prozzak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Bu konuyu, burada açılmayacaginin bilincinde olarak, paticik bölümünde neredeyse postlarımın %99 unu barındıran patinaja açmaya uygun gördüm ( para uygun görürse): 6 yıllık üniversite öğrenciligimi dün kep atmamla birlikte tamamlamış oldum. Herkes bilir yıldıza giriş vardır çıkış zordur.İlk 2 yıl okula adam akıllı hiç gitmedim ilgi alaka göstermedim 3. sene gittim fakat derslere hiç asılmadım. Bu işin böyle yürümeyecegini idrak edip kendime çeki düzen verdim. 150 kredi ile mezun olunan kimya lisans bölümünde 3 dönem + yaz okulunda totalde 78 kredi alıp verdim. Yani okulun mezuniyet için ihtiyac duydugu kredi miktarını 1.5 yıla sığdırdım. Ortalamam 0.8 civarlarında geziyorken yüksek lisans amacı ile ortalamamı 2.5 üstüne çektim ( şu anda 2.6-2.7 civarlarında zannedersem) Okulu bitirmek için tavsiye isterseniz dersleri anlamaya çalışmayın ezberleyin geçin. Bu şekilde 1 dönemde 10 ders alıp 9unu verdim hemde A ve B notları ile. Ben mezun oldum darısı şuanda okuyanlara... Foto lar
tunch Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 tebrikler kardeşim darısı başıma da daha var başıma gelmesine.. öle ezber falan da sökmüyo artık bizim bölümde :)
fenris Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 tebrikler, darısı başıma. patinaj bölümü özerklik yolunda ilerliyo :P
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Tebrikler prozzak. Bende 5 sene süren okulu önceki gün diplomamı alarak sonlandırdım. Geçen sene kendi dönem arkadaşlarımla birlikte kep attığım için bu sene tekrardan mezuniyet ve baloya katılmadım. Eğitime gelecek olursak karşıma Elektronik Meslek lisesi mezunu birini çıkarsanız madara olurum. Önüme biraz karışık bir alet koysanız içinden çıkamam. Bize verilen işin teorisi olduğundan zaten birazda böyle olması gerekiyor zaten ama bu mesleği seçerken böyle olacağını bilseydim kesinlikle okuması daha kolay olan bir mühendisliği tercih ederdim. Bende ilk sene çok boşladım lisede geçtiğim gibi geçeceğimi sandığım için böyle oldu okulun "Gözetim" sistemi sebebiyle 12 kredi alarak geçirdiğim dönemler oldu... Sonra yavaş yavaş toplarlayıp 3. sınıftan itibarende dersleri her sene daha fazla ciddiye aldım. Sonuç olarak 5 senede mezun olabildim. Özellikle bu sene gördüm ki köpek gibi çalışınca oluyormuş. Elektronik Mühendisliği okumak isteyen arkadaşlara tavsiyem ne olur diye sorarsanız çok ineklemeyeceklerse bulaşmamalarını öneririm.
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Selam, Pehhh... 10 yılda 12 defa fizik 1 alıp sonrasında mezun olan biri varsa çıksın karşıma :P Bu 10 senenin içersinde, 4 sene yaz-kış kesintisiz üniye gitmişliğim var. Ömrümün 1/3'den fazlasını yıldız için harcadım :D Tebrikler dostum, darısı bundan sonrasına. Saygılar.
sechil Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 tebrikler offf bende mezun olcam bu sene ama o kadar üzülüorumki :(
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 tebrikler ben de aynı stratejiye geçiyorum kısmetse bu sene itibariyle başka türlü olmucak gibi :) ayrıca burdan parameciumu önder kabul tebrik ediyorum ;)
prozzak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Teşekkürler arkadaşlar vodan seni de tebrik ederim :)
byzasz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 lan seninle resimlerim vardı onlarıda koysana. mezun da olmadın sahtekar nerde stajlar :)
prozzak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 stajlar var ama mezunum :) sennle fotolar benm makina da degil bu arada
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Selam, Staj varken mezuniyet olmaz. 3e kadar sayıyorum, git tamamla stajları, aksi halde silerim topici :P Saygılar.
byzasz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 dimi neslinin makinada ama sen bir iki tane çektin diye ahtırlıyorum, bir sürü foto çekildik ortada hiç yok 2 tane peder almış okadar.. bu arada babanı gördüm sanırım, haketen tam prof :) alim, zalim olayı :D
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Tebrikler! PS:Bölüm olarak özerkliği ne zaman alıyoruz! Görüşmelere başlıyalım bence. :)
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Staj olmadan diploma verdilermi yau? Yoksa geçen sene bize yaptıkları gibi "çakma diploma" mı verdiler uzaktan diploma gibi görünen :D Ya ben diplomayı alırken kütüphaneden aldığım verdiğğim ama işlemedikleri kitap bile sorun oldu eğer stajsız gerçek diploma verdilerse isyan başlatayım ben okulda :p
prozzak Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Çakma diploma verdiler tabi cnm. Bizim okulda zaten diploma almak sorundur. Genellikle tüm işlemleri hallettikten sonra anca bi 2 3 ay sonra veriyorlar.
Brook Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Bende mezun oldum bende bende :)-D
Öne çıkan mesajlar