Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Flash oyunları dahil her türlü oyun ilk açıldığında bir problem yokken oynamaya devam ettikçe katlanarak yavaşlıyor. Neden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 güç kaynağı yeterli mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 ısınma problemi olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 daha önce varolmayan bir problemdi takır takır oynardık eskiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 bana yardım yok muğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 bence de isinma problemi bu.. bilgisayarin içini temizle uyarisi bu. ekran kartinin fanini heatsini ini falan sokeceksin, iyice temizleyip, termal pastasini surup takacaksin. synisini cpu icin de yapacaksin, cunku ondan da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seph Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 İlk açıldığında hızlı sonra yavaş yavaş mı kasmaya başlıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Tozdan olabilirmi ? Benim pc'de de oldu. Format fln attık nafile. Hadi eskisi gibi olmasını beklemiyor insan sonuçta harddisk fln yıpranıyor ama feci yavaşlamıştı. Sonra pc'nin içini bir açtım ki işlemcinin fanı fln tozdan dönmeyecek duruma gelmiş. Süpürge ile temizledim içini cillop gibi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Seph said: İlk açıldığında hızlı sonra yavaş yavaş mı kasmaya başlıyor? ivet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 TEMİZLE BENİ diye yardırıyor pc oturuyosunuz. ayda bi sevişirim bilgisayarımla, ince parçalarına kadar boşaltırım saç kurutma makinesinin soğuk havasını :D cillop gibidir, kasıntı da yapmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 valla benimki su an 4 aydır el sürülmemiş bi toz diyarı ama böyle bi problemim yok yani :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seph Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Angelotti said: Seph said: İlk açıldığında hızlı sonra yavaş yavaş mı kasmaya başlıyor? ivet. Sonradan yavaşladığına göre muhtemelen fan da sorun vardır.Isındıkça kasmaya başlıyodur.Bi kasayı açıp fan ve altınadaki metal kısmı temizle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 PrudenT said: valla benimki su an 4 aydır el sürülmemiş bi toz diyarı ama böyle bi problemim yok yani :p pru getir pc yi bana ben temizliim, çok severim lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 eheh temizlemeye başladıktan sonra zevkli de, ilk aşama çok üşendirici :) neyse konuyu dağıtmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 bende de şöyle bir sorun var, bazı oynak msn smiley lerim bir süre sonra cok hızlı oynamaya basladılar. mesela dans eden bi adam var eskiden normal hızda dans ediyordu simdi ucuyor herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 herkes gider mersine dynamic tersine :D onun bi ayarı var gibi biliyorum, discovery falan kullanıyor musun ya da plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 yok hiç bisi kullanmam msn de eski vers zaten deiştirmedim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar