Nomak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Evet beyler, izlediğiniz en iyi uçak ve pilot temaları filmleri söylermisiniz, toparlayıp izlemek istiyorum.Özellik ile uçak sahnesi bol olursa + rep. Örnek; Top Gun
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Air Force One vardı,salakçaydı ama izlettiriyordu kendini :D Wolfang Petersen rlz
Red Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 angelina jolie ile jude law ın bi filmi var ama ismini ciddi hatırlamadım suan
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Red said: angelina jolie ile jude law ın bi filmi var ama ismini ciddi hatırlamadım suan Sky Captain ve Yarının Dünyası
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Turbulance'ları tek geçerim :D Ayrıca Jessica Biel'in oynadığı bi tane vardı Stealth galiba adı o da hoştu, güzel sahneleri vardı. Sky Captain and the World of Tomorrow tam olarak uçak filmi sayılamaz ama harika filmdir, hak etiği övgüye ve üne kavuşamamıştır bence.
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb Rescue Dawn Tora! Tora! Tora! Pearl Harbor Stealth Twelve O'Clock High History of Air Combat: Fight for the Sky: Air War Over Germany Dogfights Wings Battle of Britain X( God Is My Co-Pilot Flyboys Aces High Flying Tigers The Dawn Patrol The Red Baron %90'ı WWI ve WWII filmleri.
gellidus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 tora tora tora hatırladıgım filmse kamikazeleri konu alan muthıs bir fimdi ya arıyordum ismini gorunce hatırladım :D
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Iron Eagles dememiş kimse, hayret Les Chevaliers du Ciel de 2006da filan sinemalara gelmişti. Onu da hatırlayan çıkmamasına şaşırdım.
Öne çıkan mesajlar