ermynorac Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 eski bir konu olsa gerek tartışıldımı bilmiyorum aradım bulamadım :) bir süredir dwarf gazıyım warhammer'da ilk açıcağım karakter diye düşünüyordum şöle böle.. ama bu mount(otomobil?) bütün gazımı söndürdü. yakından takip eden arkadaşlar vardır bu mountlar -kesin- mi? yoksa değişme ihtimali var mı? dwarf engineeer için tamam da... runepriest e falan çok aptal olacak gibi (gibi de deil öle..) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Oha traktör :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 bu ne ya ign ve diğer sitelerde araştırdım doğruymuş bence bu sadece engineer içindir düşünsenize dwarf hammerer binse ne olur bilmiyorum bence komik olr :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Wowda gnomelara elektrikli kuş verilince yadırgamamıştık hem steampunk hem de gnomeların yapısına uygun falan diye ama bu kötü olmuş. Flying machine falan bu tür bilumum alette bi tarz var. Bu cidden traktör gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghazi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 birde böyle bişey var ama bu şekilde mi olur bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 ya bişey diecem bu adamlar oyunu yapmio mu sadece böle concept art mı yapiolar xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 adamlar oyunu yaparken, warhammer'a bakıyolarmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 ikiside engineer işi. olmasın demiyorum ama ciddi bi mount olsaydı -keçi- gibi mesela. (hahaha..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 artların yerini artık open beta alsın :D dayanamıyorum sırf vakit geçsin diye aoc aldım ona takılıyorum war gel olm gel dayanamıyorum artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Hos olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mortis said: ya bişey diecem bu adamlar oyunu yapmio mu sadece böle concept art mı yapiolar xP ahaha bu arada çok kötü ya lol sonra efendim niye dwarf vs greenskinde 1:3 oran var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 hayır acın kitaba bakın yanı ill concept art istiyosanız, sırf dwarflar için 100lerce sayfa concept artı vardır warhammer'ın, kıclarından başlarından abuk abuk aletler silahlat, sınıflar üretiyolar... gyrocopter diye bişey var evet, ama manyağın manyağının manyağındanda catlak cuceler biniyo bitek. herhangi bir cücenın şu aleti kullanması soz konusu bile olamaz, cucenın ayağı yerden kesilmez. mountu falan olmasın cucelerin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juzzam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Cücelerdeki steampunk temasını sevdim ben :) traktörümsüdeki bacayı kısaltabilirler yada geriye doğru uzatıp egzozumsu bir hava verebilirler. Böylelikle hantal görüntüden biraz da olsa kurtulup azıcık daha dinamik gözükebilir. Bir de dikiz aynasını unutmuşlar :P Konu dışı olacak ama, warhammer 40k veya starcraft mmo yapsalar keşke. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Abi gingerlara benziyor bu ya çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Lol ginger hiç diilse düşmüyo müşmüyo bu direk devrilir be. Wowda var bizde de olsun havasına girmiş sanki devler bazı konseptlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 abicim koskoca dwarf armysinde steam tank yok onu salak insannar kullaniyo onu gectim bu mongol jetpack modeli aleti uetenide kiniyorum bu ne ya 2tane tufek top yaptilar diye bu sartmiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 engineerlar biniyodur belki sadece ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 http://www.warhammerconflict.com/index.php?autocom=gallery&req=si&img=97 bu arada dier mountlar burdan bakilabiliyo ayrica engineer skill diel ki class zannetmiyorum ole ayircaklarini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 mountu olması dwarfların, ill aolucksa ayı olur öküz olur, ne biliyim yak olur falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 concept art çizimleri bence hoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 dwarfin mountu ne ki masaustunde mountu yok mu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Şöyle birşey verseler. :P :P :P :P Şaka maka o traktör mount gerçek olamaz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 abi katir versner dwa4rflara hatta ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 dwarfların mountu yok masaustunde. olayları o zaman sadece cuce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 bear cavalry yapsinlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar