xaty Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 MP3 Player almayı düşünüyorum bir süredir, ama telefondan da müzik dinleyebildiğim için gereksiz olcağı düşüncesindeydim. Bugün aşağıda resmi olan Samsung'un bu modeline denk geldim. Bunu kullanmış olan veya duymuş olan var mı? İnternetten baktığımda yorumlar genel olarak olumlu gelmiş. Benim kafama takılan tek bir nokta var, o da Bluetooth ile ilgili. Sorum da bunun Bluetooth'u ile neler yapılabiliniyor? Aklıma gelen üç farklı kullanım şekli var. Birincisi Bluetooth kulaklık ile müzik dinleyebilirsiniz (yorumlardan anladığım kadarıyla bu var). İkincisi Bluetooth ile veri alış-verişi yapabilirsiniz (anladığım kadarıyla bu da var). Son olarak asıl merak ettiğim ise Bluetooth aracılığı ile ve kulaklıklı bir mikrofon ile telefondan görüşme yapabiliniyor mu? Mesela müzik dinlerken bir arama geldiğinde müzik otomatik kesilecek ve telefon üzerinden konuşma yapabileceğim telefonu cebimden hiç çıkarmadan. Sizce böyle bir imkan veriyormudur? edit: Tabi bu özellik varsa bir de Nokia ile uyumlumudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 vardır tabiki, zaten default gibi bişey artık o özellik telefonlarda yahu, arama geldiğinde müzik kesilir, kulaklık üzerinden başlatırsın konuşmayı, bitince kaldıpı yerden girer, dyie biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 SeaGle said: vardır tabiki, zaten default gibi bişey artık o özellik telefonlarda yahu, arama geldiğinde müzik kesilir, kulaklık üzerinden başlatırsın konuşmayı, bitince kaldıpı yerden girer, dyie biliyorum evet öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar