Xo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 pazar günü duş alır almaz serin havaya çıktım ve üşüttüm. dünden beri sırtım ve başım inanılmaz ağrıyor :(:( hapşırırken bile başım ağrıyor offf var mı home made bişiler buna karşı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 bal - nane -limon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 http://img461.imageshack.us/img461/3610/Dsc_0039.jpg ev yapımı chem yapmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 ban nane limon.. naneyle bi limonu ortasından kesip kaynatıcaksın bööle kokusu çıkar hafif onun. kokusu çıkınca bi bardaa alcaksın hafif su koycaksın ki boğazını tahriş etmesin. içine de bal atcaksın ne kdr istersen tadı nası hoşuna giderse. iç aklına geldikçe. çok ii gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 oha ben tamamen yanlis yapmisim.. zaten limon yoktu. su yada bal eklemedim. garip bi tadi vardi. ama guzeldi. ismini de "nane-nane" koymustum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 hahaha organik kopardın beni... ben diyorum sen benm dizimin dibinden ayrılma diye:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 gerek yok nane limona. ice tea yeşil al ısıt iç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar