Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeni bilgisayara format atmak

sandiviç

Öne çıkan mesajlar

merhaba,

kardeşime bugün vatan bilgisayardan yeni bir makina topladım.daha sonra windows vista sürümü yüklemek için teknosa dan samsung cd/dvd rw aldım.

eve geldim ve bios ayarlarının yapılmamış olduğunu gördüm.boot ayarlarından birincil olarak dvd-rom,ikincil olarak ise seagate hdd yi yaptım.daha sonra windows vista yazılımını,sürücüye yerleştirerek tekrardan başlattım bilgisayarı.ancak anakart ekranı çıktıktan sonra devamlı yanıp sönen _ geliyor ve başka bir şey gözükmüyor,yani windows yükleme ekranına ulaşamıyorum.nasıl yapabilirim yaklaşık bir-iki saat uğraştım ama beceremedim.donanımın kurulmasını vatan bilgisayar yaptı hdd de sorun olabilir diye SATA girişlerine baktım ama gayet düzenli takılmış,iki adet ekran kartı falan hep yerli yerinde(ondan sorun olamayacağını düşünüp fazla kurcalamadım).sorun nerede tespit edemedim ben,yardım eden kişilere teşekkürler =)
Sosyal ağlarda paylaş

evet samsung sürücü sata.hatta ilk girişine uzaylı gibi baktım sonra tagan ın o garip uzantılarından birini yerleştirdim,kırmızı kabloyuda yerleştirip kurmayı başardım.ilk LG alıyordum kasadaki eleman SAMSUNG diye diretince almak zorunda kaldım.ana kartım MSI K9A2 CF ve bir sorun olabilir mi?
Sosyal ağlarda paylaş

O turkiyede satılan ozellikle sata samsunglar sorunlu , herhangi bir firmware upgrade ile cozulebilecek bir sey imis de,sitesinde verilen firmware upgrade ise yaramiyor millet internet uzerinden kendi yazdıkları upgradeleri kullaniyor.
Baya ugrasmıstım ben samsungun sata dvd/rw leri ile ozellikle BH-206B mi ne ,oyle bir modeli ile,ondan sonra sorunlu oldukları ortaya cıktı, gittim LG aldım bende rahat ediyorum simdi.Samsung dvd almayın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...