Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mezun olmuşum..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Bu konuyu, burada açılmayacaginin bilincinde olarak, paticik bölümünde neredeyse postlarımın %99 unu barındıran patinaja açmaya uygun gördüm ( para uygun görürse):

6 yıllık üniversite öğrenciligimi dün kep atmamla birlikte tamamlamış oldum.

Herkes bilir yıldıza giriş vardır çıkış zordur.İlk 2 yıl okula adam akıllı hiç gitmedim ilgi alaka göstermedim 3. sene gittim fakat derslere hiç asılmadım. Bu işin böyle yürümeyecegini idrak edip kendime çeki düzen verdim. 150 kredi ile mezun olunan kimya lisans bölümünde 3 dönem + yaz okulunda totalde 78 kredi alıp verdim. Yani okulun mezuniyet için ihtiyac duydugu kredi miktarını 1.5 yıla sığdırdım. Ortalamam 0.8 civarlarında geziyorken yüksek lisans amacı ile ortalamamı 2.5 üstüne çektim ( şu anda 2.6-2.7 civarlarında zannedersem)

Okulu bitirmek için tavsiye isterseniz dersleri anlamaya çalışmayın ezberleyin geçin. Bu şekilde 1 dönemde 10 ders alıp 9unu verdim hemde A ve B notları ile.

Ben mezun oldum darısı şuanda okuyanlara...

Foto lar

Mesaj tarihi:
Tebrikler prozzak. Bende 5 sene süren okulu önceki gün diplomamı alarak sonlandırdım. Geçen sene kendi dönem arkadaşlarımla birlikte kep attığım için bu sene tekrardan mezuniyet ve baloya katılmadım.

Eğitime gelecek olursak karşıma Elektronik Meslek lisesi mezunu birini çıkarsanız madara olurum. Önüme biraz karışık bir alet koysanız içinden çıkamam. Bize verilen işin teorisi olduğundan zaten birazda böyle olması gerekiyor zaten ama bu mesleği seçerken böyle olacağını bilseydim kesinlikle okuması daha kolay olan bir mühendisliği tercih ederdim.

Bende ilk sene çok boşladım lisede geçtiğim gibi geçeceğimi sandığım için böyle oldu okulun "Gözetim" sistemi sebebiyle 12 kredi alarak geçirdiğim dönemler oldu... Sonra yavaş yavaş toplarlayıp 3. sınıftan itibarende dersleri her sene daha fazla ciddiye aldım. Sonuç olarak 5 senede mezun olabildim. Özellikle bu sene gördüm ki köpek gibi çalışınca oluyormuş.

Elektronik Mühendisliği okumak isteyen arkadaşlara tavsiyem ne olur diye sorarsanız çok ineklemeyeceklerse bulaşmamalarını öneririm.
Mesaj tarihi:
Selam,

Pehhh... 10 yılda 12 defa fizik 1 alıp sonrasında mezun olan biri varsa çıksın karşıma :P Bu 10 senenin içersinde, 4 sene yaz-kış kesintisiz üniye gitmişliğim var. Ömrümün 1/3'den fazlasını yıldız için harcadım :D

Tebrikler dostum, darısı bundan sonrasına.

Saygılar.
Mesaj tarihi:
dimi neslinin makinada ama sen bir iki tane çektin diye ahtırlıyorum, bir sürü foto çekildik ortada hiç yok 2 tane peder almış okadar.. bu arada babanı gördüm sanırım, haketen tam prof :) alim, zalim olayı :D
Mesaj tarihi:
Staj olmadan diploma verdilermi yau? Yoksa geçen sene bize yaptıkları gibi "çakma diploma" mı verdiler uzaktan diploma gibi görünen :D

Ya ben diplomayı alırken kütüphaneden aldığım verdiğğim ama işlemedikleri kitap bile sorun oldu eğer stajsız gerçek diploma verdilerse isyan başlatayım ben okulda :p
  • Yeni Oluştur...