BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 ^^ShadowSong^^ said: Telekom süper hızlı internet VDSL2 için tarife onayını aldı. 10 güne kadar konutlar ve ofisler internete 169 YTL'ye bağlanacak. Yeni abonelikle bir film 20 saniyede internetten indirilecek.. sence inanıyo musun türkiyede böyle bişey olmasına? 2008? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Telefon hattı üzerinden 3-4 mb ten fazla hizmet nasıl olacak ben onu anlayamadım. yok parazit yok mesafe filan normalde hizmet vermeye üşenen ttnet napıcak 32 mb nası verce yeni hatmı döşicek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Net fiyatlar ne zaman acıklanır bilgisi/tahmini olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Karag8z said: Telefon hattı üzerinden 3-4 mb ten fazla hizmet nasıl olacak ben onu anlayamadım. yok parazit yok mesafe filan normalde hizmet vermeye üşenen ttnet napıcak 32 mb nası verce yeni hatmı döşicek? telefon hattı bazılarında 4 kablo var içinde, bazılarında 2. senin dediğin bununla alakalı bişey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 bakır kablo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mevcut sistemle 3-4 Mbit üstünde DSL hizmeti imkansız diyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Yurt dışı çıkışları değiştimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 5 kat arttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Karag8z said: Mevcut sistemle 3-4 Mbit üstünde DSL hizmeti imkansız diyorum sadece. dedigin gibiyse ne olacak peki tüm altyapıyı mı degistirecekler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 aslında harbi okdr sövüyoruz telekom'a ama yabancı serverlarda cs,soldat fln oynarken bir cok ülkenin vatandaşına oranla daha iyi ping alıyorum.Ama tabi insanoglu nankör hep daha cogunu ister. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Arnis said: Karag8z said: Mevcut sistemle 3-4 Mbit üstünde DSL hizmeti imkansız diyorum sadece. dedigin gibiyse ne olacak peki tüm altyapıyı mı degistirecekler? Bak şöyle anlatayım. Eğer us robotic modemin varsa, ordan gelen sinyal kalitesini ölçebilirsin. download max 3-4 Mbit, Upload 1 Mbit bile olmuyor genelde. Ki benin ttnet serverı ile aram 1 Km yoktu. bu benim ölçümlemelerim. Böyle bir altyapıyı değiştirmek neredeyse imkansız. Ancak Quicknet gibi fiber optik döşüyerek kaliteli bir hizmet verebilirsiniz ki, ttnet in bize kaliteli hizmet vermek için tüm türkiye de fiberoptik altyapı çalışması yapmayacağı kanatindeyim. Hazır milyonlarca keriz var (ben dahil). Tekel olmuşsun. Net hizmeti dünyadaki en pahalı ülke sıfatıyla veriliyor. Sence ciddi midir yani bu adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Karag8z said: Telefon hattı üzerinden 3-4 mb ten fazla hizmet nasıl olacak ben onu anlayamadım. yok parazit yok mesafe filan normalde hizmet vermeye üşenen ttnet napıcak 32 mb nası verce yeni hatmı döşicek? yeni hat döşüyo zaten adamlar uzun zamandır.%78 falan tamamlandı diye bi açıklama yapmışlardı geçen.Fiberoptik döşedikleri yerlerde elbette vardır,neticede okadarda salak değiller. Onun dışında hangi ülke tamamiyle fiberoptik altyapı ile döşeli?Çok pahalıya malolan bi iş bu.Hatta zamanında dev bi şirket batmış bu yüzden kanada da hatırlamıyorum tam olarak,ama tüm ülkeyi tuvaletine kadar fiberoptik döşeyip,sora gerekli talebi göremeyince zarar edip batmış herifler. Dünyada internette bir numara olan ülkelerden birisi olan isveç'te bile stockholm'un bazı kesimlerinde fiberlan ile düşük hızda internet sağlanıyor.Yani öyle her bölgede 100mbit yok(gerçi %70-80inde olsa bile).Hatta ufak yerlerde falan max 10mbit görebiliyolar fiberlan ile.Adsl2 ile 24mbit max.Vdsl yok burda(şaka yapmıyorum,varsada ben bilmiyorum,görmedim). Netekim artık eurobattle'da turk oyunu falan kurduğumda öyle ölümcül delay'ler olmuyo.Yoğun olmayan vakitlerde 80-90 üzerinde ping görmüyorum türkiye'ye(netekim önceden 250-300 ms arasında idi) dalga geçip beğenmiyoruz okadar ama,brezilyanın,polonyanın,balkanlardaki ülkelerin bi çoğunun falan bağlantısıda içler acısı.Ha fiyatı konusunda bişey diyemem ama,kıyaslarsak okadarda berbat değil bizim elimizdeki imkanlar.Su vdsl'de gelince çok daha iyi olcak diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 acıklama geldi. 1 temmuzdan itibaren geçerliymiş. upload 1mbit de sınırlı yanlız :( Merak ediyorum avrupadan kac ping alacagımızı 30-40 a düşcekmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 düşmesi için bir sebep yok acaba diğer fiyatlarda indirim olucak mı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Diger fiyatlarda indirim olsun yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 1mbit upload yeter yav zaten.hemen butun heryerde oyle zaten.açıklama nerde buarada link falan yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Korax said: 1mbit upload yeter yav zaten.hemen butun heryerde oyle zaten.açıklama nerde buarada link falan yokmu? edik: şöyle bi açıklama buldumda,kafamı karıştırdı bu vdsl mevzusu.telekom acaba nasıl verecek bu hizmeti?Herkesin dibinde santral yokki? http://www.adslteknikservis.com/default.asp?sayfa=vdsl_nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 çok düşüyormuş yav performans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 SÇS QUİKNET! http://www.tellcom.com.tr/bireysel/kampanyalar/eskisini-getir.aspx 100 zaten var, ben 5 alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 PrudenT said: çok düşüyormuş yav performans. evet bende onu diyom iste.yani 32mbit'in olsada 25mbite dusse hadi neyse.16mbit alsan 8mbit'e dusse degmez valla verdigin paraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maddoq Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Mike said: acıklama geldi. 1 temmuzdan itibaren geçerliymiş. upload 1mbit de sınırlı yanlız :( Merak ediyorum avrupadan kac ping alacagımızı 30-40 a düşcekmi yanlış yazdın sanırım 300-400 arasına yükselmesini bekliyorum ben . TT LAN Hizmetleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 aranızda 130 ytl verip 16mbit alacak olan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 29 ytleye 1mbit upload 1 mbit download varken , 49 ytl ye 5 , 69 ytl ye 20, kısaca quicknet varken mi? yok sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 otomatik bizide geçirseler 10mbite :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 ben o fiyattan asla geçmem şuan 4mbit kullanıyorum eğer ücretsiz bir artış olursa güzel olur veya fiyat indirimi ama 89 dan 1 kuruş fazla veremem zaten günde 5 saat net i kullanıyorum o da akşam işten eve gelince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar