Mortis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Şu an şu saatte netten kredi kartını girip hemen cd key alabileceğim bir site var mı güvenilir. DNR lara gittim bitti dedielr hatta bütün DNR larda tükendi dediler. Alamadım uyuz oldum -.-. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 teknobursa.com da buldum ben 10 tane kalmış almadan birileri kapın gitsin cd key falan uğraşma siteyi ilk kez duydum ama aldık bakalım bu öğlen gelcek sağlam firmadırda bi yamukları olmaz:) ilk kez duyduğum için güvenmeyerek aldım ama 1 haftadır d&r hergün arayınca gelmiceğini anladım mecbur aldım(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 istanbuldayım ben. de bulamadım dükkan satan. daha doğrusu bulamadım demiim de DNR larda yok dier yerlere bakmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 buraya bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thebestfb Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 www.gamersloot.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mortis said: istanbuldayım ben. de bulamadım dükkan satan. daha doğrusu bulamadım demiim de DNR larda yok dier yerlere bakmadım. ben 3 gün önce anadolu yakasında çok yer gezdik yok hiç biyerde. ama ümraniye karfur bimeks'te buldum ve 2 tane vardı birini ben aldım. telefon et sor istersen. ordaki teknosa'da da şansını dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Her yeri aradım yok AOC hiçbi yerde. Anadolu yakasında bildiğiniz yer var mı ama ümraniye falna çok ters daha insancıl yerlerde xP =_= kadıköy falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 gittigidiyor.com kullanıcıları toplamış hepsini orada satıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mortis said: Her yeri aradım yok AOC hiçbi yerde. Anadolu yakasında bildiğiniz yer var mı ama ümraniye falna çok ters daha insancıl yerlerde xP =_= kadıköy falan. la olm terste bi ara sor. yoksa gitmezsin. üşenmede git ahaha hatta ödemeli kargo ile yollasınlar sana iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 aradım aradım yokmuş. taksimde ki yerleri bile aradım artık oralarda da yok teknosa da var 1tane. 94 ytl imiş. onlar da nie pahalı satiolarsa artık -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Satayım sana, 80 YTL :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 ! kredi kartı ile alabiliorum nakit param yok. gamermarket.com a baktım satioalrdı cdkey ama orada hesaba para yatırıosun kredi kartı ile alınmıo. gamerslootla konuştum ellerinde EU cd key yokmuş. Ulan uyuz oldum ya. Yok mu şöle giriim kredi kartını yollasınlar bana cd keyi tarz düzgün site!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 ARAL ın sitesine girip bütün her yeri aradım teker teker platin elektronik falan filan yerlere kadar hiç bi yerde yok. meh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 teknobursadan aldığım conan şimdik geldi :) ya aylık üyeliği paypaldan ödeme secenegımız varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandiviç Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 gamersloot en iyisi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 üyelik alırken kart bilgilerinde CCV/CVC Number soruyor kartın arkasıdaki no dımı? expiry datede son kullanma tarihi dmi? yeniyim bu işlerde biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 evet onlar ben de şimdi gittim aldım gamer marketten açtım accountu giriorum hadi bakalım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandiviç Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 ben 51 assassin satıyorum.o kadar parayı bineksiz hesaplara vereceğinize karakterli,mamutlu,çantalı,drink cape lisinden satıyorum.gogo pazar alanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Iyı teklıf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar