Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mimarlıktan geçiş

-Cleglaw-

Öne çıkan mesajlar

ohahah noluyo lan sanki girdinde geçiş yapcan, diye götünüzle gülmeyin lütfen ddfgdfg

merak ettiğim şey şimdi bi yerin(trakya üniverstesi mesela) mimarlık bölümünden itünün mimarlığına falan geçme imkanımın olup olmadığı.

hani girersem, not yüksek falan tutup geçme seçeneğim avrmı?

not:kusurabkamayın stresteyim fena halde, ve bilgisizim bu konularda genel olarak. bu akşam topik yağmuruna tuttum. cevap yazanlara falan şimdidden teşekkürler, puanınız yüksek gelsin lan d:
Sosyal ağlarda paylaş

bir de geçtikten sonra dersleri saydırma problemi olabilir (itü'de lisans okumadım, mimar da değilim..) bu gibi sorunların ytü'de çıktığına şahit oldum. bazı dersleri saymayabiliyorlar. bu dersler matematik gibi temel dersler bile olabiliyor. kısaca eğer olursa biraz terleticekler.

terlemek iyidir õ_Ô
Sosyal ağlarda paylaş

o tarz hayallere sakın girme.. ben de matematikten bilgisayar ageçmeyi planlıyordum(bu da seninkine benzer bi olay) ama 2.2 ile mezun oldum anca :D
evdeki hesap çarşıya kesinlikle uymuyor.. herkese söylüyorum,
sakın böyle bişe planlayıp dandik bi yer yazmayın. orda kalırsınız, çok pişman olursunuz.
öss den sonra zaten tercih çin konular falan açılır. orada da tartışırız olmadı...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...