Esh Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 hani böyle B vitamini abanırsın ya da bira içersin(aynı şey) sonra bi fosforlu i,şersin ya, ondan daha koyu ama porsche sarısından daha açık. bilkend sarısı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Ben gayet ciddiyim şakam yok şu konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 SekerPembe said: of ya neden kimse ciddi cevap vermiyor. soru cok basit bayanlarda en çok hoşlandığınız saç rengi.cevaplar şöyle olmalı, siyah. sarı kumral gibi.. okeyy kızıl deddik işte, başka alternatife gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 viktor kızıl rengi birçok erkek beğenmiyor.neden dersen, bayanları fazla hırçın gösteriyor, erkeklerde bu tarz kadınlardan çok çabuk uzaklaşıyor.bilmem anlatabildim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Gönül eğlendirmeye sarışın, evlenmeye esmer, fantaaaziye kızıl! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 kızıl saç boyasını kızıl diye koyuyorlar işte bir türkiye dramı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Masakari said: Saç,ten ve göz renkleri uyumlu olacak pastel renkleri tercih ederim. Mor saçlı, pembe kaşlı, turkuaz göz renkli süt beyaz tenli dolgun gögüslü bir hatuna direk nikahı basarım MS Paint'te nyapmak istedim bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 SekerPembe said: viktor kızıl rengi birçok erkek beğenmiyor.neden dersen, bayanları fazla hırçın gösteriyor, erkeklerde bu tarz kadınlardan çok çabuk uzaklaşıyor.bilmem anlatabildim mi kadına nefes alan şişme bebek muamelesi yapan avaraj turk erkeğinin beğenmemesi çok normal zaten hırçın değil guclu gosteriyor, karakterli gosteriyor, cesur gosteriyor ben kadın olsam zaten bu ozelliklerden korkan erkeklerden uzak durmaya çalışırdım, repellent bi nevi kapkara avaraj turk suratına platin sarısı sacları ile gezen, pembe kapaklı beyaz ayfon ile ugg bottları ve acımız buyuk gozlukleri ile dolaşan tiplerinde alıcısı yok değil, averaj averajdır yani alan memnun veren memnun bize konuşmak duşmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 kizillari bircok erkek begenmiyor nasil bir varsayim ya, yok oyle bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Viktor said: kapkara avaraj turk suratına platin sarısı sacları ile gezen, pembe kapaklı beyaz ayfon ile ugg bottları ve acımız buyuk gozlukleri ile dolaşan tiplerinde alıcısı yok değil, averaj averajdır yani abv okurken midem kalkti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 O karalık yetmiyormuş gibi solaryuma gidenlerrr brrrrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Viktor said: kapkara avaraj turk suratına platin sarısı sacları ile gezen, pembe kapaklı beyaz ayfon ile ugg bottları ve acımız buyuk gozlukleri ile dolaşan tiplerinde alıcısı yok değil, averaj averajdır yani Platin sarı saçlara kapkara kaşları unutmuşsun sfdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 aslında benim kızıl saç rengi ile anlatmak istediğim şuydu; kızıl genel olarak bence yüz ifadesini çok keskinleştiriyor ve her mimik hareketini iki katıyla karşı tarafa aktarıyor. bu kızgın yüz ifadesi için de geçerli. karşıdaki erkek-bayan farketmez her anlamda bana göre kişiye bir eksi imaj çiziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Kızıl yakışan var yakışmayan var. Onu da göz önüne al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayican Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 dirilişe cevap: Renk önemli diil hafif balık etli olması önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 kızıl yakışan kadın hiç yokk bence, candan erçetin i bile sırf o kızıl saçları için sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 LAN NEFES ALSIN NEFES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 mısırda nekrofili yasası çıktı nefes almasına bile gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 ooo misira vize isleri nasil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayican Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 ZAAAAAAAAAAAAAAAa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 ama uzun araştırmalarım ve gözlemlerim sonucunda çıkardığım sonuç şu ki; erkekler en çok kumral kadınlardan hoşlanıyor, aşık oluyor ve ciddi ilişki için seçiyor. sanırım bunda sarı saçın yapay durması ve sarışınların aptal diye tabir edilmesinin rolü büyük. Sarı saç yüzü ifadesiz gösteriyor. ancak heran full makyajla gezebilirsen gideri oluyor.kızıl ve çok siyah keskin bir ifade veriyor. fakat kumral yüz hatlarını en güzel çizen ve gösteren saç rengi.abartısız duru bir güzellik veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 kumralsin galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Hürrem saçı bakır gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 aquila said: kumralsin galiba. bronz görmüşsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar