AthleT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Bu gece toplandık yine... Ben, yokluğun, ihanet ve vefanın vekaleti. Bizdeyiz... Sen hiç gelmesen de yokluğun daha önce gelmiş gibi davranıyor. İhanetle pek bir iyi anlaştılar. Daha önce sevişmişler. Bu gece de yatmayı planlıyorlar... Hasretinle seviştiğim yatakta hemde. Biz vefanın vekaletiyle demleneceğiz. Siz sevişin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 güzel olmuş kısa ve öz olması daha bir anlam katmış tabi bu benim fikrim..ne kadar kale alırsan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Çok sade ve basit ama aynı zamanda çok anlamlı, en azından benim için. Çok beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Abi ben anlamadım. Beynim durmuş sanırım. Ama güzel geldi, böyle elit bişiler yazmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 oha abi süper olmuş! cidden son zamanlarda okuduğumun en iyisiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 semih abartma kıskanıyorum sonra :P:P şaka bi yana çok başarılı İrfan bey =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 yürü be kim tutat seni :D gazıda verelim devam etsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum. Aslında kısa halinin beğenileceğini pek düşünmedim. Betimlemelerle yazdığım uzun bir yazının bir kısmı bu. Giriş desek daha doğru olur. Diğer kısmını biraz yontmam lazım. Yonttuktan sonra onu da yorumlarınıza sunacağım :) Tekrar teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 bunu hakeden birine söylemen, bigbang yaratır, ya da yüssüzlükle devam edebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 @Netcafe; Eheh hocam siyahkahve bugün yayınlamaya layık görmüş =) Devamı şu şekilde. Bu gece toplandık yine... Ben, yokluğun, ihanet ve vefanın vekaleti. Bizdeyiz... Sen hiç gelmesen de yokluğun daha önce gelmiş gibi davranıyor. İhanetle pek bir iyi anlaştılar, daha önce sevişmişler. Bu gece de yatmayı planlıyorlar... Hasretinle seviştiğim yatakta hem de. Biz vefanın vekaletiyle demleneceğiz. Siz sevişin... Uzanıp balkona mehtabı seyredeceğiz. Elimizde anason kokulu vahşetin var. Terkedişin, umursamayışın da mezelerimizden... Sigarayla pek bir iyi gidiyor. Çocuk yapma telaşında ihanet. Yokluğun dünden razı zaten. Çok ateşliler, yakacaklar hikayemi... Doğacak çocuğun adını "aşk" koydum. Doğmadan don biçtim. Cinsiyeti pek mühim değil. Her halükarda acı çektirecek başka bünyelere... Zavallı gönüllere... O sevişmeden doğsa doğsa aşk doğar... SiyahKahve Link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 yahu ben anlamıyorum alta semihin yazısı burda işte ifranın yazısı alla alla? bu adamlardan nasıl böyle şeyler çıkıo anlamıyorum duygusallık bu kadar derinlerde olupda göstermiyolar şerefsizim.hakkaten zevkle okuyorum çok güzel yazmışsın abi begendim de, şahsi kanaatim; artık bu içerik çok baydı, yani teomanın şarkı sözleriyle başlayan işte burdada beybin yazardı bi ara sonra son zamanlarda ifranda yazıyo bi iki tane daha gördüm;ihanet, sevişme, spermler gzyaşlarıma karıştı.p vs. gibi içerikler klişe gelmeye başladı açıkcası ne yalan söyliyim, yaratıcılık var içinizde biliyorum ve daha farklı şeyler istiyorum=) cs oynarken öldüğü sırada insanlık ve savaşlar yardıma muhtaç çoçuklar aklın gelip sigara kagıdına karalıyan bi adamdan bahsediyorum daha fazlasını yapabilirisin motive ol:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Gülben ergenden daha iyi yazıyorlar ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Teşekkürler Talat ve Doğan. Seviyorum sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Kısa hali daha güzel geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 bazen takip ediyorum ben senin yazdıklarını siyahkahvden filan da. pek beğenmiyorum açıkçası tarzını ama bu çok güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Kısa halini beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Teşekkür ederim arkadaşlar olumlu ve olumsuz eleştrileriniz için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 süper baba. (naçizane) çok hoşuma gitti. tebrikler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 uzun hali daha bi iyi bence guzel toparlamışsın sonunu tebrikler çok hoşuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 beğenilesi olmuş tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 hocam o zamanda demiştim simdide diyorum çok ama çok güzel iki halide baya beyendim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 AthleT said: Teşekkürler Talat ve Doğan. Seviyorum sizi. biz de seni seviyok <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Çok teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar