Creus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 sigur rós will release their fifth lp "með suð í eyrum við spilum endalaust" june 23rd worldwide (june 24th in north america). the album will be available to pre-order on sigurros.com on june 2nd and a live stream of the album will be available on june 9th for those who have pre-ordered. Devamı İnanılmaz heycanlıydım kaç gündür last.fm vs. gibi sitelere verilmesini bekliyordum bir kaç şarkının, kendileri tüm albümü verdiler ve haliyle Stream Rip hali ile nete düştü albüm e bende dayanamadım ve dinledim. Dİnledikçe beğendiren bir hali var her zaman ki gibi. Biraz daha hızlı ve ritmi çok çok az daha yüksek bir albüm olmuş bir de ilk defa ingilizce şarkı söylemişler ama söyleyiş tarzından olsa gerek farketmeniz çok zor oluyor : ) her neyse. Tüm sevenleri eminim ki yerinden hoplayacaktır görünce. Albüm turnesinde Türkiye'de görmek için kendimi boğaz köprüsüne zincirlemeyi filan düşünüyorum : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 İzlanda'dan Türkiye'ye gelmek için harcayacakları para da albüm satışlarından alacakları paraya eşit olur heralde. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Yok ama turneye çıkıyolar zaten. geziyolar yani. Gelsinler canım ölmezler ya. Bkm - Ahmet San - Pozitif filan bu isimler getirebilir bunları. özellikle ilk 2si. Ama işte öncelik sırası.. Neyse ama inanıyorum ki birgün gelicek bizde dinlicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 ALLAHIM SANA GELİYORUM, BİZE YENİ BİR SİGUR ROS ALBÜMÜ BAHŞEDEN RABBİMİZE ŞÜKÜRLER OLSUN fsdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
plasticmouth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 last.fm saolsun yeni albümü dinliyorum su anda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 oy oy oy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nytram O'lorie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Ben indirdim yeni albümü gayet hoş ancak buraya geliceklerini pek zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 aman tanrım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar