Kevinromeo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Adamin LvLı gozukmuyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 yuh artık bısı dıemıcem (ıhtıyarlar ve antı sosyaller). hıc yakıstıramadım sıze tanımadıgımız adamlar olsanız neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 melee combolar bosa gidiyor hep havaya savuruyoruz bu sistem bozuk diyen arkadaşlar uğramamışlar buraya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 dusuk lvl adamlari kesiyor arti devamli res point in civarinda adam gank videosu koymus sonra pvp diye kakaliyor millete :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 çok duşük lvl olamaz adamlar kırmızı ayrıca ewt bazıları cok gec ıdrak ediyor ama bir suru karsılık vermeye calısanda var burda öenmli olan adam comboları bir güzel oturtuyor yoksa adil savasmıs savasmamıs değil sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 ilk videonun commentlerine baktim adam lvl 56 mi neymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 oha rangera op diolardı tek shot diolardı ama barbar aradan kaynıomuş demek.. ben salvoyla bu kadar indiremiodum, zaten 40yılda bir fatality yapıo.. demek ki conanda ününü yaptığı sıralar imba imiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Videodaki adamlar ganklendik ölüyoruz bari ölmeden bikac tane vurayım mantığındaki adamlar bariz sekilde. Karsidaki insan eger kötü niyetliyse gerçekten bukadar kolay değil malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 O kadar dengesizlik olur daha düzeltirler. Zaten oyunu ben hala beta olarak görüyorum daha en az 3-5 ay böyle sorunlar olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 hm ben bu pvpde bişey göremedim pek? gidiyor vuruyor ölüyor adamlar? bu kadar basit mi cidden pvp? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar