Dojorel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Kasttan begendigim 2 adam var, biri craven digeri zenci lykan. selene bile cok iyi olmamis bence. Kizda bir vamp lik gothic bir hava var ama, bilmiyorum. saclarini biraz daha iyi yapsalar daha iyi oturabilirmis. simdi kooforden cikmis hanimefendi gibi duruyor.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 en dangalak filmlerinden biri dünyanın bence de. ne hayallerle gittim oysa ki. en azından bi blade olsaymış.. arada derede tırt bişi olmuş...[signature][hline]nobody said it would be easy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 said: Sly-One, 04 February 2004 01:01 tarihinde demiş ki: lucian kendine michael ın kanını pompaladı amelie nin kanı daha eline geçmemişti gibi gördüm ben. öldü yani. yok yok, hani şu bahsettiğim sahne varya craven lucianı tam kapıdan çıkarken vurdu sonra kapının önüne düştü lucian yığıldı kaldı sonra raze geldi (şu iri yarı hayvan gibi olan zenci lykan) lucianı o halde görünce öldü sandı ve şakınlık ve heyecandan elindeki poşeti yere düşürdü (poşetin içindeki şırıngalarda amelianın kanı vardı) ondan sonra bikaç saniyelik bi sahnede lucianın uyandığını görüyoruz ve daha sonrada zaten gidip cravenın bacağını bıçakladı, işte o ara lucian o kanları kendine enjekte etti diye düşünüyorum ve kalkacak gücü buldu sonra craven bikaç el daha ateş etti ama lucian bence yine ölmedi çünkü artık o kurşunlar ona işlemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 hmm olabilir haklısın.[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 şu cravenı daha oturaklı karizmatik şahsiyet beklerdim.ismime leke düşürür gibi ne o öyle. bide filmde o lycanlarda zenci eleman dolby surround yutmuş gibiydi sesi.geğirerek konuşuyo[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 said: Craven, 04 February 2004 01:59 tarihinde demiş ki: şu cravenı daha oturaklı karizmatik şahsiyet beklerdim.ismime leke düşürür gibi ne o öyle. bide filmde o lycanlarda zenci eleman dolby surround yutmuş gibiydi sesi.geğirerek konuşuyo bana john coffeyyi hatırlattı hani bi içecek ismi gibi;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 ya arkadaşlar bu filmle ilgili güzel bi site falan bulan yok mu? şöyle güzel bi WALLPAPER bulamadım bi türlü, official sitedeki wallpaperlar zaten baya bi moktan kate beckinsale'ın filmin afişindeki duruşunun 1024*768 wallpaperını arıyorum. bulamadım yarım saattir nette.[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 bende var ver mailine atıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 ay ya da buraya yazmiim mailı dur atıyom özel mesaj saolasın[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza [Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 04 February 2004 02:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 said: SilverSurfer, 04 February 2004 02:03 tarihinde demiş ki: said: Craven, 04 February 2004 01:59 tarihinde demiş ki: şu cravenı daha oturaklı karizmatik şahsiyet beklerdim.ismime leke düşürür gibi ne o öyle. bide filmde o lycanlarda zenci eleman dolby surround yutmuş gibiydi sesi.geğirerek konuşuyo bana john coffeyyi hatırlattı hani bi içecek ismi gibi;) bu adam pirates of carribeandaki zenci değil mi aynı onun sesi hem o adamda zenciydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Bilgisayarda çalışanlar biraz üşenmiş detaya ama yinede çok iiydi. Makyajları kim yapmışsa ellerinden öpmek istiorum :)[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 abi o zencideki ses ne o öyle yaw ? auha boru yutmuş gibi :D[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 abi o pirates of carribeandaki sesin aynısı yaw:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 abi yok o film de daha bi kibardı burda direk hayvanlaşmış belki efekt koymuşlardır gerçekte öle konuştuğunu düşünemiyorum auha[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 arkadas hem lyca hem robotek karisimi bisi ses ondan öle cikio ne o ole yaa digitize lycan neresine, ne takmislarda öle bi ses cikarmislar (taam efekttte film icinde dioz:P)[signature][hline]"Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 birde bişi sorcam şimdi hangi taraf iyi yaw kurt adamlar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 ikiside kötü bence yaşasın human lar :p[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Vampirler rlz hem o sarışın ve başroldeki siyah kadın vampir süper olmuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 iki tarafta evil hatun ne dio "höst ben senin irkini yok etmeye calisiom.. kurtadamlarin ne oldugu saten ortada.."[signature][hline]"Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 bu filmin rahat 2 si 3ü çekilir kıl bi yerde bitirmişler çünkü.[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 bende bugün gittim hiç beğenmedim film deki en estetik, benim gözüme en hoş gelen sahne en başta kadın balkonun kenarında dururken ceketin dalgalanması ydı onun dışında yapmayın yani neresi blade i 4 e katlar blade her türlü üstündür bu filmden bence ancak görsel olarak blade den iyi olabilir o da olsun artık arada kaç yıllık teknoloji farkı var filmde aksiyon diye bişey yoktu ki, tüm aksiyon düz silah patlatmacasıydı o da hiç estetik değildi,kurtadam a dönüşme animasyonları yeterince iyi değildi ,fantastik öğeler olarakta iyi dengeleyememişler werewolf lar teke tekte her türlü yiyo vampirleri,vampirlerin tıslamasından başka bi numaraları yoktu ,sadece elinde silah, vampirleri bildiğimiz mafya yapmışlar nerdeyse[signature][hline]En büyük ceza umuttur,sadece işkenceyi uzatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 said: -Mandrake-, 04 February 2004 20:55 tarihinde demiş ki: werewolf lar teke tekte her türlü yiyo vampirleri,vampirlerin tıslamasından başka bi numaraları yoktu ,sadece elinde silah, vampirleri bildiğimiz mafya yapmışlar nerdeyse vede bence vampirler fazla iyi olmuşlar hiç insanlara kötü davranmıyor kanını emmiyorlar falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 bence asıl werewolf ler peşmerge gibi keleşli teroristlere benzemiş.vampirler böle aristokrat ingilizler[yanlış benzetme olduda cümleye hoş anlam vakası] gibi jön ortamlarda duruyolar maykıl korvin yönetir. Craven da ve kızda tam Crow tipi war.[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Viktor (Bill Nighs) cuk diye oturmuş rolüne resmen[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Payro Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Çok sağlam fil yapmışlar beklediğimden çok daha iyidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar