeyler de çıkmıyor değil
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...