nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Ferrero said: benim öss de önümde marlbora + yepyeni tahtakalem kombosuyla gelen iskarpinli genç sağ tarafımda ruju fln masada duran bi kız solda da tinerci vardı. arkama bakamadım korktum. woahah koptum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 PrudenT said: hep bunlar yüzünden yoksa demet beş kere kazanmıştı şimdiye ahahaha sonra gözetmene ters ters ne zaman muhabbetiniz biticek demiştim. etrafımda dolanmaya basladı. sonra topuklu ayakkabılarınız çıkardıgı sesten gercekten rahatsız oluyorum demiştim masaya oturup tüm sınav boyunca beni seyretmişti dsgfdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 yürü be demet, hayranınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Ah bir ikiz kardeşimiz olmadı ki yerimize öss'ye sokalım demişimdir hep :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 mevzunun gidişine hitaben (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 urmesque said: PrudenT said: hep bunlar yüzünden yoksa demet beş kere kazanmıştı şimdiye ahahaha sonra gözetmene ters ters ne zaman muhabbetiniz biticek demiştim. etrafımda dolanmaya basladı. sonra topuklu ayakkabılarınız çıkardıgı sesten gercekten rahatsız oluyorum demiştim masaya oturup tüm sınav boyunca beni seyretmişti dsgfdh bunları dedin mi cidden? :) baya bildiğin muhabbet dönmüş orada gider ayak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Netcafe said: ÖSS sorularını çalalımmı??? cinci hoca vs vs ? semurlar memurlar yapalim bi ayar? van damı çağırın lahn fdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Masticore said: Ah bir ikiz kardeşimiz olmadı ki yerimize öss'ye sokalım demişimdir hep :D ya o seni sokarsa sgdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Alcadras said: bunları dedin mi cidden? :) baya bildiğin muhabbet dönmüş orada gider ayak. evet dedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 össde lgsde yavaş kopya çekin 10 tane grup var zaten etrafındakilerle aynı grup olma şansın çok az!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 benim yanımda bir kız vardı. böyle süper güzel bir kızdı, baya bir kestim kızı falan. sınavı kazandım ama kafadan 5-10 puan arası kaybettim arada kıza bakmaktan :( sınavdan erken çıkmasaydı, okul dışında muhabbeti kuracaktım :(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 hoccemama said: össde lgsde yavaş kopya çekin 10 tane grup var zaten etrafındakilerle aynı grup olma şansın çok az!! sorular aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 eisenheim said: la ben önemli sınavlar hariç hepsinde kopya çektim boktan eyitim sistemi için kafamı yormaya değmez. keşke kafanı biraz yorsaymışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 doğru demiş ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 haklısın kimisinde tahsil cehaleti alıyor ama eşeklik baki kalıyor. edit: eğitim yerine tahsil demek daha doğru aslında.. yoksa eğitim bir nebze de olsa insani fonksiyon katıcaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 JungleRRx said: benim yanımda bir kız vardı. böyle süper güzel bir kızdı, baya bir kestim kızı falan. sınavı kazandım ama kafadan 5-10 puan arası kaybettim arada kıza bakmaktan :( sınavdan erken çıkmasaydı, okul dışında muhabbeti kuracaktım :(:( Ben burada Sevinç dersanesinin sınavına giriyorum lgs öncesi, bi kız vardı sınıfta minili taştı böyle, o zaman da nası bi abazaysam bütün sınav kızı kestim, sıkıldım bıraktım sonra sınavı falan yine de %10 burs almıştım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 dasaaa said: haklısın kimisinde eğitim cehaleti alıyor ama eşeklik baki kalıyor. eşek dedin adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 PrudenT said: hoccemama said: össde lgsde yavaş kopya çekin 10 tane grup var zaten etrafındakilerle aynı grup olma şansın çok az!! sorular aynı. ooooo :D soruya bakıcan cevaba bakıcan. sorulara o kadar konsantre olsan yaparsın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 niye geo sorularını rahatça seçerim ben şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 iyi tamam çek aferin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Ayarı yiyince mi bozuldun? Adam doğru söylüyor soruların şeklinden şemalinden bakıp çekersin kopyanı. nileppezdel@ Hacı o bursu herkese veriyorlar aslında biliyor musun(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Yoo vermedikleri de vardı. Bi de en iyi ikinci sınıfa girmiştim B)- Kız olmasaydı.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Eheh helal olsun ne diyim(: Banada fetonun dersanesinden sınavlara girmememe rağmen sürekli burs geliyordu ondan şey ettim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 O feto. Recruit yapıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar