Densiz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Sadece wow da değil, bir daha mmorpg oynayabilecek miyiz :P http://arsiv.sabah.com.tr/2008/06/11/haber,842A55DBB01740318CDDC6385C57BD4E.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Kolpa bu haber, kolpa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solaran Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 20sn mi :D ben hali hazırda C sürücüsünden D sürücüsüne atamıyom 20sn de ki telekom atsın bu kadarda kolpa haber olmaz ki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 lol... Telekom bile korsana tesvik ediyor. Böylesi dünyada görülmemistir. Bu hiz acligi nedir anlamiyorum Türkiyede. yakinda bir yasa cikicak ve illegal download yasak oldugunda 32 megabiti neremize sey edicez? Söylesin bana Telekom 20 sn de legal film download edicek bir site mevcutmu internette? Sacmalik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 wowdaki son günlerimiz ne alaka? adsl ile farklı çıkışlar kulalnıyordur heralde, yada bütün çıkışları elden geçirebilirler, hiç belli olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Yurt dışı çıkışlarımız belli sonuçta. Hızlar artarsa veya daha yüksek hızları insanlar satın almaya başlarsa... mantığından zararlı çıkarız diye düşündüm. Bir şey elden geçireceklerinede inanmıyorum. Geçirecekleri tek şey biziz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Densiz said: Yurt dışı çıkışlarımız belli sonuçta. Hızlar artarsa veya daha yüksek hızları insanlar satın almaya başlarsa... mantığından zararlı çıkarız diye düşündüm. Bir şey elden geçireceklerinede inanmıyorum. Geçirecekleri tek şey biziz :P +142135 ozellikle son cumleye(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Kanalizasyon belli. Sen gidip zıçan insan sayısını ve zıçılan fokun kütlesini arttırırsan nolur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 +1 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Densiz said: Geçirecekleri tek şey biziz :P Allah cezanı vermesin Densiz. Yarım saat oldu hala gülüyorum, karnıma sancılar girdi. 2 dakka patiye bakim dedim, yarım saatir heal atamyorum, atacaklar guildden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 bakır kablolar değişmedikçe nasıl bi değişiklik sağlanılacak ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Kaede said: Kanalizasyon belli. Sen gidip zıçan insan sayısını ve zıçılan fokun kütlesini arttırırsan nolur ? sdafasdfasdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 vdsl de şöyle bir geyik vardı sanırım. Bilmem neredeki bilim adamı, bakır kablolar ile 30mbit internet verileceğini keşvetmiş. dıdı bıdı. Bizimkilerde hemen heveslendi herhalde. Hadi gidek 30mbit verek :P. Hesapda tutmayabilecek şeyler. 1. Bizim bakır kablolar osmanlı döneminden kalma. bakırlığı kalmamıştır :P. 2. yurt dışı çıkışımız belli. Telekomun nasıl hız arttırımı yaptığınıda biliyoruz (yurt dışı çıkışlarında). Burdan çıkarttığımız sonuç. 30mbit oluruz eğer 1 inci sorunla karşılaşmazsak. Ama yurt dışına çıkamayız :P Türkiye içi 30mbit olur, yurt dışı 1 mbit oluruz diyecem. Adamlar onuda beceremez :D. Herkez 30mbit yurt dışına çıkmaya çalışır ve zaman aşımından dc yeriz yada web sitelerine giremeyiz :P. Yani tek umudumuz SELOCAN lar. Bir an önce döşeselerde şu alt yapıyı kurtulsak ttnet den :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Yanılmıyorsam telekom vdsl alt tabanı için hazırlıkları 2 yıl önce başlamıştı ve bunun için fiber obtik kablolar ile önce alt yapıyı geliştireceklerini söylemişti. Buna nazaran sanırım sistemi bitirdiler ve hizmete açacaklar. önemli olan denildiği gibi yurt dışı çıkışları da buna bağlı olarak geliştirildi mi yoksa mevcut çıkış üzerinden mi bu hizmeti kullanacaklar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solaran Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Densiz said: Yurt dışı çıkışlarımız belli sonuçta. Hızlar artarsa veya daha yüksek hızları insanlar satın almaya başlarsa... mantığından zararlı çıkarız diye düşündüm. Bir şey elden geçireceklerinede inanmıyorum. Geçirecekleri tek şey biziz :P Doğru söze ne denir :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar