Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Iyi ki dogdun Mehmet Eyup Ogan

-Wissy

Öne çıkan mesajlar

Ozellikle son donemlerde cok kavgalar ettigim, sonrasinda cok pisman oldugum sozler soyledigim, cok kirdigim lakin cok ama cok sevdigim babacigimin gecmis dogumgunu kutlu olsun.

6/6/1957'de Malatya'nin Yesilyurt ilcesinde[o zamanlar nahiyeymis..], sabaha karsi evde dogmuslar. Dogmuslar diyorum cunku ikiz bebek babam ile amcam. Babam celimsiz, kucuk olaniymis ikizlerin. `Olur bu.` demisler. O zamanlarin batil/yoresel inanclariyla sag kulagini delmisler olmesin diye.[Hala dalga gecerim sag kulagindaki delikle. SWH]
Ilkokula Malatya'da baslamis, Denizli'de devam etmis. Dedem o zamanlar insaatlar yapiyor. Surekli geziyorlar pesinden. Ortaokul-Liseyi Ankara Bahcelievler Deneme Lisesi'nde okumus.[Hala gurur duyar Deneme Liseli olmasiyla.] Universiteye baslamasiyla hayat macerasi filmlik olmus. Ilk senesinde Ankara Siyasal'a girmis ablasiyla beraber. Ablasi devam etmis, kendisi 1 seneden sonra istemedigini anlamis Siyasal'i. Olayli donemler zaten, idealist bir genc. Tekrar girmis sinava, Hacettepe Universitesi Tip Fakultesi bu sefer. 12 Mart, ogrenci birligi baskani... Atmislar okuldan 3. yilinda. Ucuncu kez girdigi sinavdan son durak olarak Ege Universitesi Tip Fakultesi cikmis. Burada tanismis kendisinden bes yas kucuk annemle. Univeritede evlenmis, mezuniyetlerine annem hamile katilmis.
Mecburi hizmetle Bolu'ya tayinleri cikmis. 14 yil... Iki oglu olmus, Sinan ve Can. Ve simdi Istanbul. Doktor Eyup Bey, artik hem Doktor hem Kaptan Eyup Bey. Yakisiyor beyazlar yasli kurda...
Yarim asiri devirirken babam yaninda olup, opup, koklayip kutlayamadim dogumgununu. Ama onumuzde bir bu kadar daha zaman var. Bundan sonra hicbir dogumgununu kacirmayacagim.
Seni cok seviyorum.

Mehmet Sinan OGAN

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...