Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Enter The UnderWorld

Catscratch

Öne çıkan mesajlar

Kasttan begendigim 2 adam var, biri craven digeri zenci lykan.
selene bile cok iyi olmamis bence. Kizda bir vamp lik gothic bir hava var ama, bilmiyorum. saclarini biraz daha iyi yapsalar daha iyi oturabilirmis. simdi kooforden cikmis hanimefendi gibi duruyor.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sly-One, 04 February 2004 01:01 tarihinde demiş ki:
lucian kendine michael ın kanını pompaladı amelie nin kanı daha eline geçmemişti gibi gördüm ben. öldü yani.

yok yok, hani şu bahsettiğim sahne varya craven lucianı tam kapıdan çıkarken vurdu sonra kapının önüne düştü lucian yığıldı kaldı sonra raze geldi (şu iri yarı hayvan gibi olan zenci lykan) lucianı o halde görünce öldü sandı ve şakınlık ve heyecandan elindeki poşeti yere düşürdü (poşetin içindeki şırıngalarda amelianın kanı vardı) ondan sonra bikaç saniyelik bi sahnede lucianın uyandığını görüyoruz ve daha sonrada zaten gidip cravenın bacağını bıçakladı, işte o ara lucian o kanları kendine enjekte etti diye düşünüyorum ve kalkacak gücü buldu sonra craven bikaç el daha ateş etti ama lucian bence yine ölmedi çünkü artık o kurşunlar ona işlemez.
Sosyal ağlarda paylaş

şu cravenı daha oturaklı karizmatik şahsiyet beklerdim.ismime leke düşürür gibi ne o öyle.

bide filmde o lycanlarda zenci eleman dolby surround yutmuş gibiydi sesi.geğirerek konuşuyo[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this;
You're a Siamese Twin.
Your Brother,attached at your shoulder,is gay
You're not.
He has a date coming over tonight.
You have only one **s

www.hayalkent.net/freestyle

Sosyal ağlarda paylaş

ya arkadaşlar bu filmle ilgili güzel bi site falan bulan yok mu?
şöyle güzel bi WALLPAPER bulamadım bi türlü, official sitedeki wallpaperlar zaten baya bi moktan
kate beckinsale'ın filmin afişindeki duruşunun 1024*768 wallpaperını arıyorum. bulamadım yarım saattir nette.[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SilverSurfer, 04 February 2004 02:03 tarihinde demiş ki:
said:
Craven, 04 February 2004 01:59 tarihinde demiş ki:
şu cravenı daha oturaklı karizmatik şahsiyet beklerdim.ismime leke düşürür gibi ne o öyle.

bide filmde o lycanlarda zenci eleman dolby surround yutmuş gibiydi sesi.geğirerek konuşuyo

bana john coffeyyi hatırlattı hani bi içecek ismi gibi;)

bu adam pirates of carribeandaki zenci değil mi aynı onun sesi hem o adamda zenciydi
Sosyal ağlarda paylaş

abi yok o film de daha bi kibardı burda direk hayvanlaşmış belki efekt koymuşlardır gerçekte öle konuştuğunu düşünemiyorum auha[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki:
bidahaki pop stara bende katılıcam
şimdiden calısmalara basladım
2 kapkaç yaptım
6 adam dövdüm
3 lokantada kavga cıkardım
Sosyal ağlarda paylaş

bende bugün gittim hiç beğenmedim

film deki en estetik, benim gözüme en hoş gelen sahne en başta kadın balkonun kenarında dururken ceketin dalgalanması ydı

onun dışında yapmayın yani neresi blade i 4 e katlar
blade her türlü üstündür bu filmden bence
ancak görsel olarak blade den iyi olabilir o da olsun artık arada kaç yıllık teknoloji farkı var

filmde aksiyon diye bişey yoktu ki, tüm aksiyon düz silah patlatmacasıydı o da hiç estetik değildi,kurtadam a dönüşme animasyonları yeterince iyi değildi ,fantastik öğeler olarakta iyi dengeleyememişler
werewolf lar teke tekte her türlü yiyo vampirleri,vampirlerin tıslamasından başka bi numaraları yoktu ,sadece elinde silah,
vampirleri bildiğimiz mafya yapmışlar nerdeyse[signature][hline]En büyük ceza umuttur,sadece işkenceyi uzatır
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Mandrake-, 04 February 2004 20:55 tarihinde demiş ki:

werewolf lar teke tekte her türlü yiyo vampirleri,vampirlerin tıslamasından başka bi numaraları yoktu ,sadece elinde silah,
vampirleri bildiğimiz mafya yapmışlar nerdeyse

vede bence vampirler fazla iyi olmuşlar hiç insanlara kötü davranmıyor kanını emmiyorlar falan filan
Sosyal ağlarda paylaş

bence asıl werewolf ler peşmerge gibi keleşli teroristlere benzemiş.vampirler böle aristokrat ingilizler[yanlış benzetme olduda cümleye hoş anlam vakası] gibi jön ortamlarda duruyolar

maykıl korvin yönetir.

Craven da ve kızda tam Crow tipi war.[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this;
You're a Siamese Twin.
Your Brother,attached at your shoulder,is gay
You're not.
He has a date coming over tonight.
You have only one **s

www.hayalkent.net/freestyle

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...