Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Enter The UnderWorld

Catscratch

Öne çıkan mesajlar

filmin grafikleri (çekim tekniği deniyor herhalde) çok hoşuma gitti.
bir de şu kadının o kadar kattan atlayıp hemen yürümeye devam etmesi..

Ama geri kalan herşey iğrençti.
Kurtadamları gördükten sonra kusasım geldi.
bir kurtadam bu kadar mı rezil yapılır ya..
sırf öldürelecek yaratık koymak için koymuşlar.

Görecez, vampirler süper güçlü süper karizma, kurtadamlar aptalın teki olcak.
Vampirler zaten kurtadamları öldürmekten başka bişi yapmıycak filmde.

Interview with the vampire'dan sonra doğru dürüst bir film çekilmez gibi geldi bana.

Holywood tarzı bir saçmalık işte.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 3 ay sonra ...
*spoiler*
Arkadaşlar izleyen varsa kızla o büyük vampirlerden biri konuşurken kız michael la ilgili bir cümle kuruyor(sanırım insanın ismiydi)adamın bir anda şöle bir suratı ekşiyor.Neden acaba :)[signature][hline]Kayayı parçalayan,suyun şiddeti değil,damlaların sürekliliğidir.
Sosyal ağlarda paylaş

vampirler kurt adamlar savaşı
vampirler kurt adamların soyunu tükenttini sanır ama durum öle deildir vampirlerden biri kurt adamlarla iş birlii yapmıştr filan işte
ben baya sevdim güzel film bence
blade le alakası yok bu arada umut eden arkadaşı bilgilendiriim :)[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage
Puts all Heaven in a Rage
BiT¢H_oFBaT[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Catscratch, 17 July 2003 22:01 tarihinde demiş ki:
O hatunun trailer'da bilmemkaç metreden yere atlayıp direk yürümeye devam etme sahnesi var.
ilginçs.[hline]This Cat Scratches Free.

e fampir hatun :P
karisma süfer yaff walpaperimi cok uzun süre isgal ettiydi filmin geneli hosh.. spoiler olarak gözükmesse ne blade le ne de dier dangalak vampir filmleriyle alakali deil
ben sevdim.
bu arada kemikkiran kurtadamlarda fena deildi alma adamlarin günahini[signature][hline]"I tried to kill the pain,
But only brought more"

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zegna, 06 August 2003 11:34 tarihinde demiş ki:
topıgı acmadan once underworld dıye search ettım ole actım topıgıde.. heuıhe cıkmadı.
[hline]
çok ilginçtir bende çıktı ... allah ALLAH search engine'in işine bak ...buyrun burdan ha bide şekilli olsun die başlıüı -~Enter The {U}nder[W]orld~- diye açmişsin ... bi bu başlık çıkmadi iyi mi , ilerde olurda arayan çıkarsa -~Enter The {U}nder[W]orld~-'ü yaziverir kolayca ezberinden nolcak......[signature][hline]I love my solitude¹
¹Yalnızlığımı seviyorum
Sosyal ağlarda paylaş

fragmanı kadar canlı bi film değil ama devamı niteliğinde gelicek olan film ve filmlerden pek umutluyum. bu ilk bölüm gayet hoş ama bence devamı daha bomba olcak hadi hayırlısı.
buarada dikkat ettinizmi billmem ama filmde hiç gündüz olmadı bi kere bi aydınlık yüzü görmedik o da hoş olmuş bence
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xanros, 15 January 2004 19:16 tarihinde demiş ki:
*spoiler*
Arkadaşlar izleyen varsa kızla o büyük vampirlerden biri konuşurken kız michael la ilgili bir cümle kuruyor(sanırım insanın ismiydi)adamın bir anda şöle bir suratı ekşiyor.Neden acaba :)

şimdi celine kendi kanını vererek victor amcayı uyandırmıştı ve kendi bildikleri ona geçiyordu böylece anıları yaşadıkları bundan dolayı victor michael ismindeki kişiyi biliyor ve onun kurtadam olduğunuda biliyor celine in ona karşı ilgisinden de haberdar olduğu için yüzü ekşiyor

tabi filmin sonlarına doğru lykan liderinin victorin kızına aşık olduğu çocuklarının olacağını öğrenince tamamiyle anlıyoruz. celine i kızı gibi gördüğü için vampire yapiyordu ve sonunun onun gibi olmasını istemiyor
Sosyal ağlarda paylaş

said:
slayer__, 17 January 2004 09:48 tarihinde demiş ki:
said:
Xanros, 15 January 2004 19:16 tarihinde demiş ki:
*spoiler*
Arkadaşlar izleyen varsa kızla o büyük vampirlerden biri konuşurken kız michael la ilgili bir cümle kuruyor(sanırım insanın ismiydi)adamın bir anda şöle bir suratı ekşiyor.Neden acaba :)

şimdi celine kendi kanını vererek victor amcayı uyandırmıştı ve kendi bildikleri ona geçiyordu böylece anıları yaşadıkları bundan dolayı victor michael ismindeki kişiyi biliyor ve onun kurtadam olduğunuda biliyor celine in ona karşı ilgisinden de haberdar olduğu için yüzü ekşiyor

tabi filmin sonlarına doğru lykan liderinin victorin kızına aşık olduğu çocuklarının olacağını öğrenince tamamiyle anlıyoruz. celine i kızı gibi gördüğü için vampire yapiyordu ve sonunun onun gibi olmasını istemiyor
hmm ben mikailden ötürü tırstığını sanmıştım hani archangel falan :/
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
bu gün gittim (Ankara-Armada sinemaları) film çok düzgün bence bilhassa combat sahneleri ve kurtadamlar süper işlenmiş..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki:
bidahaki pop stara bende katılıcam
şimdiden calısmalara basladım
2 kapkaç yaptım
6 adam dövdüm
3 lokantada kavga cıkardım
Sosyal ağlarda paylaş

gitme o zaman abi nabim.. beğendim blade'i de 2 ye katlar benim düşüncem bu genelde senden daha fazla vampir manyağı olduğumu göz önünde bulundurursak (bkz:buffy-angel manyaklığı)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki:
bidahaki pop stara bende katılıcam
şimdiden calısmalara basladım
2 kapkaç yaptım
6 adam dövdüm
3 lokantada kavga cıkardım
Sosyal ağlarda paylaş

basarisiz. gereksiz uzun, setting disinda elle tutulur bir yani yok. Sanki Vampire the masquerade i ustun koru okuyup bir film yapmis gibiler. senaryo bir film icin ilk olabilir ama zaten bilindik bisiydi. sIkIldIm ben. Blade gibi bir aksiyon filmi olmus. arayada vampir sosu konmus. ama yemek tuzsuz oldugundan bir tat alinmiyor.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de dvx izledim filmi en ba$larda hic bi$i anlamıyosun zaten , "Napıyo la bunnar", "Bu kim", "aaa noldu buna",

ve sonra "Uff neden indirdim ki bunu" , "Emegime yazık be ya bisi annamadım"

ve sonra "oh$ kıza bak be" , "Yaradana kurban" , "Yerim senaryoyu hadi opu$un"

ve sonra "Heee annadım ben bunnnar hede hödö hede yapıyomuuu$" ,

ve sonunda "Eh fena film diildi", "Devamı gelir kesin", "O kız neydi ole ya aaah aaah" ...[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti

nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...