Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Nasıldır bilir misiniz? Terk edilen arkadaşlarımız var mı? Varsa neler hissediyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 kötü bişey. tavsiye etmem hiç. yapma bence. ama illa yapıcam dersen de yanında football manager bulundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Aga tahmin yurut neler hissedebilirler sence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Bilmiyorum var mı yakın zamanda terk edilmiş arkadaşlarınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 tuu kaka bişe .. çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 terkedilmek çok kötü koyar insana yaa o yüzden hep sen terk ediceksin terk edilmiceksin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Lethious terk edildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Araştırma sonucuna göre mi terkedilceksin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Baluu said: Araştırma sonucuna göre mi terkedilceksin ? YOU WIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 çıktım sokak sokak ellerim cebimde serseri mayın gibi dolanıp duruyorum sözlerini tekrar tekrar geçiriyorum gözden neydi olup biten anlamaya çalışıyorum yol bitti çoktan galiba yol bitti çoktan şimdi bir yaz aşkı paklar bizi eylülde ayrılık yeniden yoklar bizi zaman iksiriyle toplar bizi ben aslında çok sevmiştim ikimizi Anladım bizim kuşak çok takılmıyor aşka öncelikler değişmiş malum devir başka genetik bir miras gibi hevesi kalmış derin bir yerde, yüzeyde küçük çapta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 terk edildin dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 ben hiç terk edilmedim ama sallamadığını hisedip ayrıldığım oldu, bu bile kendini kötü ve yetersizmiş gibi, başarısızmış gibi hissetiriyr başta, sonra geçiyor.. Ama sen severken herşey yolunda gidiyor gibi düşünürken birden karşına çıkıp ben yokum arkadaş artık derse insan çok kötü olur günlerce işin içinden çıkamaz. işler tersine döndüğünde sen hemen ayrılacaksın, bare sana saygısınıda yitirmesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 walla terk etmekde yeterince koyuyor bence insana. eger gecerli bi sebebin yoksa =). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 ama iste hakli bi sebebin varken iyi hissedersin kendini kanka. eger sirf baydigin icin terk ediyorsan ilk bi kac saat iyi sonra bi garip oluyorsun. ben oluyorum acikcasi. ayrica eroin konusunda; bence ucmak daha orgazmik bi eylem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 terkeden kişiye verilen değere bağlı.takılınan kız seni terkeder gülersin.ciddiye bile almazsın.ama aşık olduysan ve terkediydiysen ki genelde hep aşık oldugun kız terkeder diğer türlüsü terketmez nedense :) o zaman ben kendi açımdan, 5 ay kendime gelemedim.alkolik oldum.çok kötü ya.valla anatılamıcak kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 dfdhfdf hiç terkedilmemiş anlaşılan. god alexi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 yok be aga, güzel meziyettir terketmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 başlarda çok koyar ama belli bi süre sonra alışırsın.zamanla bakarsın deli gibi sevdiğin insan artık senin için hiç bi anlam ifade etmemeye başlamıştır. yaşadım-gördüm-öğrendim-biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 peki gercekten deli gibi sevmis mi oluyorsun yoksa deli gibi sevdigini mi zannediyorsun. deli gibi herseyi yapabilecek sekilde seven insan unutur mu? cok gaz hissettim kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 seven insan terk eder mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 terkedilenden bahsediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 ayrica evet eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 terk edip gitmek kolay alışkanlık kalır sadece geriye ve bir tek o koyar yeniden sevmek kolay başından başlamak gerekir her şeye ve bir tek o yorar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 acayıp hırs doldultuyor adamın içine, hele bide tam sen bırakmayı düşünürken karşıdakai seni bıraktımı. karşına çıkan 10 kızı terk ediyorsun sonra doğru düzgün ilişki yaşamadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Baluu said: seven insan terk eder mi ? terk eder. hem de çok güzel terk eder. sen de kalırsın böle. ulan bu beni seviyodu dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar