Densiz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 2vs giriyoruz. Vent e alternatif ücretsiz birşey varmı? Tuşa basarak konuşmalı felan. Skype de tuş a basılı tutarak konuşma varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Msn kullanın bedava hemde çok(!) performanslı :P Ucuz etin yahnisi olmaz diye bir laf vardır millet hem beleş hemde arenada yeticek kalitede konuşma programı bulsalar neden paralı vent ipsi alırlar bi düşünsene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 push to talku yok (emin değilim aslında) ama gtalk hem öküz performans hemde gayet hızlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 IP: NATHREZIM.VENTRILO.ORG PORT: 3817 beles vent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 arena'da tusa basarak konusmak dezavantaj değil mi? xfire var benim bildigim ama 2 kisi karsılıklı konusuluyor, konferans olayı var mı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 arkadaş tuşa basmadan konuşuyorda. Ben tuşa basarak problemsiz konuşabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 druidsin yanı. AHAHAHAHHA *Dı bı dıbı dıbı duumm TIS!* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Xhun, cik Cuce'nin icinden! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 sizin ne güzel madalyalarınız varmış buarada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 solidhammer said: sizin ne güzel madalyalarınız varmış buarada oha 10000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Oyunun kendi voice sistemi?.. Biz kullanıyoruz herhangi bir sorun yaşamadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 vent e alternatif teamspeak var olmadı wow un kendi voice chat ini kullanabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviant Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 kendi voice chati gayet yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 skype var push to talk yok ama gayet iyi, bir ara wow oynarken şuursuzca skype kullanıyordum. Sonra arkadaşın skype'ı açık unutması ve annesinin onun odasını süpürmeye karar vermesi beni skypetan soğuttu. Kardeşim süpürmeye mikrofondan mı başlanır be. Woooooooooo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Oyundaki ses sistemi problemli. Seslerde lag var sanırım. Geç gidip geliyor. Ben arkadaşa birşey söylüyorum. 5 sn sonra o bana başka bişey söylüyor. O söylerken kendi sesimi duyuyorum. Bu yüzden pek kullanışlı gelmiyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 İyi bir vent serverinin yerini pek bişi tutmuyor. Sağdan soldan rica edin genelde insanlar pek sorun çıkarmıyor yabancıların kendi ventlerini kullanmasına tanıdıksa en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solaran Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Wow'un kendi sistemi çok saçma... bazen başka oyuncuların seslerini felan duyuyom >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 bir programcı yokmu ya, bize basit bir program hediye etse :P. Tuşa basılı tutarken = mikrofon ses değeri %100 tuşu bıraktığımızda = mikrofon ses değeri %0 içine trojan istemiyoruz X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 ingame olan gayet yeterli 2 kisi icin. olmadi http://www.ventrilo.com/download.php burdan server download et ve calistir. senin ip adresini yazarak baglanabilir arkadasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 pause.guildvent.net 5040 Oda : Zergling's Room Oda şifresi : Zergftw gule gule kullan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Vent adresleri veren arkadaşlara çok teşekkürler fakat server fikri daha iyi gibi. Boşuna başkalarının ventini meşgül etmeyelim biz. Ben makinama serverı indirip o şekilde bağlanalım. Tekrar teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar