Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Sıfır Açılmamış Kutusunda 2 Adet 3. Nesil iPod Nano (4GB) (2 Yıl Bilkom Garantili)

sawyer

Öne çıkan mesajlar

Tamam 200 'e bulursan söyle bende alayım 4. player olarak asdafd xD pai

Drall said:
abi o 240a satılan ipod hoperlörü devasa bitane galiba, ipod falan değil yani o linkteki 240 milyona satılan şey. nerde görülmüş sıfır ipod nano 4gb 240 milyona?

Bende görülmüş sıfır iPod Nano 4GB 240 'ytl ye hatta 230 adsfasd xD
Sosyal ağlarda paylaş

neyse ya banane istediğin fiyata sat ben senin iyiliğin için bişeyler demeye çalışıyorum o linkteki 240 milyonluk şey ipod değil diye ama sen kalkmış nediyosun. hey allam ya

edit bilmemkaç: üstteki mesaja hitaben: yahu teknosanın sitede ipod nano 4gb'a 409 milyon diyo sen nası 240 milyona aldın sorması ayıp?

aman banane ya. ye kazığı sawyer 230 milyona satıp. biri alsın bianönce bence 230a, 170 milyon kar az mı
Sosyal ağlarda paylaş

yuwi said:
ya buda malı satamamış elinde patlamış millete sardırıyo biraz önce aldım teknosa dan 240 ytl

At yalanı inananı s*keyim asdsfasd xD (attığın posta hitaben) üstelik ne zamandan beri Teknosa 00:29 a kadar açık tabi senin biraz öncen en az bi 5-6 saat önce değilse adfashkfhsdkj xD

boo said:
100 milyon vereyim

voöy dostum git yat kat al o paraya ya bir iPod için verme asdlsadalsj xD eğer çok istiyorsan ikisinide veririm o fiyata 100 Milyon YTL asdkhaskjdas xD

"tamam işte senden başka kimde görülmüş =D"

Drall kusura bakma bu mesajını yanlış anlamışım sanırım sen benim tarafımdasın tamam :D
Sosyal ağlarda paylaş

Yok ucuz olarak gösterdikleri ürünler benim sattığım ürünlere denk olsa neyse diyeceğimde, gösterdikleri ürünler yok işte USA'dan alındı 1 yıl uluslararası garanti hede hödö sattıktan sonra sen sağ ben selamet yok kulaklık girişine bi kere sokmak için açıldı benimki büyük geldi girmedi satıyorum salak salak bahaneler ile satılıyorlar gelmişler ucuz diyolar.
Sosyal ağlarda paylaş

bi daha uyarı yapmıycam arkadaşlar. 5 topicten birinde bu tartışma oluyo genelde. birisi bi fiyatta bişi satarken kalkıpta şurda bu fiyat burda bu fiyat deyip link vererek satışına engel olmanız benim kafamı ağrıtıyo. sawyerdan bi şikayet gelmedi ama çok geldiği için ve yaptığınız doğru olmadığı için mesajlarınızı sildim. daha öncede dedim. bırakın insanlar neyi ne kadara satıyosa satsın. ben çıkarım burda bi kilo pamuğu 100 milyona satarım ve buna sen pahalı dersin ebnde manevi değeri var sanane kardeşim derim keser atarım. belki bu insan bu ürünü bu fiyata satmakta kararlı. siz neyin kavgasını veriyosunuz anlamıyorum. bir daha tekrarlanılmamasını rica ediyorum arkadaşlar. eğer bi probleminiz varsa özelden halledin lütfen. iyi satışlar dileyim hepinize
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Açıkcası o fiyata satman pek doğru gbi gelmedi bana.Sonuçta kazanmış olduğun doritos kampanyası hala devam ediyor.ipod isteyen varsa gitsin bakkaldan 20 tane doritos alsın, şansına göre en az 2 ipod ve şansı varsa nokia telefonu bile kazanabilir.Ben sadece 20 tane aldım 1 nokia ve 3 ipod kazandım kampanya hala devam ediyor kazanmak isteyen olursa söyliyim. 20 tane almanız gerekmiyor biraz şans a bağlı.Küçük bi ipucu vereyim, şifreyi saat başına 5-6 sn kala gönderin.
Sosyal ağlarda paylaş

Doritos şuan iPod Nano vermiyor Shuffle veriyor evet shuffle lar zaten elektronik mağzalarında bile 100 ytl max. ama ipod nano 400 ytl den ucuza bulamazsın hiçbir elektronik ürün satan mağzada ben yarı fiyatına satıyorum senin elindeki telefon 300 ytl sen demekki 100 ytl ye satıcaksın kazandın diye aşlfjaeşlkfhnskldgjdf bizde 15 tane doritos aldık bişey çıkmadı yani bak şans işi oda shuffle için 25 ytl doritosa verip şansımın yaver gitmesini bekleyeceğime internette 30 ytl ye satılıyor zaten shuffle araştırınca sende bulabilirsin ben nano satıyorum dikkat et biraz karıştırma bende senin telefonunu kampanya ile dağıtılan 50 60 ytl lik telefonlarla karıştırıp 15 ytl derim satmaya kalksan ;) ve ben bunu doritostan kazanmadım geceleri uykusuz kalıp kasarak kazandım o yüzden bilip bilmeden fırlamayın yırtık dondan fırlar gibi ve kermit arkadaşımızın yazısını iyi oku gelipte o fiyata satman pek doğru gibi gelmedi falan deme git keyfine bak benim konumda post kasmayada çalışma, hadi kolay gelsin..
Sosyal ağlarda paylaş

sawyercım canım benim, niye böle herşeye cevap veriyosun, piyasayı araştırırsın, nerden edindiğini söylemek zorunda değilsin söylemezsin, malın durumunu açıklarsın ve fiyat verirsin. niye böyle karıştırıyosun, şimdiki fiyattan satacağın olsa bile işin yaş böyle. neyse kolay gelsin...
Sosyal ağlarda paylaş

Konu benim konum olduğundan problem yok alkjdnakjdnaksjdn adamın söylediği doritosun şuanki kampanyasında Shuffle veriliyor ben 3. Nesil Nano satıyorum gelmiş kampanya hala devam ediyor 20 tane doritos alın gönderin diyor. Shuffle'da ekran olsa karıştırsın içim gam yemeyecek ama ekranlı ve ekransız 2 ürünü ayıramıyorsa doktora görünmeli bence alkfdaskljdklas..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...