slayer77 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Bu klimayı kim icat etmişse allah razı olsun tuttunu altın etsin hatta ne olmasını istyorsa o olsun. Televizyon, cep telefonu, pc, internet felan hepsi yalan klima yav bundan daha büyük bir icat olamaz bu dünyada.İcat eden tapılacak bir insan valla. Saat daha 10 ve İzmir cehennem gibi yanıyor bir rüzgar esiyor sanki ejderha elevini sana kusuyor yanıp kavruluyorsun.Klima seni seviyorum seninle evlencem bir ömür boyu mutlulu yaşicaz.:P dsfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 gövde gösterisi ? Şala şaka kılima iyidir, candır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 bende yok lan ühüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Şehrin göbeğinde klimasız yaz hayal edemiyorum. Klimasız yaşadığım günleri düşünmek bile istemiyorum. Yalnız çok elektrik yiyor, helal olsun da ne bileyim daha az enerji ile çalışanını yapsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Antalyadan sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 nefes almıyorum ben klime çalıştımı ciğerler bi değişik oksijeni yok ediyor sanırsam o yüzden fanturatör yani olay :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 arcane said: Yalnız çok elektrik yiyor, helal olsun da ne bileyim daha az enerji ile çalışanını yapsınlar. yaptılar valla ampulun harcadığı enerji kadar 100W ile çalışanı toshiba rekman gibi oldu ama adamlar yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 -Cleglaw- said: bende yok lan ühüh oww abi senin durum baya vahim :/ allah kolaylık ve sabır versin.serinlik seninle olsun dostum asdasdasd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 slayer77 said: -Cleglaw- said: bende yok lan ühüh oww abi senin durum baya vahim :/ allah kolaylık ve sabır versin.serinlik seninle olsun dostum asdasdasd :D ahah :D olcak olcak umuyorum. chem'in bi klima yapım başlığı varsa aramadan bulup okicam valla. yada olmadı ancient one'larımızın kullandığı 'soğuk sulu leğen tekniği' devreye gircek. hepimizin bildiği gibi soğuk hava ısınıp yukarı çıkar sgsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 vantilatör yeter bana hem pervanesine bira kapağı atıyorum zevkli oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 yazın en cok enerji tüketen alettir herhalde klima. keşke icat edilmeseydi diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Llama said: nefes almıyorum ben klime çalıştımı ciğerler bi değişik oksijeni yok ediyor sanırsam o yüzden fanturatör yani olay :D asdkjaghdfksdfa off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Odamda pervane var, çalıştırıyorum dönüyo mis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar