Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye adam olmaz Türk milleti hiç olmaz

Masteis

Öne çıkan mesajlar

Gene söyliyeyim ben hepsini suçlamıyorum ama çoğunluk öyle üzgünüm.
10 kürtten 1'i pkk diyorsunda böyle bir sallama bi oran görmedim be.
Kürdistan İşçi Partisi(Yani pkk)'nin %99'i kürt olan bir örgüt var ve hala kürtleri savunuyorsun bana.
Evet ırkçıyım kabul ediyorum. Doğrudur ki doğru her kürt kötü değil ama çoğunluk öyle. Aksini idda edender sadece kendini kandırır.

2-3 kürdün "yok biz pkk karşıtıyız bak görüyon devlet dairesinde çalışıyoruz şöyle millet vekilinde birşeyler yapıyorum" demesiyle benim onlara karşı güvenim düzelmez.

Sen git bakalım bi kürt mahallelerine gör o zaman kürt neymiş. öyle tvden görmeler cartlar curtlarma olmaz bunlar. Gidip göreceksin ondan sonra yorumunu yapacaksın.

Gelipte bana "benim kürt arkadaşım var böyle değil" deme. Benimde kürt arkadaşım vardı ve tanıdığım sağlam insanlardan bir tanesiydi fakat keşke hepsi öyle olsaydı ama değil ne yazık ki. Adam kürt fakat yetişdiği yer farklı.

Şunu aklına sok. Kürt eğer kürtler arasında yetişiyorsa kanı yılanındanda zehirlidir onun. Sen ayıyı halk arasında yetiştirirsen o ayıda uysallaşır. Şunu aklınıza sokun
Sosyal ağlarda paylaş

milliyetciliğe cekilecek bir yanı yok bu tutumun.

türkiye türklerin değildir, türkiye içinde türkte olan kürtte olan cerkezde olan (cerkez= değil türk) lazda olan ermenide olan daha sayamıycağım kadar cok ırktan ve dinden insanın bulunduğu bir milletindir.

sen kim oluyorsunki Türkiyeyi sahipleniyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Bazı konularda genelde burda kimsenin konuşmaya veya söylemeye cesaret etmediği şeyleri doğru olarak söylemiş. Bazı konularda ise biraz aşırıya kaçılmış abartılmış.

Irçılık içeriği taşıyan yaklaşımlar hariç , genelinde ana fikir doğru bana göre. Ülkemizde yıllardır batılı olma amacı ile giderken batı kültürüne içimize sokma sevdamız ve bunun gibi bozulmalardan dolayı cidden o eski TÜRK birliği ve ruhumuz yok oluyor. Bunu sokakta gezen her insan görebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

cons kıyaslamanın ne kadar saçma oldugunu söylememe gerek yok sanırım.

yaklaşık şu güne kadar 30.000 türk katleden kürtlerden söz ediyorum sen diyorsun ki hrant dink.

Allah kahretsin şunuda bi kabullenmekten tırsıyoruz. Ermeni konusuna hiç girmek istemiyorum sizin barışçıl saf yürekleriniz kabarmış
Sosyal ağlarda paylaş

Eski
TÜRK ruhu İslaiyet'i Araplardan almamızla yok oldu zaten. Anti-batıcılık gereksiz. Zaten esas Türk kültürü gitmişken en azından modern olana yönelmek mantıklı gerici, ilkel Araplar yerine.

Ülkücüleri de hiç anlamam hedef Turan hedef Turan derler kökenlerini araştırırlar bi tanesinin gözü çekik değil. Çekik gözlüler esas Türkler değil mi abi? Tatarlar falan? Bütün eski Türk hakanlarının ilüstrasyonları çekik gözlü.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:
milliyetciliğe cekilecek bir yanı yok bu tutumun.

türkiye türklerin değildir, türkiye içinde türkte olan kürtte olan cerkezde olan (cerkez= değil türk) lazda olan ermenide olan daha sayamıycağım kadar cok ırktan ve dinden insanın bulunduğu bir milletindir.

sen kim oluyorsunki Türkiyeyi sahipleniyorsun.

Senin ülkeni satan adamlar sahiplensin o zaman ülkeni. şuan olduğu gibi.
Süper bir vatandaşsın
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bi yemek yiim geliim, konu altında fikirlerimi belirtirim.

Birbirinizle ve fikirlerinizle uğraşmayın, kimsenin doğru ya da yanlış olduğunu bilemezsiniz. Sadece fikirlerinizi belirtin ve destekleyebiliyorsanız bu fikirlerinizi destekleyin.

Konu da böylece sağlıklı ilerler.
Sosyal ağlarda paylaş

Masteis said:
xieon said:
Arada da düzenli olarak gaz odalarına Kürtleri göndeririz onlar biterse Ermeni, Yahudi, Laz, Çerkez

Kusra bakmada bu konuya mesaj atıp daha çerkezlerin ne olduğunu bilmiyorsan ben birşey yapamam.
Çerkez Türk 'ü diye birşey duymadın heralde?
Sen muhtemelen Türkü sadece türk olarak biliyorsundur. Eh işte cehalet meselesi bunlar tabi öğrenmemek suç öğrenmiş oldun.

Senin aksine ben, bir insan olarak, insanlari sırf insan olduğu için seviyorum. Bu yüzden de benim için ne Kürt ismi ne de Çerkez ismi ne de Türk ismi zerre kadar önem taşımıyor. Bu neden ötürü de oturup kim nedir öğrenmeye hiç kasmadım, kasmıyacağımda.
Sosyal ağlarda paylaş

Masteis said:
Birgün ayaklanma çıktığında başına silah dayanırsa düşünürsün bunuda.
Benim içinde farketmiyordu fakat gördükçe ve yaşadıkca bütün düşüncelerim değişiyor.

Üzgünüm benim için farkediyor

Dediğin gibi insanlarin fikirleri değişebilir. Seninde görüşün budur. Her ne kadar katılmasamda ve tamamen gıcık kapmama yol açan bir düşüncen olsa da buna saygı duymak zorundayım.

Kendi düşüncelerime gelirse benim kafama silah dayanırsa ben kendi düşüncelerimden yine vazgeçmiyeceğim. Çünkü o sırada kafama silah dayamış "insan" zaten benim gözümdeki insan kriterlerine uymuyor olacak. O anda kafama silah dayıyanın da ne ırkı ne de dini önemli olacak. Bu durumda da her normal canlı gibi elbetteki sağ kalmaya çalışacağım ama kalamazsam da son sözüm de tüm insanlığı suçlamıyacağım.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:
Ne mutlu Türküm diyene Türk olana değil arkadaşlar.

PS: Bakın valla gözleriniz öyle çekik, suratınız da hafif yuvarlak değilse tam Türk değilsiniz yani ırk işine girecekseniz Türjkiye Türklerindir diyenlerin %99'u tam anlamıyla Türk değil.

Yok yani bana 7-8 kuşaktır saf türk soyundan gelen birini bulun ellerinden öpeceğim yani. Aynısı başka ırklar içinde geçerli.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...