Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Hayatın Acı Gerçekleriyle Karşılaştım :P

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

Nerem fail abi? O kural yetebilen insana mantıklı mı?

Ayrıca evet üstünden çok zaman geçti sdfdsf

Burası Türkiye lafı en nefret ettiğim laftır. Burası Türkiye diye gerizekalı kuralları kabullenmemiz gerekmiyor. Anca koyun olun kabullenin de yönetsinler rahat rahat böyle. Neyse susiim şimdi üstüme gelmeyin. Haklı olmak da suç burada zaten

Abi yok ilk mesajımı okudum da hakkaten çok gerizekalı bir durum ya ehliyet dedim ehliyet yazdı diğerine yolladı hakkaten komik yani esas adama gidip ehliyet desem ne olacak? Bu olayı savunmayın bi zahmet ya şaka gibi
Sosyal ağlarda paylaş

Kaede said:

ohaha bu nilep hep failmış

Bizim bütün bürokratik işlerimiz fail burda nilepin fail olduğu falan yok.10bin tur attırırlar adama 2 kağıt almak için onlarda da kesin eksik bişeyler olur tekrar gidersin.Acaip sıra olur mesai saati dolar öğle tatiline girer falan uzar da uzar işin.

Sabıka kaydında kendim bişey yaşamadım ancak adres değişikliği olduğu için ikametgahı muhtardan değilde nüfus müdürlüğünden almam gerekti.Bu salak şey için bile 45dk bekledim.
Sosyal ağlarda paylaş

Ha mesela onları kağır olarak almak bile saçma. Sene 2010 be devletin bilgisayarında senin nerede oturduğun sabıkan şuyun buyun hepsi zaten kayıtlı olmalı. Tek tıkta ulaşabilmeliler ki 2snde hallet işini çık. Burada vatandaşın salak yada cahil olması da problem değil işi zaten eğitimini almış olan memurlar yapacak. Halkımız reröre ondan sistem böyle de demeyin bi zahmet
Sosyal ağlarda paylaş

Anneannem beni küçükken çok ağır kullanırdı devlet dairelerinde. Elime evrakları tutuşturur bütün kuyruğu atlatır en şirin suratımla memura imzalatırdı.

Hatta "evlat takibine" gidiyoruz falan dermişim anneme evden çıkarken adadfgdag.
Sosyal ağlarda paylaş

sadece ilk sayfayı okudum nilepe yüklenmişsinizde yalan diiil hani..

biri herşeyin izahı vardır fln demiş

izah edin o zaman polisten ehliyeti alıcam 3 de..gittim 4 te hazır olcak dedi tekrar gittim 5 buçukda gel dedi..5 de mesai bitiyomuş..tanıdık soktum 4 ü 10 geçe almıştm ehliyetimi..ve sıra yoktu..bununda izahı varmıdır acaba ? gayette düzgün işlemiyor bazı şeyler işte
Sosyal ağlarda paylaş

sdeceokuyangenç said:

izah edin o zaman polisten ehliyeti alıcam 3 de..gittim 4 te hazır olcak dedi tekrar gittim 5 buçukda gel dedi..5 de mesai bitiyomuş..tanıdık soktum 4 ü 10 geçe almıştm ehliyetimi..ve sıra yoktu..bununda izahı varmıdır acaba ? gayette düzgün işlemiyor bazı şeyler işte

polis dernegine bagis yapmamisindir
20 liradan 2 tane bagis yapsaydin
1 de alirdin
Sosyal ağlarda paylaş

sesu said:

Anneannem beni küçükken çok ağır kullanırdı devlet dairelerinde. Elime evrakları tutuşturur bütün kuyruğu atlatır en şirin suratımla memura imzalatırdı.

Hatta "evlat takibine" gidiyoruz falan dermişim anneme evden çıkarken adadfgdag.

ohahahah yok böyle bi annanne s
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

sdeceokuyangenç said:

polis dernegine bagis yapmamisindir
20 liradan 2 tane bagis yapsaydin
1 de alirdin

bende onu diyorum işte
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...