Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

esmer,sarışın,kumral

De-Jeavu

Öne çıkan mesajlar

SekerPembe said:

viktor kızıl rengi birçok erkek beğenmiyor.neden dersen, bayanları fazla hırçın gösteriyor, erkeklerde bu tarz kadınlardan çok çabuk uzaklaşıyor.bilmem anlatabildim mi

kadına nefes alan şişme bebek muamelesi yapan avaraj turk erkeğinin beğenmemesi çok normal zaten

hırçın değil guclu gosteriyor, karakterli gosteriyor, cesur gosteriyor

ben kadın olsam zaten bu ozelliklerden korkan erkeklerden uzak durmaya çalışırdım, repellent bi nevi

kapkara avaraj turk suratına platin sarısı sacları ile gezen, pembe kapaklı beyaz ayfon ile ugg bottları ve acımız buyuk gozlukleri ile dolaşan tiplerinde alıcısı yok değil, averaj averajdır yani

alan memnun veren memnun bize konuşmak duşmez
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

kapkara avaraj turk suratına platin sarısı sacları ile gezen, pembe kapaklı beyaz ayfon ile ugg bottları ve acımız buyuk gozlukleri ile dolaşan tiplerinde alıcısı yok değil, averaj averajdır yani

Platin sarı saçlara kapkara kaşları unutmuşsun sfdsg
Sosyal ağlarda paylaş

aslında benim kızıl saç rengi ile anlatmak istediğim şuydu; kızıl genel olarak bence yüz ifadesini çok keskinleştiriyor ve her mimik hareketini iki katıyla karşı tarafa aktarıyor. bu kızgın yüz ifadesi için de geçerli. karşıdaki erkek-bayan farketmez her anlamda bana göre kişiye bir eksi imaj çiziyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ama uzun araştırmalarım ve gözlemlerim sonucunda çıkardığım sonuç şu ki; erkekler en çok kumral kadınlardan hoşlanıyor, aşık oluyor ve ciddi ilişki için seçiyor. sanırım bunda sarı saçın yapay durması ve sarışınların aptal diye tabir edilmesinin rolü büyük.
Sarı saç yüzü ifadesiz gösteriyor. ancak heran full makyajla gezebilirsen gideri oluyor.kızıl ve çok siyah keskin bir ifade veriyor. fakat kumral yüz hatlarını en güzel çizen ve gösteren saç rengi.abartısız duru bir güzellik veriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...