Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 ya tuncaya neden bu kadar takildiniz anlamadim, tuncaya kadar sahada gezen bir suru adam var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Spiegel said: ya tuncaya neden bu kadar takildiniz anlamadim, tuncaya kadar sahada gezen bir suru adam var kredisini tüketti. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 semih i cıkarıp sabri yi sokuyo ahuahuuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 İkinci yarı sabri yine free-role girerse hiç şaşmam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 semih çıktı sabri girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 tuncay'dan önce hamit, rezil ediyo yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 tuncay bugun takımın iyilerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Beşiktaş'ta Amaral vardı hatırlamısın bilmiyorum,o da çok ama boş gezerdi.Tuncay'ın da şuan ondan farkı yok pas kesmeleri dışında,gerçi koşması bile başlı başına güzellik en azından çabalıyor. Bu arada Semih çıktı,Sabri girdi.Free-Role yine kesin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Khelben said: Buyse said: Khelben said: Buyse said: ah ah gökhan gönül çok şeyler değiştirirdi bu takımda. hamit ilerde oynardı o zaman. ronaldo yu maymun ederdi gökhan kk. ne kk. fanboyluktan başka bişey değil bu yaptıgın. kendi oyuncularınızı küçük görmekten ne zaman vazgeçeceksiniz. gökhan ı küçük görmüyorum, ama gökhan ronaldoyu maymun falan edemez. yani ben de bunu demek istedim, gokhan ya da herhangi baska bir oyuncu su an milli takim kadrosunda bulunan, hicbiri ronaldoyu maymun edecek cins futbolcu dil, zaten oyle bir oyuncumuz olsa su an daha rahattik herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 sabri mi kurtarcak bu maçı zauhsuhdsa çok iyi hakikaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 hadi bismillah başladı 2. yarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 servet dışında oynayan yok bizim takımda. adamlar tasak geciyo bildigin. ayrıyetten. Buyse said: bizim maçlarda düdük öttüren o şerefsizi yakalarsam ağız burun giricem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 yuh semih çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 ayvayı yedıgımızın resmıdır,semihi cıkarmıs fatıh terım,tuncAyı hala tutuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 eleneceğimizden çok şu sabrnin free roledaki oyunlarıyla gs nin elinde kalacağına yanarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 ahahaha sabri ne ya. bi işe yarasa da bu postu yesem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 sahiden semihi ne akla hizmet cikardi hamiti flm cikarsaydi bari hatta nihat bile cikabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Luinir said: yuh semih çıktı. .. sabri hareketlendi ceza alanına dedi adam. ağlamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 nihat. :D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 isviçre maçının 2. yarısı gibi başladık. gol atacaz bu yarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 kim atacak ayiptir sormasi? semih de cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 aklı başında hangi teknik adam zaten mehmet topuzun yerine sabriyi alır kadroya birader. ben gs de izlemeye dayanamıyorum adamı terim tutup kolundan euro 2008 e getirdi şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 kafa topunu servet aldı. evet kesin yenecez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 fatih terim'in televizyondan kendini görüp tribe girdiği anda kafasında top gelmesini istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 cidden gol geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar