Red Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 yahu adam ölmüş o kadar zaman oldu.hergün birileri ölüo.ölenin arkasından bu kadar tartışmak saçma devlet halletsin kendi işini işte.ölüceğini herkes biliosa ve yinede ölüosa demek öyle gerekti.dinkinde kaderi buymuş.bu olayın arkasında bi güç var.oda buralarda tartışılcak bşi gibi değil yani.soruşturmalar formalite icabı göz boyama icabı gibi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 paticik gerçekten nelere sahne oluyo, inanılmaz.. asker düşmanlığının nedeni 10 yılda bi darbe olması, sayısız insanın işkence görmesi, vicdani retçilerin başına gelenler, muhtıralar, andıçlar, siyasete müdahaleler, "çalışma grupları", cuntalar, yasadışı örgütlenmeler, bombalamalar falan değil de, özentilikmiş meğer..oh la laa! ama diğer post, tam numunelik! derin devlet bu, bırakın işini yapsın fsşldkfşs ne diyeyim bilmiyorum ki artık..beni bile kelimesiz bıraktınız, helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 sir said: asker düşmanlığının nedeni 10 yılda bi darbe olması, sayısız insanın işkence görmesi, vicdani retçilerin başına gelenler, muhtıralar, andıçlar, siyasete müdahaleler, "çalışma grupları", cuntalar, yasadışı örgütlenmeler, bombalamalar falan değil de, özentilikmiş meğer..oh la laa! Halk ne zaman askerine düşman olmuş yavs. Askere oğlunu davulla zurnayla gönderir. Şehit ana babası evine gelen subayı-astsubayı sarılarak, beraberce ağlayarak karşılar. "Her türk asker doğar" lafını komando yürüyüş kararı olarak değil, gönülden söyler. Askerde komutanına demediği laf kalmaz, ama terhis olur, aklı başına gelir, yine döner komutanının halini hatrını sorar. Ya bu ülkede "kızları da alın askere" diye şarkı yapılır. Bu saydıkların senin gibi "liboş elit"in askerden nefret etme sebebi olmasın sakın. Aslında ordudan, askerden nefret ettirme politikası da var diyecem ama ona da komplo teorisi diyeceksiniz. Neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 şimdi de biz elit olduk iyi mi? valla viktor demiş böyle böyle gençlik özeniyo falan..ben de dedim ki özenmesine gerek yok, yeterli sebebi var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Vicdani ret falan demişsin de, valla çık taksime ben vicdani retçiyim de de görelim bakalım o halk seni naapıyo ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 şehrin içindeki güvenlik askerin görevi değil? evet benim görevim. açılın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paticikte ne güzel ahali var. İstedikleri yanlışa yanlış demeyip , buraya sevmedikleri kesimin boy boy haberlerine başlık açıp işte yanlış ooo kıyamet! demeleri ne güzel :). Kusura bakmayın iki yüzlülük fena yaygın olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Türkiye'ye BOPE gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar