Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Bahar temizligi sonunda yer bulamadigim ama kiymetli birsuru sey olustu odanin ortasinda bende burdan tek tek satmaya karar verdim :) fiyat icin buradan veya ozelden sorun yanitliyim1-)Evangelion HG LM EVA Unit 00' 2-)Evangelion HG EVA Unit 01 F Type (ozel versiyon)3-)Evangelion HG LM EVA Unit 02 bunalr normalde maket formatinda gelen kitler oysa ben hazir yapilmis boyanmis versiyonlarini satiyorum, aldigim fiyattan cok daha ucuza saticam bitmis uniteleri :D ilgilenenler OM atsin4-)Lineage II Dark Elf Figurleri5-)Full Metal Alchemist TCG (Ed ve Al deckler) (kullanilmamis) 6-)Full Metal Alchemist Chibi Set7-)1/144 HG Wing Zero Custom Gundam 8-)1/60 Devasa HG Freedom Gundam (sag elindeki AA pile bakarak boyutu anliyabilirsiniz :p)9-)0079 Gundam - Haro Cap 1 Sleggar figuru 10-)Lord of the Rings Helms Deep Aragorn figuru 11-)Lord of the Rings Strider Aragorn figuru 12-)Lord of the Rings Urukhai Figuru 13-)FF Tactics Advance ile Warioware Gameboy Advance oyunlari14-)Nintendo DS Brainage oyunu 15-)WOW TCG Hunter Deck (kullanilmamis) 16-)WOW TCG Onyxia Raid Deck (kullanilmamis)17-)Zaga Party Game 18-)Linksys USB Wireless adaptoru (orjinal jelatininde) 19-)Saitek Evo Wireless Joystick20-)Philips DVI-HDMI kablo (laptopu veya masaustu bilgisayari HD televizyona baglamak icin)21-)Full Metal Panic ingilzice manga ilk volume 22-)Tsubasa Chronicle ingilizce manga ilk volume *satislardan elde edilicek butun kar "Viktorunda PS3 u olsun" fonuna bagislanicaktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 15 ve 16 nodan upper deck loot kartı çıkıyo mu? (wow da item neyin veren hedelerden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 lineage elfleri hoşmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 yok onlar birtek booster dan cikiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 siyahlı elf süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Selamlar. Darkelf figürlerine talibim fiyatı belirtir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 viktor bu arada o zaga oynu bzim adada oynadıgımız zaga mı lan 10 seneklik ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 hee o adaya getirdigim zaga bu ehahahaha o gunden sonra belki 2-3 defa daha oynadik ama sonra balkona attim kaldi oyle gerilerde gecen temizlikte buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Wing Zero alınmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 GBA oyunlarida satildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 oyuncakların güzelmiş dasf :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 şu usb wireless adaptörü nedir? pc ye takıp wireless netten faydalabiliyor muyum? fiyatı nedir eğer öyleyse. özelden iliştirirsen çok güzel olur be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Evet bide Wireless'ın fiyatını alıyım bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Fiyatlarını da yazsan güzel olurdu ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 ne zaman fiyat yazilsa abuk subuk tipler olay cikariyor sor soyliyim direk ozelden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 garaj satışına müdahale etmişim , bana neyse. edikledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 ahanda sekil 1-a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Rotweiler said: Evet bide Wireless'ın fiyatını alıyım bi zahmet. Wireless' ı aldım ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 FMA Deck'leri ne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Greeny said: Rotweiler said: Evet bide Wireless'ın fiyatını alıyım bi zahmet. Wireless' ı aldım ben :D /SPIT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 pazarlik yapmak istiyenler fiyat sorarken "pazarlik yapip seni yorucam" diye eklerse sevinirim ona gore daha yuksek fiyat vericem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 yeni item cikti satisimiza lisansli Bleach el havlusu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 OSS bitti :P OSS den sonra gorusuruz diyenler beni bulsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 o havluyu nerden buldun ya? otelden filan mı çaldın japonya da? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 HAvlu kullanılmış mı? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar