Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Terkedilmek

Alexi_Septimus

Öne çıkan mesajlar

iliskinin heyecanı bir yana bir insanı tanımak icin dısardan gozlemlemek yetmez dısardan gozlemlemek sadece evet bu kız benim icin dogru insan ve zamanımı paylasmaya degecek bir insan demeye yeter ama ne yazık ki bu sadece baslangıc icin yeterlidir cunku basladıktan sonraki hal ve hareketlerini onceden kestiremezsiniz eger ki kestiririm diyorsan bu bir on yargıdır dedigim gibi hicbir sey yasanmadan bilinemez sadece tahmin edilir ve gene ne yazık ki evdeki hesabın carsıya uymadıgı zamanlar olabilir.ciddi oldugunu dusundugum iliskilerde evlenme ihtimalini her zmn goz onunde bulundururum ve iliski iyi giderse evlenmemek icin bir sebep olamaz.evlilik kagıt ustunde gelisen bir olaydır benim icin.hani 3 yılını gecirdigin bir insanla evli gibi yasadıysan her seyini paylasıp sadece sevgili deil dost gozuyle bakabildiysen evlenmemek icin bir sebep goremem ben.sunu da soliim her iliskimde deil ama ciddi saydıgım iliskilerde evlenmeyi dusunen insanlardanım ben.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bak şimdi, dışardan gözlemlemekten kasıt, uzaktan izlemek, geceleri izlemek değil ya. Gidiceksin tabii ki, konusacaksın. Ama ilişkiye girmeden önce bir değer biçmen lazım. "Hmm, kız güzel. Hmm sempatik. Hadi bir deneyelim." dersen iyi bitmez o. Wissin dediği gibi heyecan değil, angarya olur. Sonra zaman değerli birşey ya. Bir sürü kız var, yeterli zaman yok. oO
Sosyal ağlarda paylaş

terkedilen insan
A. Haketmiştir başına geleceği biliyordur ve üzülmesi aptalca olur
B. Gerçekten aptaldır :
1. olmayacak biriyle çıkıyordur
2. aklı başında biriyle çıkıyordur

buradan aptal olmadığı sürece üzülme ihtimali yok gibi bir şey çıksa da inanmayın tabi. hepimiz üzülürüz heralde (di mi ?)
Sosyal ağlarda paylaş

-Wissy said:
Xhun insanlarin kisilikleri sizin yaslarda degisiyor cok. Lise-universite arasi ozellikle yepyeni insanlar oluyoruz farkinda olmadan. O soyledigin is yalan. Cinselligini, aski, heyecani, atesini en en en yasayacagin yillar ruh ikizi aramayla gecer. Yazik olur.

wiss sen niye böyle lamer bi adamsın ya. =/

normal olan zaten aramayla geçmesi, penisini har vurup harman savurarak değil yani. Saçma sapan insanlarla vakit harcayıp, dramdan drama koşacağım diyorsan bilemem. ama dogru insanı aramak kadar normal olan birşey yok. realist takılıp hump-o-matic modtan çok daha ulvi bence. yaşım 20 bu arada benim, tipe aldanmayalım.
Sosyal ağlarda paylaş

ben acıkcası terk edilmis olmamı terk edememis olmama baglıyorum.bana gore bir insana canım,herseyim dedikten sonra kucuk hatalarla o insanı terk etmek, silmek zordur.hayatımda 2. kisidir belki canım dedigim eh biriside annem olduguna gore ve bir cok iliski yasamıs olmama ragmen sadece bir kisiye canım dediysem o kisi benim icin ozeldir ve terk etmek zordur.ben karsımdakine ve kendime verdigim sozu tutup onu bırakmamaya calıstıysam ve en kucuk problemlerde kacmak yerine savasmayı tercih ettiysem olay bende deil karsı tarafta biter.kimse mukemmel degildir herkes hata yapar ve herkes hata yapmaya devam eder onemli olan yapılan hataları affedebilmek ve ileriye bakmaktır buyuk hatalar da vardır insanların yapabilcegi, ihanet ve yalan gibi bunların her ne kadar affı yok gibi gorunsede olabilio bazen ben affetmedim simdiye kadar bu hataları ama gun gelir affederim buyuk konusmamak lazım.yani iliskilerde bence hicbir sey 2*2=4 degildir.gun gelir yapmıyacagın seyleri yaparsın gun gelir kendine yakıstıramadıgın hareketleri yapıp gururunu ciğnersin bu herkesin yapabilecegi seylerdir onemli olan bu hatalardan kendine ders cıkarıp yeni bir sayfada yolunda daha emin adımlarla ilerlemektir.öğrenmenin yası yok sonucta
Sosyal ağlarda paylaş

Uzaktan izleyerek `acaba bu mu?` demek yerine, test edip onaylamayi tercih etmek isteyenler benim pesimden gelsin.
Ya da `bakirim =[` diye topicler acabilirsiniz erkek arkadaslarinizla beraber komiklik olsun diye.

dip not : olmayacak insanlarla zaten uyusmazsiniz, olmaz aranizda bir sey merak etmeyin. tensel cekim de cogu ruh hali ve donemi icin yeterli bir nedendir birileriyle sevgili olmak icin[abuk subuk uzlasilmaz farklariniz yoksa.].

ikinci dip not : yaslardan kastim lise-uni arasi donemdi. 20-25-30 farketmez. lise kafasindan, universite kafasina gecis gercekten farkli. mezun kafasi varmis bir de, olunca anlatirim.
Sosyal ağlarda paylaş

eet eet denemek en iisi nasılsa bi sure sora kasarlanıp acı cekebilcek olsan bile cekemiosun iliski biterse eger.ilk iliskiler unutulmuo hicbir zaman ama sorası zaten bir sekilde birinin yerini dieri dolduruo falan amaan dunyada daha onemli dertler varken salak salak konusuom sabahtan beri:)emo mu olsam lan acaba
Sosyal ağlarda paylaş

Stblack said:
ben acıkcası terk edilmis olmamı terk edememis olmama baglıyorum.bana gore bir insana canım,herseyim dedikten sonra kucuk hatalarla o insanı terk etmek, silmek zordur.hayatımda 2. kisidir belki canım dedigim eh biriside annem olduguna gore ve bir cok iliski yasamıs olmama ragmen sadece bir kisiye canım dediysem o kisi benim icin ozeldir ve terk etmek zordur.ben karsımdakine ve kendime verdigim sozu tutup onu bırakmamaya calıstıysam ve en kucuk problemlerde kacmak yerine savasmayı tercih ettiysem olay bende deil karsı tarafta biter.kimse mukemmel degildir herkes hata yapar ve herkes hata yapmaya devam eder onemli olan yapılan hataları affedebilmek ve ileriye bakmaktır buyuk hatalar da vardır insanların yapabilcegi, ihanet ve yalan gibi bunların her ne kadar affı yok gibi gorunsede olabilio bazen ben affetmedim simdiye kadar bu hataları ama gun gelir affederim buyuk konusmamak lazım.yani iliskilerde bence hicbir sey 2*2=4 degildir.gun gelir yapmıyacagın seyleri yaparsın gun gelir kendine yakıstıramadıgın hareketleri yapıp gururunu ciğnersin bu herkesin yapabilecegi seylerdir onemli olan bu hatalardan kendine ders cıkarıp yeni bir sayfada yolunda daha emin adımlarla ilerlemektir.öğrenmenin yası yok sonucta

(tu)
+111111111111111111111111111111
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...