Quibble Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 ne kadar guzel bagladin.. hayran kaldim. bence terkedilmek zordur. heralde. kitabimi alin okuyun bilmiyorum... :P:P saka bi yana ben gittim daha fazla dagitmayalim konuyu. kaldi 3164 post sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandiviç Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 kaşarlık nedir? erkeklerin sempati beslediği,ilgilendiği kızlara hep geri planda kalmış kızlar kaşar der.hatta bunun diğer versiyonu karşı cinsle iyi anlaşan erkeklere de ibne denir. kainat yok olana veya kendisiyle ilgilenecek akıllı robotlar çıkana kadar bu denklem bozulmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 yok öyle bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 kaşarlık dediin kızın gelen geçenle flört etmesidir. sırf flört değil de şimdi yazamadım gerisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 nasıl olunuyor peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 alnında mı yazıyor sevgilelerin dün neler yaptığı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 ne alaka =_= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandiviç Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 urmesque said: yok öyle bişey. tersi olsaydı patideki sims oyunlarıyla eğlenmeye vakit bulamazdın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mortis said: sırf flört değil de şimdi yazamadım gerisini. abi o gerisi kısmını yaptıklarını nerden biliyorsun yani ? fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 sandiviç said: urmesque said: yok öyle bişey. tersi olsaydı patideki sims oyunlarıyla eğlenmeye vakit bulamazdın. oha kavgada söylenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 gerisini yaptıklarını bildiin insanlar kaşar kategorisine giriyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 sandiviç said: urmesque said: yok öyle bişey. tersi olsaydı patideki sims oyunlarıyla eğlenmeye vakit bulamazdın. ne demek şimdi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 JungleRRx said: alnında mı yazıyor sevgilelerin dün neler yaptığı ? yok genelde erkekler orda burda anlatıyor sonra kızın baska bi sevgilisi anlatıyor. bu olay sadece böyle olmuyor. kız orda burda erkeklere hiç hoş olmayan bir şekilde yaklaşıyor. sonra bunu insanlar görüyor hoş karşılamıyor sonra orda burda anlatılıyor. sonra baska biriyle yatıyor gene bu kız... kısır döngü sonucu adı kaşar oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 JungleRRx said: alnında mı yazıyor sevgilelerin dün neler yaptığı ? anlatiyorlar.. o yuzden kasar diyoruz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mortis said: sandiviç said: urmesque said: yok öyle bişey. tersi olsaydı patideki sims oyunlarıyla eğlenmeye vakit bulamazdın. ne demek şimdi bu? o mu ne :D bu durumda beni hiç ama hiç tanımayan biri için kullanılıcak bişey var laf etti bal kabağı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 http://www.sutas.com.tr/images/urun/urun105.jpg onu bunu bilmemde sevceğiniz tek kaşar taze kaşar olsun (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 sandivic icinde en cok kasar severim.. sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 ekşide okumuştum zamanında, kim yazdıysa klavyesine +rep kadinlar hakkinda kullanilan cirkin ve bir kadın otekine diyorsa bir o kadar da salakça laf. bir sifatlandirma olarak duydukca insani irkilten, rahatsiz eden, hata va hatta kimi kez hemcinslerinden bu sekilde bahseden kadinlarla tanistikca rahatsizligi bin kat arttiran bir tabir.nasil bir dunyada yasiyoruz?anneler ogullarina "git oglum istedigin kizla yat ama o da epey kasar basina bela etme" diyebiliyor?nasil bir dunya burasi ve biz soluyoruz bu pis havayi, bu tip hayatlarin arasinda yasiyoruz, gun gelip sevgili, arkadas hatta es olabiliyoruz boyle adamlara. nasil bir dunya?cirkinligin otesinde bir kor kuyu gibi. belki cok iliskisi oldugundan belki de cinsel olarak ileri derece rahat oldugundan...her sey bir secim, hatta bazan bir suruklenis.karsimizdaki kadin fahise olsa kucumsemeye, asagilamaya hakkimiz var mi?hangimiz daha ahlakliyiz, cok ahlakliyim demenin en buyuk ahlaksizlik oldugu gunumuzde?mide bulandirici bir bataklik bu gun be gun. kokusmus tabirler, cirkin karalamalar.yat, kalk, kullan at modeli, insan degil mi soz ettigimiz?kim ister dusununce boyle adamlarla evlenmek, kim ister boyle en sovenist erkek kiligina burunmus bazi kadinimsi erkek anneleriyle akraba olmak.kim ahlakli kim kasar cozemedim, bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandiviç Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 çok güzel yazmış,demek ki benzer şekilde düşündüğüm birileri varmış.aynı şekilde kendi ufak dünyandaki kurallarınla,başkasını yargılamak aynı bu şekilde hisler uyandırıyor bende. imza: hüseyin üzmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 kaşarlık vardır ya. italik fonda çnüme sunulmuş olabilir ama etkilemedi yani sdgsdg bi olayı yok bence. herşeyini birileriyle paylaşıp duran bi insan iyi değildir. dikkat edersen insan diyorum çünkü erkekler içinde aynısı geçerli. özelin kalmıyo önüne gelene herşeyini gösteriyosan anlatıyosan bu itici bişeydir. yani bana öyle geliyo.. kolay seviyosun demektir.. sevmek çokda nadir gelmiyodur demektir başına.. buda şöyle bişeyi doğurur; sana gösterilen sevgide basit bir sevgidir, bi farkı yoktur fazla. hatta kimi zaman bu tarz bir ilişki adının önemsenmediği bir ilişki bile olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandiviç Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 sen papağanla fotoğrafını çektirip koyan çocuksun değilmi? :P şaka bir yana dediğin gibi,herkesin öncelikleri farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 sandiviç said: sen papağanla fotoğrafını çektirip koyan çocuksun değilmi? öaeaeh claymore muydu nediy o ehehe iyi oldu hatırlattın ama incedende ayar verdin tebrik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandiviç Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 eheh karışmış ee ayarsız olmaz burası patcik vadisi,üzmeyeni üzerler.fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Lethious hunharca terk edilmisken, burada suni terkedilisler uzerine konusmak nasil bir ayiptir. Unutmayin, unutturmayin : Lethious terk edildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar