ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Selamlar, Geçen baya bi uğraştım denedim ama internetten kontrol ettiğimde sürekli portun kapalı olduğunu gösterdi. Birkaç ss koyacağım, tam olarak ne yapmam gerektiğini (daha doğrusu ne yazmam) söylerseniz sevinirim. Ip ekranım budur: Statik ip kullanıyorum, onu ekleyeyim Zoom a4 5551 modem kullanıyorum, kendisinin paneli de şu şekilde: bana daha çok, local ve global ip lere ne yazacak olduğum lazım, onları çözemediğim için sorun oluyor diye tahmin ediyorum Teşekkür ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Ekleme yapacağım 1-) Port kontrol ettiğimde "connection refused" hatası veriyor 2-) Windows firewall kapalı, avg kullanıyorum virüs koruyucu olarak, onda da yok zaten firewall. Dolayısıyla başka bir yerden bağlantıyı kapatıyor olma ihtimalim yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 modemin firewall u açık olabilirmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/Zoom/5551ADSL/5551ADSLindex.htm surdan destek alarak dene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 o portu dinleyen bir program olmasi gerek. misal torrent icin acmayi calisiyorsan program o anda acik olmali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 http://www.canyouseeme.org buradan kontrol ediyordum ben programı açmadan, olmuo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 255.0.0.0 degil de 255.255.255.0 olmasi lazim ag gecidinin. sonracigima 10.0.0.4 e tcp ve udp ayri ayri acman lazim portlari. nat rule dan degil, virtual server bolumunden yapacaksin bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 connection refused der o port dinlenmiyorsa (yani program calismiyorsa) esh: 3 sey demissin, 3u de hatali =) ag gecidini degistirmesine gerek yok. udp acmasina gerek yok. virtual server = nat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 valla zoom kullaniyor modemi, bende x5 var, bu x4 sanirim. kullanma klavuzu ag gecidini 255.255.255.0 yapin diyor ip atayacaksaniz. Virtual server in yaninda nat diye ayri bir bolum war ayrica. udp ye gelince bazi p2p programlar ya da oyunlar udp de actiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 bir şey değiştiriyor mu bilmiyorum ama: ag gecidini 255.255.255.0 yaptım kullanacağım programı açıp portu deneyince de açtığımı fark ettim, neden bunu daha önce düşünemedim diyorum=) Teşekkür ettim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 biz bi$ey yapmadik kendine te$ekkur et =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 bende açamıyorum. hazır topici açılmışken bende hemen sığdırayım sorunumu buraya. zoom x5 kullanıyorum, ipconfig'im şu şekilde :S http://img390.imageshack.us/img390/3200/adsznt4.jpg yerel ipye falan ne yazacağım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 virtual server bolumu var konsolda, oradan yapacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 bu arada o degerleri sen mi atadin yoksa oto konfig mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 10 ile başlayan ip'lerde 255.0.0.0 192 ile başlayanlarda 255.255.255.0 kullanın. Kurclamanıza gerek yok bunu, bundan değil. Alt ağ maskesinin komple farklı bi olayı var. Modemin DHCP sunucusu uygun olanı atar. Kendiniz ip bile vermeyin hatta gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar