cimbom44 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 arkadaslar bugun oyuna gırdıgımde patch yukleme ekranı acıldı guncellestırme yapmak ıcın,. Ancak ekran sabıt kalıyo, patchı yuklemıyo, haliyle oyuna gırmek te ımkansız hale gelıyor. Lutfen yardım edın cıldırıcam yaa :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 şuan serverlar kapalı zaten ,patchliyorlar oyunu, her pazartesi perşembe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cimbom44 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 cok saol kardes te emınmısın sserverın kapalı olduguna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 cimbom44 said: cok saol kardes te emınmısın sserverın kapalı olduguna? bu video'da serverlar kapalı iken oyunu nasıl patch edebileceğin ve oyuna nasıl girebileceğin anlatılıyor. ktunnel kullanarak gir http://www.ktunnel.com/ www.youtube.com/watch?v=eBGIQ7ZuuiU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cimbom44 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 tesekkur ederım arkadaslar yardımcı olduunuz ıcın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 12de açılcak. Salı perşembe bakım gunleri sabahtan öğlene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cimbom44 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 sıkıntıdan patlıcaz desenıze :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 yok ya ben patch günlerini seviyorum işteyken forumlar doluyor taşıyor sohbet olayının dıbine vuruyoruz :P hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cimbom44 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 O zaman ben bı konu acım sıze.16.level guardıan var , arcehıon ruıns te level kasmaktan daha ıyı bı fıkır verebılırmısınız? hızlı level arttırmak ıstıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cimbom44 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 server hala acılmadımı beyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 tantun bu rick roll moviesini her başlığa atacan galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Kevinromeo said: tantun bu rick roll moviesini her başlığa atacan galiba :) ne yapayim yahu :) millet temcit pilavi gibi her iki günde bir ayni basliklari aciyor ayni anlamsiz tartismalari yapiyor, yani 3,5 senelik bir oyunla 3 haftalik bir oyunu karsilastiriyorlar su diger baslikta.. Ben ne yapayim.. Sazanlari avliyoruz iste :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 e su anda ben giremiyourm patch ekranında kalıyo oyun... downloading patch infoda bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 ewt bende sırketten bı bakayım dedım bendede durum aynı ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forme Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 aynen oyun içinde bir mesaj geldi anlayışınıza teşekkürler gibi bişey sonra gitti komple Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 bir sebepten serverlar kapalı o zaman hmm ekleme: offical forumlarada girilemiyor galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 kendılerı kapattıysa bu sekılde kapanması 1 tek sey demek ciddi bir exploit falan buldularsa official forumda bir sey gozume carpmadı gercı bır daha bı bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 15-20dk oldu benim bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 40 yılın bası eve erken geldim server calısmıyo :P bedevi akrabalarım var da benim haberim mi yok acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Bende de durum aynı patch ekranında takılıyor. Hatta gmail ya da google a bile giremiyorum:| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 sans a bak bnde oyunu kurdum patchlerin bitmesini bekliyom bitsin de oyuna girem diye serverlar kapanmış:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forme Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 aztel de suplay vagonda 5 lvl aldiğimimi gördüler acep :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Aranızda yurtdışındaki sitelere girebilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erkanb007 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Su an bendede sorun var.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar