scorch Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 dene gör en mantıklı tercih katılır katılmazsınız ama , *wow u halen bi şekilde seven her akşam *eve gittiğinde gözü ilk wow iconuna takilan , lan bi bakiim kim naapmış die *5 dakika da olsa login olan biriyseniz *wrath of the lich king i bekliyorsanız AoC size göre değil :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 wow 4 sene once cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 nel arkadas sanırım wow da her ağlayanın eline seker verme olayından bahsetmiş roglar ağlıor buff locklar imba diolar nerf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 herzaman öle olmadı mı ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 oldu, halki dinlediler, dinlemeseler bizi hic dinlemiyosunuz olucakti, herkesi mutlu etmek imkansiz blizzard allah degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 allah herkezi mutlu mu ediyo ?! ve o bir oyun onun yaratıcısı da blizz yani allahı malesef o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 allah bile edemiyo iste, gerisini sen dusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Saçmaladınız yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Ayrıca bu konu niye WoW bölümüne atıldı anlamış değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 tarafsiz bolume tasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 ko ya taşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Abuk subuk tartışmalara girmişler kapanacak zaten böyle giderse, ayrıca MMO Genel'in modlarını uzun süredir göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 AOC = paralı kınayt p.s: bide grafikleri daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Gangern ilk yazdığım yazıyı okuduysan neden buraya açtığımı anlatıyorum. Üstelik o genel mmorpg bölmüne kaç kişi giriyor allah aşkına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Neyse ben topiği yerinde açıp alıcağımı aldım artık taşısanızda kapasanızda olur vazcaydım aoc den Wotl u beklicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 topic wow'a taşınmadı, wow bölümünde acıldı. tarafsız yorum istiyorsan illa mmorpg bölümüne acardın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 ben wow la aoc arasında tarafsız bi yorum istedim ne alaka yani nereye açıcaktım ve bunuda wow oyuncularına sordum illa herşeyi biliyorum tavrında takılıp bilmişlik yapıcaksınız (yada post kasıcaksınız) /sigh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 NeL said: ko ya taşı ısrarcıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar