Divin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Arkadaşlar benim sorunum şöyle; gün içinde 11-19 arası pinglerim 2-3 katına çıkıyor. Örneğin 200 civarı olan google pinglerim 550-600lere geliyor ve bu hafta içi hergün oluyor aldığımdan beri (2-3 ay oluyor alalı). Ve ben ADSL hattıma bağlı telefonu kaldırınca arka taraftan gelen bi dial-up sesi duyuyorum ve bu ses bu saatlerde geliyor sadece. Yani hattıma bir başka hat karışıyor ve oradan da nete bağlanılıyor. Sorum şu acaba farklı frekanslarda olmalarına rağmen bu benim bağlantımı etkiliyor mudur yoksa bu hafta içi iş yoğunluğndan dolayı mı oluyordur? Ya da başka bir nedenden dolayı mı? Bu konu hakkında yardımcı olursanız çok sevinicem çünkü en önemli saatlerde sıkıntı çekiyorum ve telekomu arayıp arıza kaydı bırakmama rağmen hala hat karışıyor ve hız problemi çekiyorum... Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Valla şuan çıkışlar köti benımde pingler cok kotu bu son 3-4 gundur war 18ne kadar bole dayanıcaz o ses gelme olayını anlamadım olabılır aklım ermıyor buna[signature][hline]Oki doki ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Bende akşam düzeliyo. Sorunum öğlen 11 den akşam 7 ye kadar fln sürüyo işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 pingler benimde son günlerdir kötü işimiz telekoma kaldıysa halimiz kötü.telekoma %80 mudurlerin hemşoları girdiği için halimize bak ya.kısaca telekoma kafam girsin.umarım düzelir pingler[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 hyr kardeşim sorun, yurt dışı çıkışlarının yetersizliği, sende var bendede var alidede var osmandada var, var oğlu var..[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Yani herkesin pinglerinde benim gibi dalgalanma oluyor mu? Endişelenmemin bi nedeni de adsl destek hattını aradığımda çıkanlar ufodaki teknik arızayı anlatıyormuşum gibi dinleyip şaşırmaları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar