BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 evet sorularıma devam ediyorum, artena 2v2 de disp priestle ne iyi gidiyor? ben retri pala demiştim ama "abi öldüremiyor ya" gibi bir karşılık alınca cevapsız kaldım. bir de warrior iyi gider dediler ama bilemiyorum nedir tavsiyeniz?
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Rogue daha iyi gider. Hali hazırda 2v2 partnerim rog benim de aynen. Çünkü caster'ını daha iyi koruyabilir.CC'ler hesabı.Çünkü zaten yapıştığı kişiyi bırakmaz. Çünkü shadowstep rogue ise zaten sal çayıra POM Renew Shield ile ölmez o. Kolonun arkasında suyunu içersin :p
dEaThMooN Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Warlock da fena olmaz mı yaw ? Mana drain hesabı ..
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Olmaz diye birşey yok tabiki. Hakkını verdim mi hepsi olur fakat en iyi tırmanan rating olarak rog-pri. Rog olmasa, warrior tavsiye ederdim. Warlock niye istemezdim, 2 cloth arenaya girmek istemem ben. Bi de cc az/etkisiz olduunu düşünüyorum. Fear dediğin zart zurt çıkılan/resist skilleri olan, hiç olmadı undedlere etki etmeyen bişey. :)
DadashNik0F Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 bana göre disc prieste en iyi giden classlar sırasıyla rog-hunter-warlock-mage-warrior
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Shs rogue Muti rogue Warlock Mm hunter
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 amacına göre değişir bence. yüksek rating için bence rogue veya warlock en iyi seçim olur. hunter ve warriorda olabilir ama diğerleri çok daha iyi seçenekler bence.
NeL Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 bir disco pri'nin nesi var 2 sinin sesi var
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 mobi said: bacardi-cola gider codka-kola yüksek rating yapmak için bire bir
Julifton Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Yanında soğuk bir ayran gidebilir kanımca. (Rogue)yada(Mage(Dps düşük kalabilir rog'a göre))
Darkthrone Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Tabi iş oyunculukta biter ama rouge her türlü daha iyi gider.
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Evet ruj'larda I.W.I.N button var. Ruj bulamazsan rogue bul ama o da aşağı yukarı o kadar etkili :P
Yeager Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Valla sl/sl lock da çok iyi gider. İkinizde dotlara adamların üzerine bırakırsınız sonra kite babam kite.. Karşı tarafta healer varsa diğer adamı ccde iken yine dotlar ile yavaş ve acılı bir ölüm yaşatılabilir.
nihlathak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Yeager said: Valla sl/sl lock da çok iyi gider. İkinizde dotlara adamların üzerine bırakırsınız sonra kite babam kite.. Karşı tarafta healer varsa diğer adamı ccde iken yine dotlar ile yavaş ve acılı bir ölüm yaşatılabilir. Bu mantikla gir arenaya, ya agzina movement impairing effect'i rahatla. Acili olummus, ne acisi ne olumu ya, cumle alem gecer warlock priest'in uzerinden saka misiniz hic mi pvp yapmiyorsunuz anlamadim. Herhangi bir druid takimina yada icinde rogue olan bi takima karsi sansiniz yok. Bracket'in %80'ine sansiniz yok yani. Git al yanina bi rogue sende, bulamadin mi rogue, al hunter al devam et. Warlock filan alma husrana ugrama haybeden.
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Rogue Priest top rating setuptir. Gerisi yalandir.
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 said: Acili olummus, ne acisi ne olumu ya, cumle alem gecer warlock priest'in uzerinden saka misiniz hic mi pvp yapmiyorsunuz anlamadim. Hehe buraya kocaman bir +1, üzerler arenada.
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Biz bu aralar druıd ıle gırıyoruz, uzata bıldıgımız kadar uzatıp mılletın vaktını harcıyoruz.
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 ev arkadaşım oynuyor disc priest, sl/sl warlock ile 2.1k yapmışlardı, rogue ile 2.2k, feral druid ile 2050 zar zor gördüler. ha bu arada off topic rmp ne kadar ez mode bir setupmış inanamadım resmen ya.
Öne çıkan mesajlar