mokoko Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Evet sonunda s4 duyuruldu ayın 25 in wow yeni arena sezonuna geçiyor hadi hayırlısı. Bildiğiniz gibi bu sezonda s2 itemlar honora dusucek ve s4 itemları bizlere sunulcak. aha bu da kaynak: tıktık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Tam ben açıcaktım sen daha hızlı davranmışsın. Worldofraids linki Hayırlı olsun bekleyenlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 2 hafta once s2ler için 75k honorumu ve 100er badge i mi tamamladım bugunde tam acaba s1 leri alsammı diodum ii oldu bu duyuru :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 gelsinler bakalım. bayadır hazırım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 neyse 2 haftaya eksik honorı kasarım iyi oldu bu haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DasDa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Acaba hangi item ne kadar honor ve mark isteyecek ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 aynı olur şu anki itemlar ne istiyorsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 heh. accountu açıp honoru capleyim hemen :):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 hadi gecmis olsun requirements: When Season 4 begins, Season 3 items will be reduced in personal and team arena rating requirement to: Shoulders: 1950 Weapon: 1800 The new Season 4 items will have the below personal and team arena rating requirements: Shoulders: 2200 Weapon: 2050 Head: 1700 Chest: 1600 Legs: 1550 Gloves: none Off-hand: none In addition, some of the Season 4 quality items that will be purchasable with honor will also carry a personal and team arena rating requirement: Boots: 1700 Ring: 1650 Bracers: 1575 Belt: none Necklace: none Trinket: none Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 nedense hiç heveslenmedim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Bana da aslında biraz mantıksız geliyor. Aldığın bütün itemler, yeni xpac ile boşa gidecek. Aldığın title, yeni sezon ile silinecek. Elinde tutabileceğin tek şey - eğer alabilirsen - Armored Nether Drake olacak. Normal realmlerde bu çabayı harcamazdım herhalde, Arena Tournament Realm'de kasardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 bi druid kankam olsaydı netherdrake için bile kasardım.ama zırt pırt prot spec olduğum için satışlıyor hepsi şerefsizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 audi diye geldim de değilmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 boşa gitmiyor aslında gangren Alıyorsun itemı, ya world pvp zorluyorsun ya bg farm ^^ zevkini alıyorsun buna değmiş oluyor. Bi 70 olayım su mage le, fena world pvp başlatacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Item yapmak sorun degil, 1-2 ay icin bile alirsin nolcak yani? Arena gear toplamak kolay. Zaten gercek arenacilar 5k puanla girecek.[Drakeleri herkes s1'de aldi zaten Drake icin kasan pvpci yoktur.] Ilk hafta 5 v 5'ini 2k+ bir ratinge getirceksin iste puan icin, bir de ne oynuyorsan ust ratinglere yerlestirceksin. Sonrasi haftada 10 mac. Zahmetsiz bir sey. Sonrasinda `2-3 HAFTA ITEM KASTIM MUNDAR OLDU!` diyecek bir sey yok insanlarin aylarca raid yapip kastigi itemlarin daha iyilerinin 10 domuz boku getirene verilmesiyle kiyaslarsak =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Diger yandan WoW'un gazi kacti. En guzel karakter alim-satim durumlari ve fiyatlardan anlasiliyor bu da. S3'un bitmesiyle bir suru buyuk-unlu PVP takim, guild ve oyuncusunun retirement movieleri cikar diye dusunuyorum. Tournament realm olayina da katiliyorum. Challange sistemi gelmesi sart ama Arena'ya. Boyle saglikli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 WotLK'ya kadar sıkıcı bir bekleyiş olacağı kesin. Arena olayında değişikliğe gidilmesi de gerekiyor bence. S1 - S2 - S3 - S4 hoş güzel ama nereye kadar aynı sürebilir ki, özellikle WoW gibi bir oyunda, emin değilim. Yeni bracketlar olabilir mi acaba? 4v4 mesela? Hatta 10v10, bir nevi WSG gibi, ama ladder şeklinde ve last man standing modunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 simdi honor depolama zamanıdır aslının bglere ya allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 baaa bidakka yau ben bihaberimde biraz - mage levellıyorum ne zamandır - Bu honordan drake alma olayı nedir? şimdi arenadan s3 ayarında - yani s4 gelince - item alabilmek için hep kazanmak mı lazım? Rating nasıl neye gore artıyor? biras bilgi pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 4 v 4 gelsin, 2 v 2 kalksin, Challange sistemi gelsin, yeni arena haritalari eklensin, sezon ici mini-titlelar gelsin, PvE gearin arenaya etkisi azaltilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Ayrica kaybolmayan sakiz istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 bende bilgi istiorm wissy gangren huuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 hay be... biriktirdiğim honorlarla bunaldım s4 gelmez s2 kolpaya düşmez diye s1leri aldım... s2 mi gelio şimdi :? bunladım arkadaş bg bg... Vanndar babamın oğlu gibi oldu artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Suark said: baaa bidakka yau ben bihaberimde biraz - mage levellıyorum ne zamandır - Bu honordan drake alma olayı nedir? şimdi arenadan s3 ayarında - yani s4 gelince - item alabilmek için hep kazanmak mı lazım? Rating nasıl neye gore artıyor? biras bilgi pls Honorla degil. Eger sezonda bulundugun battlegroup'un ilk %5[yanlis hatirlamiyorsam]'ine girersen Gladiator oluyorsun ve Armored Drake veriyorlar. Takimi kurunca 1500 puanin oluyor. 1500 puanli bir takimi yendiginde 15 rating aliyorsun o takimdan. Onlar da o kadar kaybediyor. Sonra rakiplerinle arandaki rating farkina gore bu `kazandigin, kaybettigin` rating miktari degisiyor. Ornegin 2k ratingli bir takim 1500'lu takimi yenerse 1 puan aliyor, kaybederse 30 kaybediyor gibi... Kaybettiginden cok kazanarak ratingini yukseltiyorsun kisaca. Hep kazanmak zorunda degilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar