Nomak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Evet beyler, izlediğiniz en iyi uçak ve pilot temaları filmleri söylermisiniz, toparlayıp izlemek istiyorum.Özellik ile uçak sahnesi bol olursa + rep. Örnek; Top Gun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Air Force One vardı,salakçaydı ama izlettiriyordu kendini :D Wolfang Petersen rlz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 angelina jolie ile jude law ın bi filmi var ama ismini ciddi hatırlamadım suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 flyboys guzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Red said: angelina jolie ile jude law ın bi filmi var ama ismini ciddi hatırlamadım suan Sky Captain ve Yarının Dünyası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Turbulance'ları tek geçerim :D Ayrıca Jessica Biel'in oynadığı bi tane vardı Stealth galiba adı o da hoştu, güzel sahneleri vardı. Sky Captain and the World of Tomorrow tam olarak uçak filmi sayılamaz ama harika filmdir, hak etiği övgüye ve üne kavuşamamıştır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb Rescue Dawn Tora! Tora! Tora! Pearl Harbor Stealth Twelve O'Clock High History of Air Combat: Fight for the Sky: Air War Over Germany Dogfights Wings Battle of Britain X( God Is My Co-Pilot Flyboys Aces High Flying Tigers The Dawn Patrol The Red Baron %90'ı WWI ve WWII filmleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 tora tora tora hatırladıgım filmse kamikazeleri konu alan muthıs bir fimdi ya arıyordum ismini gorunce hatırladım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Iron Eagles dememiş kimse, hayret Les Chevaliers du Ciel de 2006da filan sinemalara gelmişti. Onu da hatırlayan çıkmamasına şaşırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar