Soth Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Evet degisik bi konu acim dedim:) oyun geldiginde hangi classlari düsünüyosunuz? ben halfgiant warrior-dark knight düsündüm ama belki irekei alip assasinde yapabilirim:P ya da blademaster. pff karar vermek zor[hline]Carternas the Champion Hib/Ex. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 şuan ortalama 300 buff larla 370 vuran bir elf/rouge/ranger ım var gene aynı komboyu bu sefer beta da yaptığım training hatalarını yapmadan daha geliştiricem[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Ben thee ve thou lu konuşan bi Centaur Druid yapmayı düşünüyorum ama restiricted race olayı yüzünden biraz beklemem gerekicek, o zamana kadar bi Shade Warlock olabilir.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcishkazanova Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Uçan Türk olacam.... :) Aracoix Warlock Summoner olcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar