Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AOC hayal kırıklığı oldu :(

Godin

Öne çıkan mesajlar

Kötü fikri olan oyunu beğenmemiş olan söylecek elbette. Sonuçta oyunu almamış kişiler forumları göremiyor orda söylemesinin bir anlamı yok. İnsanları alamadan evvel ne ile karşılaşacaklarını biraz bilgilendirmenin zararı yok.
Oyunu yazan değilsiniz, satan değilsiniz bu savunmacılığa gerek yok bu aşamada.
Sosyal ağlarda paylaş

Kevinromeo said:
* Aylardır AOC patlar patlar dedik dinletemedik :) Öyle PvP olmaz dedik. Adamların çapı kaçki dedik...
* AION ve WAR beklenecek 2 oyundur geri kalanı boş zaman dolsun diye :)

aion'un da amma çakma sitesi varmış, knight online hero online tarzı bi site yapmışlar sağda solda anime tarzı fantastik çizimler, renkler falan.. beğenmedim hiç sitelerini.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi bu oyun World of Warcraft ile kıyaslanacak bir oyun değil. İlk olarak genelde WoW un ilk açıldığındaki zamanlarda bu kadar sorun yoktu bu kadar problem yoktu diye bilen cok arkadaşımız var. EU versionu US versionundan aylar sonra çıktı ki daha öncesindende stres betası vardı 1 aylık. EU serverları acılana kadar çözdüler dertlerini.

Ben US beta ve oyun çıktığı gün oynadım ve açıkcası WoW daki buglar sorunlar problemlerin büyüklüğü AoC deki şu anki sorunlarla kıyaslanamaz.

Şu an oyunda eksikler var evet bende sayabilirim memnun olmadığım şeyleri ama adamlar boş durmuyor. Haftada 2 gün patch yapıyor adamlar şu anda. Daha 1 ay olmadan oyun cok kötü hayal kırıklığı WoW gibi degil PvP kötü gibi yorumlar için erken.

PvP deki eşitlik ben başka hiç bir oyunda görmedim.
Karakterler ilah yapılmamış herkezin eşit şansı var. Benim şu anda Lvl 36 HoX um var gayet memnunum eksikleri olsada. Kendimden 20-25 lvl yüksek karakteri yarı hp ye rahat indiriyorum. Diğer şu anki piyasadaki hangi oyunda kendinizden yüksek charlara dokunabiliyorsunuz.

Loot table lar çok kötü ama oyun ne kadar PvE denilseyde PvP serverlarında oynayın istediğiniz kadar deliler gibi kesip biçin şu anda PvP serverlarında millet deliler gibi birbirini doğruyor ben doydum hatta PvP ye :p

Bence daha 1 ay olmadan oyundaki gelişmeleri görmeden bırakmak yanlış zaman tanımanız lazım. Aynısı blizzardında başına geldi aynısı diğer oyunlardada oldu. Eksikler bol ama adamlar çalışıyor 1-2 aya güzel bir hale gelicek
Sosyal ağlarda paylaş

Forme said:
bu tip oyunlar oynamaya wow ile başlayan kişiler özellikle , bu oyunu sevmeyebilir. zira pvp mantigi pve mantiği wow kadar basit değil

ROFL

AoC'de ne PvE gördünüz de, "WoW kadar basit değil" diyorsunuz onu anlamadım?
3 tane ayı kesmeyi, bir tane dungeon yapmayı mı PvE sanıyorsunuz siz?
Kil'Jaeden mi farmlıyorsunuz şu anda? PvE basit dediğinize göre.

Sonra PvP konusuna gelince, WoW PvP'si sizin BG'lerde gördüğünüz, outdoor PvP'de gördüğünüz adam gankleme değil.
200.000$ ödüllü turnuvaları var, hadi ödülü geçtim, özel Arena Realmleri var, onu da geçtim, WoW'daki PvP'yi hardcore olarak denediniz mi hiç? Denemediyseniz konuşmayın lütfen.

Rica ediyorum karşılaştırma yaparken, düzgün mantıklı şeyler konuşun.
Madem WoW ile karşılaştıracaksınız, madem rakip olarak WoW'u görüyorsunuz, daha dengeli örnekler verin.

AoC'yi seviyorsunuz, tabi ki doğal savunmanız. Ama körü körüne yapmayın.

İnsanlar almış bu oyunu ve üstüne dile getiriyorlar şikayetlerini. Görmediğiniz, emin olmadığınız şeyleri sunuyorsunuz savunma olarak:

1. Content eklenecek
2. Buglar çözülecek
3. Denge sağlancak
vs.vs.

Ama şu anda yok, featler çalışmıyor, statlar çalışmıyor, önemli, hatta çok önemli sorunlar bunlar.

WoW'da mesela, talentler çalışmasaydı, çıkacak kargaşayı düşünebiliyor musunuz?
Sosyal ağlarda paylaş

tamam ya tamam wow en büyük wow rullaz.okudum uo daki wowdaki kadar pvp yok diye.kabul biz online oyunlardan çakmayanlar aoc oynayalım siz online oyun pirleri wow oynayın.1 ay civarında çıkan oyunu yerlere batırdınız.en azından eskiden iyi idi herkes end game gelip oyunları eleştirirdi şimdi end game e gelmeden oyunu eleştiriyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Invulon said:
PvP deki eşitlik ben başka hiç bir oyunda görmedim.
Karakterler ilah yapılmamış herkezin eşit şansı var. Benim şu anda Lvl 36 HoX um var gayet memnunum eksikleri olsada. Kendimden 20-25 lvl yüksek karakteri yarı hp ye rahat indiriyorum. Diğer şu anki piyasadaki hangi oyunda kendinizden yüksek charlara dokunabiliyorsunuz.

Bu da büyük sorun aslında.

Kendinden 20 - 25 level yüksek karakteri yarı HP'ye rahat indiriyorsan, tam aksine dengesizlik var demektir, eşitlik değildir o.

Ya oynadığın karakter abartı kuvvetli - dengesizdir, ya da karşındaki karakter abartı kuvvetsizdir - dengesizdir.

Kendinden yüksek charlara dokunabilmek bence bir oyun için + değil -'dir.
Sosyal ağlarda paylaş

pekaziz said:
Artık tiksinmeye başladık oyuna devamlı bok atılmasından. Tamam beğenmeyebilirsiniz, küfür de edebilirsiniz.

Ama burada yapmayın bunları. Buraya oyunu merak eden veya zaten oynayan adamlar geliyor, bilgi almak istiyor.

Okuduğum her iki mesajdan birisi bu oyun patlar, bi cacık olmaz, pvpsi yok zaten vs. Eğer bu eleştirilerinizde ciddiyseniz gidin resmi foruma yazın. Burada mesaj atıp durmanız ancak insanların kafasını ütülüyor.

Welcome to the real world.

Nerdeyse bir yıldır tüm AoC ve War funları başının etini yediniz WoW funlarının, sıra onlara geçti. Doğal olarak AoC'u denemiş her WoW funı bu hali ile oyunu beyenmiyecek ve giydirecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

Beğenmeyen insan eleştirir elbette neden bu kadar sorun oluyor anlamadım. Bugları yaszıyor insanlar sorunları yazıyor yapılması gerekenleri yazıyor. Bir kısım çıkıp bunlar düzelecek diyor ama önemli olan şu an bunları var olması ilerde düzelince düzeldi yazarız hepimiz.
Şu an AoCda büyük sorunlar var mı? Var.
Düzeltilir mi? Muhtemelen 1-2 aya düzelecek bazıları.
WoW ile kıyaslanabilir mi şu an için? Hayır
Gelecek vaad ediyormu? Evet
Sosyal ağlarda paylaş

FreEmoon said:
pekaziz said:
Artık tiksinmeye başladık oyuna devamlı bok atılmasından. Tamam beğenmeyebilirsiniz, küfür de edebilirsiniz.

Ama burada yapmayın bunları. Buraya oyunu merak eden veya zaten oynayan adamlar geliyor, bilgi almak istiyor.

Okuduğum her iki mesajdan birisi bu oyun patlar, bi cacık olmaz, pvpsi yok zaten vs. Eğer bu eleştirilerinizde ciddiyseniz gidin resmi foruma yazın. Burada mesaj atıp durmanız ancak insanların kafasını ütülüyor.

Nerdeyse bir yıldır tüm AoC ve War funları başının etini yediniz WoW funlarının, sıra onlara geçti. Doğal olarak AoC'u denemiş her WoW funı bu hali ile oyunu beyenmiyecek ve giydirecektir.

Ben uzun süre wow oynadım ve tiksiniyorum artık wowdan. Saatlerimi aptal raidlerde harcıyacak değilim.5 metre kalınlığında ayak bilekleri ve boyunlar görmek istemiyorum göz zevkimi bozuyor. Yaşasın age of conan!.Funcom a güveniyorum düzelticekler bugları inşallah ek bölgeleride çabuk çıkarırlar.Öyleyse AOC na
hail hail hail !
Sosyal ağlarda paylaş

benim valla 200 kişil guildim vardı. Masterdım ve artık ne sorumluluk istiyorum nede saçma sapan karazhanfarmları. Yetti bea! bu oyunda kendi krallığını kuruyosun daha ne olsun :D . kafakopmalar zaten beni cezbetmeye yetiyor hehe
bide oyun guild mantığı olarak yapılmış. yanlız başınıza sıkılırsınız.tabi bu sefer sorumluluktan kaçtım :D
Sosyal ağlarda paylaş

Bence insanların oyunun PvP si beğenmemesinin en büyük nedeni PvP nin zor olması. Senelerdir oynamadığım MMO kalmadı diyebilirim. UO dan sonra en komplike (oyuncunun etkisinin en fazla olduğu) combat sistemi AoC da gördüğüm.

Daha herkes level kasma derdinde combatı tam olarak çözmüş insanlar çok az. O yüzden bayık geliyor. Mesela geçen gün ToS um ve arkadaşımla 2vs4 pvp yaptık. 2 defa üst üste kestik adamları vazgeçip gittiler. Combatta basmanız gereken o kadar tuş varki sadece combolardan ibaret değil bu. Diğer classların combolarını öğrendikçe zaman içinde dahada farklı boyutlara ulaşacak oyun.

Hiç pvp yaparken adamın canı 30% lara indiğinde double tap WW yapıp healer olarak adama melee olarak vurup knockback ettinizmi ? Veya bir ranger crossbow ile o P le başlayan üçlü combosunu tam vuracağı anda CTRL+22 yapıp Defensive shieldlerin hepsini ileri alıp komik bir damage yedinizmi ? Veya casterin biri size büyü atarken double tap AA veya DD yaptınızmı ? Veya bir guardian tam size knockback combosunu atarken double tap SS yapıp comboyu evade ettinizmi ? Yapacak o kadar şey var ki şu oyunda ilerde dahada zevkli hale gelecek.
Sosyal ağlarda paylaş

FreEmoon said:

FreEmoon said:
eğlence anlamında

çevirecek olursak;

Nerdeyse bir yıldır tüm AoC ve War eğlenceleri başının etini yediniz WoW eğlencelerinin, sıra onlara geçti. Doğal olarak AoC'u denemiş her WoW eğlencesi bu hali ile oyunu beyenmiyecek ve giydirecektir.

türkçe ve ingilizce öğrenin pls.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...