Cuce Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 ben ızledım gecen co eğlendim. ama iki bölüm buldum. bulursanız haberdar edın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Kaede said: Kojiroh said: Pete ve Pete gelmiş geçmiş en iyi dizidir nokta. :P Hala arada bi izler müziklerini dinlerim, feci nostalji yaparım gözlerim dolar sdfgsdfg Hülya Avşar da gelmiş geçmiş en büyük türk ses sanatçısıdır nokta Komedi dans üçlüsünü de say, onlar da harikaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 sabaha karşı cnbc-e'de filan rocko'nun izlemediğim bölümüne denk gelirsem bakıyorum, bazen eğlenceli bölümler olabiliyor. sponge bob ve ren & stimpey de öyle. ren & stimpey sırf abartılı karakter tiplemeleri için ama sponge bob çok nadiren aşırı komik oluyor, bodybuilding yaptığı bölümde böbreklerim ağrıyıp gözümden yaş gelmişti. ha bir de youtube'daki death note parodisi var. (:P) nickleodeon tarzında olmayan my life as a teenage robot bir de rastlarsam kesin izliyorum, o eğlenceli oluyor. çizimler de retro genelde, hoş. :) bunlar dışındakilerin hepsinden itinayla uzak duruyorum heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Vay be TV seyretmeyeli yıllar oluyor. Canım korsan jack çekti şimdi. varmıdır acaba netten onun bölümlerini bulma imkanı ? anime den amerikan çizgi filmi bulmaya geçince fena afalladım adsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 bende pokemon un japonca dub ing sub bolumlerini ariyorum :( bi allahin kulu sublamamis jessie james ikilisinin japonca dub i icin bile izlenir dafsadfadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Onların boxtorrentste oluyor 20-30 gb lık batch torrentleri. Baya da iyi oluyor transferleri ama gel gör ki boxtorrents private tracker ve dl/ul kontrolü yapıyor. Türkiye ev interneti ile olucak gibi değil :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 nick hiçbi zaman eskisi gibi olamıyo artık.. nerde o pete ve peteler, monsters inc.ler, treasures of the hidden templelar. benden geçti diyesim geliyo yok öyle bişey hala oturup izlerim olsa da..sponge bob falan hakkaten yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar