EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 linaks diye okuyorum ben ayrıca benim 2-3 gün boyunca soracağım sorulardanda faq oluşturabilirsin kasmadan :p dahada sorardım ama interneti olmayan bir bilgisayara geçicem cumartesi günü kurtulacaksın sende benden hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 http://www.paul.sladen.org/pronunciation/torvalds-says-linux.wav http://www.paul.sladen.org/pronunciation/ Linaks falan degil, ne bu deterjan markasi Ajax der gibi.. Linux iste.. Linuks :) [signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. -EE Unix/Linux Sys. Adm., Security Prov., Programmer, IT Depart. PM Google Search : "Türkiyenin en iyi hosting firması" [Bu mesaj sharky tarafından 12 February 2004 01:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Sharky en azından linux demeyi başarıyosun :P acaba neden Szasstam diyemiyosun :=) cidden özel ders verilir sana :P (ehe) Babam ayrıca windowsu alt f4 basarak kapatamadı 600km laf anlattım ehehe yane alt f4 açması 10 dakka sürdü :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Sbasstan, sorun hafizamdan kaynaklaniyor. Simdi Linux kullandigimiz icin adini unutmyoruz, ama ben bu asagidaki Yanitla ya basinca senin nick tabii gidiveriyor ekrandan, sonra dusun dur dusun dur. :) En sonunda yaklasimlardan boyle bir sonuca variyoruz, di mi Szasktal ? ehehaheha[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. -EE Unix/Linux Sys. Adm., Security Prov., Programmer, IT Depart. PM Google Search : "Türkiyenin en iyi hosting firması" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 eheuheu gerçekten süfersin :=) bir daha heceliyim ben sana S z a s s t a m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 said: sharky, 12 February 2004 01:39 tarihinde demiş ki: Sorun Levi`s Amerikan kokenli bir kelime toplulugu.. Linux ise Finlandiyali bir arkadasdan cikmis bir kelime.. Yani bu Van Damme ye, Van Daym demek gibi bisey :) Durun bulayim url veririm. hemen hata arar bulurum, levi strauss almandır :P hatta sondaki iki s de scharf-s dediğimiz harftir. bu arada dinledim valla linüks diyo. çok komik ama "ve ben linüks diye okuyorum" LoL[signature][hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Sfasstan.. Pih.. Linugs diye okuyor abi, kulaklarinizi temizleyin bi :)[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. -EE Unix/Linux Sys. Adm., Security Prov., Programmer, IT Depart. PM Google Search : "Türkiyenin en iyi hosting firması" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Ben de onu söylicektim Levi amcam benim de bildigim kadarıyla Almandır. Levis ise aslında Levi's dir. Yani Levi's Shop anlamında kullanılan Levi's tir ve Levi' nin anlamını içerir. Ama bu salaklar Livays diyor. Mercedes' e Mörseydiiz diyen milletten ne beklersin. Laynux işte LAYNUKS. :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Hadin hayırlısı slackware cdmizi çekmeye başladık :) Peki bu Suse dvd sindeki programları da kullanabilirmiyim Slackware la? anladığım kadarıyla bi sürü program var bunda. yada bu sürümler arasında ne gibi farklılıklar var? yani kullanım açısından değil teknik olarak[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 dua edelim hitler'e haytlır, ghaldszar'a geldsızar, sharky'e şarkay demiyorlar.. :P gerçi bana ısrarla mamçembır diyorlar ama olsun. o kadar kusur kadı kızında da olur.. //konuyu dağıtmayalım, bana uymayalım.[signature][hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Ben öyle aylar önce Sharky' ye uydum da slackware indirdim netten. Gerçi slackware konusunda ilk şeytana uyuşum değildi ya neyse. Sonradan hemen doğru yolu bulup Vindoz' a geri döndüm. Mutluyum gururluyum. :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 aman aman şu screenshotları bi inceleyin kafayı yememk işten değil http://www.kde-look.org/index.php?xsortmode=high&page=0 bunları gördükten sonra bu windows çok bi çirkin gözükmeye başladı bana[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 yukardakinde küçümen bi hata olmuş bunu deneyiniz screenshotlar için http://www.kde-look.org/index.php?xcontentmode=34&xsortmode=high[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 donanımlarımı tanıtmayı başarabilirsem güzel bişey linux :) ama ayarlar falan kafa karıştırıcı windowsun o ultra kolaylığından geçiş yapınca artık kasıcam biraz çözerim nasılsa :) ilk kernel derleme işlemim başarısızlıkla sonuçlandı zaten şimdi onu sorucam sharky ye gelse bari erkenden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 mandrake donanimlari sorunsuz tanidi hatta soyle diyim xpnin tanimadigi usb camerayi mandrake tanidi. ama redhat beni az aglatmadi tanimadi ekran kartini daha konsolu kullanamiodum vi editorle configleri deiştirdim :D[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Eagle Neden linux kurma ihtiyacı duydun ? Ne için kullancaksın ? Yanlış anlamayın merak kim neden ihtiyac duyuyor bu linuxa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Neden Windows kullaniyorsun ? sanirim bu sorunun cevabi olacaktir.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. -EE Unix/Linux Sys. Adm., Security Prov., Programmer, IT Depart. PM Google Search : "Türkiyenin en iyi hosting firması" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LlNUX Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Kardesim beni kullanin! birakin wşndozu mindowzu ya.. ben gralim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 said: sharky, 12 February 2004 17:47 tarihinde demiş ki: Neden Windows kullaniyorsun ? sanirim bu sorunun cevabi olacaktir. Başka topic açtım balıkcık :P ben ikisinede kullanıyorum. Ama windowsu spesifik kullandığım yer oyundur :=) ha birde .net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Yukardaki ekran goruntuleri iyi hoş da şimdi yüklemeye kalksan uyumsuzluk yapar. Yok red hatde calışır da slackwarede calışmaz ya da mandrakede calışır susede çalışmaz. Orda uyuzluk çıkarır burda bilmemnesi çalışmaz. Rahat rahat vindozumuzla canavar gibi oyun oynamak varken kıllık yapacal Laynuks pardon linugsda boş boş oyun oynamadan ekrana mı bakayım? Neymiş desktop güzelmiş :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 slackware in install programını yapanın zeka konusunda bayağı bi eksiği var. bak canım dedim güzel kardeşim dedim ben newbie yim ona göre kur paketleri dedim ama yoook, selpakçı çocuk misali abi onu kurim mi bunu kurim mi şunu kurim mi.. du bakalm birazdan geri dönüyorum configuration şeysine hadi hayırlısı..[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Eger soru sormasini istemiyorsaniz FULL olarak kurun.. Tercihim "menu" olarak kurulumdur.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. -EE Unix/Linux Sys. Adm., Security Prov., Programmer, IT Depart. PM Google Search : "Türkiyenin en iyi hosting firması" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Peki bir soruda benden. Arkadasşta linux gelecek 2.0 var bu eski sürüm müdür? yoksa yenimi ? biraz bunun hakkında bilgi verirseniz ne makbule geçer.[signature][hline]Icq : 162015742 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 tam emin degilim ama zannediyorum ki gelecek linux projesi ustunde artik calisilmiyor. olaya daha yakin biri (sharky? neterrorist?) daha iyi bilir. red hat uzerine kurulmus bir turkce linux projesidir gelecek linux.[signature][hline]raki asmis biseydir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 gelecek2.0 ise cıkardıkları en son versiyon[signature][hline]Fallen [Bu mesaj Kobe tarafından 13 February 2004 11:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar