Mortis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Şu an şu saatte netten kredi kartını girip hemen cd key alabileceğim bir site var mı güvenilir. DNR lara gittim bitti dedielr hatta bütün DNR larda tükendi dediler. Alamadım uyuz oldum -.-.
Rajeesh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 teknobursa.com da buldum ben 10 tane kalmış almadan birileri kapın gitsin cd key falan uğraşma siteyi ilk kez duydum ama aldık bakalım bu öğlen gelcek sağlam firmadırda bi yamukları olmaz:) ilk kez duyduğum için güvenmeyerek aldım ama 1 haftadır d&r hergün arayınca gelmiceğini anladım mecbur aldım(:P)
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 istanbuldayım ben. de bulamadım dükkan satan. daha doğrusu bulamadım demiim de DNR larda yok dier yerlere bakmadım.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mortis said: istanbuldayım ben. de bulamadım dükkan satan. daha doğrusu bulamadım demiim de DNR larda yok dier yerlere bakmadım. ben 3 gün önce anadolu yakasında çok yer gezdik yok hiç biyerde. ama ümraniye karfur bimeks'te buldum ve 2 tane vardı birini ben aldım. telefon et sor istersen. ordaki teknosa'da da şansını dene
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Her yeri aradım yok AOC hiçbi yerde. Anadolu yakasında bildiğiniz yer var mı ama ümraniye falna çok ters daha insancıl yerlerde xP =_= kadıköy falan.
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 gittigidiyor.com kullanıcıları toplamış hepsini orada satıyorlar
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mortis said: Her yeri aradım yok AOC hiçbi yerde. Anadolu yakasında bildiğiniz yer var mı ama ümraniye falna çok ters daha insancıl yerlerde xP =_= kadıköy falan. la olm terste bi ara sor. yoksa gitmezsin. üşenmede git ahaha hatta ödemeli kargo ile yollasınlar sana iste.
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 aradım aradım yokmuş. taksimde ki yerleri bile aradım artık oralarda da yok teknosa da var 1tane. 94 ytl imiş. onlar da nie pahalı satiolarsa artık -.-
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 ! kredi kartı ile alabiliorum nakit param yok. gamermarket.com a baktım satioalrdı cdkey ama orada hesaba para yatırıosun kredi kartı ile alınmıo. gamerslootla konuştum ellerinde EU cd key yokmuş. Ulan uyuz oldum ya. Yok mu şöle giriim kredi kartını yollasınlar bana cd keyi tarz düzgün site!?
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 ARAL ın sitesine girip bütün her yeri aradım teker teker platin elektronik falan filan yerlere kadar hiç bi yerde yok. meh!
Rajeesh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 teknobursadan aldığım conan şimdik geldi :) ya aylık üyeliği paypaldan ödeme secenegımız varmı?
Rajeesh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 üyelik alırken kart bilgilerinde CCV/CVC Number soruyor kartın arkasıdaki no dımı? expiry datede son kullanma tarihi dmi? yeniyim bu işlerde biraz
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 evet onlar ben de şimdi gittim aldım gamer marketten açtım accountu giriorum hadi bakalım!
sandiviç Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 ben 51 assassin satıyorum.o kadar parayı bineksiz hesaplara vereceğinize karakterli,mamutlu,çantalı,drink cape lisinden satıyorum.gogo pazar alanı.
Öne çıkan mesajlar