dreagloth Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 2 yıl öncesine cevap verdin farkınsın di mi, led hayatın tüm acı gerçeklerini tanıdı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 slmed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 ohaha bu nilep hep failmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 15.55te gittim 15.57de aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Nerem fail abi? O kural yetebilen insana mantıklı mı? Ayrıca evet üstünden çok zaman geçti sdfdsf Burası Türkiye lafı en nefret ettiğim laftır. Burası Türkiye diye gerizekalı kuralları kabullenmemiz gerekmiyor. Anca koyun olun kabullenin de yönetsinler rahat rahat böyle. Neyse susiim şimdi üstüme gelmeyin. Haklı olmak da suç burada zaten Abi yok ilk mesajımı okudum da hakkaten çok gerizekalı bir durum ya ehliyet dedim ehliyet yazdı diğerine yolladı hakkaten komik yani esas adama gidip ehliyet desem ne olacak? Bu olayı savunmayın bi zahmet ya şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 6504 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Fail irem ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 burası türkiye işine gelirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 @ dartanian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Kaede said: ohaha bu nilep hep failmış Bizim bütün bürokratik işlerimiz fail burda nilepin fail olduğu falan yok.10bin tur attırırlar adama 2 kağıt almak için onlarda da kesin eksik bişeyler olur tekrar gidersin.Acaip sıra olur mesai saati dolar öğle tatiline girer falan uzar da uzar işin. Sabıka kaydında kendim bişey yaşamadım ancak adres değişikliği olduğu için ikametgahı muhtardan değilde nüfus müdürlüğünden almam gerekti.Bu salak şey için bile 45dk bekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Ha mesela onları kağır olarak almak bile saçma. Sene 2010 be devletin bilgisayarında senin nerede oturduğun sabıkan şuyun buyun hepsi zaten kayıtlı olmalı. Tek tıkta ulaşabilmeliler ki 2snde hallet işini çık. Burada vatandaşın salak yada cahil olması da problem değil işi zaten eğitimini almış olan memurlar yapacak. Halkımız reröre ondan sistem böyle de demeyin bi zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 ege yazmıcaktım da çok içimden geldi ya. ağlama melis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Liverpool en son ne zaman şampiyon oldu İngiltere'de? :P Ayrıca ağlamayana meme yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Ağlarsan yine yok sana nilep :( :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Lan hadi forumda beni sevmeyen bi sürü insan var da bari sen yapma tolgam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 ağlayana meme var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Anneannem beni küçükken çok ağır kullanırdı devlet dairelerinde. Elime evrakları tutuşturur bütün kuyruğu atlatır en şirin suratımla memura imzalatırdı. Hatta "evlat takibine" gidiyoruz falan dermişim anneme evden çıkarken adadfgdag. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 bugünde askerliğimi tecil ettirirken dellendim. hem hayatımda oturmadığım bi yere askerlik kağıdı yolluyolar , hemde niye yoklama kaçağısın diyolar üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 bende gitmiştim sabıka kaydı almaya işim 22 sn. sürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Bana daha gelmedi öyle bişey ya. Gelmesin de zaten korkuyorum =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 sadece ilk sayfayı okudum nilepe yüklenmişsinizde yalan diiil hani.. biri herşeyin izahı vardır fln demiş izah edin o zaman polisten ehliyeti alıcam 3 de..gittim 4 te hazır olcak dedi tekrar gittim 5 buçukda gel dedi..5 de mesai bitiyomuş..tanıdık soktum 4 ü 10 geçe almıştm ehliyetimi..ve sıra yoktu..bununda izahı varmıdır acaba ? gayette düzgün işlemiyor bazı şeyler işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 dalga mi geciyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 sdeceokuyangenç said: sadece ilk sayfayı okudum nilepe yüklenmişsinizde yalan diiil hani.. biri herşeyin izahı vardır fln demiş izah edin o zaman polisten ehliyeti alıcam 3 de..gittim 4 te hazır olcak dedi tekrar gittim 5 buçukda gel dedi..5 de mesai bitiyomuş..tanıdık soktum 4 ü 10 geçe almıştm ehliyetimi..ve sıra yoktu..bununda izahı varmıdır acaba ? gayette düzgün işlemiyor bazı şeyler işte polis dernegine bagis yapmamisindir 20 liradan 2 tane bagis yapsaydin 1 de alirdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 sesu said: Anneannem beni küçükken çok ağır kullanırdı devlet dairelerinde. Elime evrakları tutuşturur bütün kuyruğu atlatır en şirin suratımla memura imzalatırdı. Hatta "evlat takibine" gidiyoruz falan dermişim anneme evden çıkarken adadfgdag. ohahahah yok böyle bi annanne s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 BonePART said: sdeceokuyangenç said: sadece ilk sayfayı okudum nilepe yüklenmişsinizde yalan diiil hani.. biri herşeyin izahı vardır fln demiş izah edin o zaman polisten ehliyeti alıcam 3 de..gittim 4 te hazır olcak dedi tekrar gittim 5 buçukda gel dedi..5 de mesai bitiyomuş..tanıdık soktum 4 ü 10 geçe almıştm ehliyetimi..ve sıra yoktu..bununda izahı varmıdır acaba ? gayette düzgün işlemiyor bazı şeyler işte polis dernegine bagis yapmamisindir 20 liradan 2 tane bagis yapsaydin 1 de alirdin bende onu diyorum işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar