urmesque Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 ahahahahah sizin durum vahimmiş zaten. iyi ki bizim sistemin sınavına girmemişin. sdgkjg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 cos 9 ve sin 18'i birbiri cinsinden yazıp verseydiniz kağıdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 yok x/y cinsinden istiyordu ikisini de. muhtemelen değerleri aynıydı ama 1. çözemeyen ikinciyi de çözemez hesabi :D yani 7/29 felan gibi bir sonuç bekliyordu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Benim girdiğim öss de 0,2 yi ondalık sayı yapınız gibi bi soru wardı. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 şöyle bir şeyden yola çıkmak gerekiyordu sanırım. ya da birim çember felan kasıcaktık. hatta 2si birden bile olabilir : ) ararken çözüm buldum : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 zor diil o ya aslında yarım açı direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Bana gelmez böyle sorular. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 SKeLeToN said: Benim girdiğim öss de 0,2 yi ondalık sayı yapınız gibi bi soru wardı. :D da o zaten ondalık iyi denemişler sizi :D fasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 SAY-1 puanı ile 4 yıllık herhangi bir lisans bölümüne girilebiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Benim bildiğim kadarıyla girilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 bilgisayar öğretmenliği falan varmış. geçen yılın say-1 bölümünü yaptım son össmden 4 yıl geçmesine rağmen mat 28 doğru 2 boş, fen de 26 doğru 4 yanlış (bioloji sdf) yaptım. mat-2 de çok zor değilmiş aslında 3 kere calculus almıştım zaten üniversitede =). 1. bölümü tur1 sos1 mat1 fen1 tamamen yapıp zaman kalırsa 2. bölüme bakcam bakalım, 80 okul puanımla iyi bir üni.nin bil. öğretmenliğine girerim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 fizik tedavi kaç yıllık? say1 den giriliyor da kaç yıllık bilmiyorum. iyi bir bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 fizik tedavi 4 yıllık say 1 le alıyo. başkent say 2 ile alıyo. fizik tedavide iyi para var arkadaşlar haberiniz olsun. en iyi 3 ü hacettepe - başkent - 9 eylüldür.. yanımızda çalışan fizyoterapist bi teyze vardı. haftada bi gün geliyodu sadece oda 2 gün yarımşar gün olarak.. ayda 1.5 milyar maaş alıyodu siz düşünün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 dedim işte iyi bir bölüm. zaten puanları da hayvansı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 2007 kadar kolay olur muymuş bu sınav.2007 de coğrafyadan 1 boşum var sorsan hiç bişey bilmiyorum coğrafyadan o derece yani.kolay sınav olur umarım ya zor olursa yapacağım soruları da yapamıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 artık puanlarım yükselmiyor, say-2'de 299'da kaldım bir aydır. össde de 299 yaparım artık napalım ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 utku sen öss'ye mi giriyorsun ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 utku sen naptını sanıyosoon şurda klamş 2 gün nası morElman çöktüm biliyo msun insan değilsin sen yuvarlak yuvarlak işaretliyosun çok zevkli fln ama bütün bi sene çalşamadm senn yarattığın bu moral bozuklukları yüzünden bence kavga etmeliyiz etmeliyis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 napabilirim yapıyorum işte hepsini, bir sosyal sorusu yapamıom bazen. bi de fizikte üçgenli kareli ağırlık sorusu oluyo. onu da boş bırakabilirim. onun dışında süperim. senin gibi şıkları yıldız, kalp şeklinde işaretlemiyoruz cansın hanım, işin sırrı yuvarlakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 sen benim sanatıma hakaret edemezsin tamam mı? sen kendini ne sanıyosun? artiz. edit: şekspirdeki aşığımı da üstüne salarım görersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 ben de romiyoyu salarım. gerçek aşkın savaşçısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 o senin aşkın için savaşmaz kY of allam eğitim bölümünde yazdıklarıma bak sen aklıma mukayet ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 sus be. kavga et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 yönetim ginaly banlansın. öm atıyo bana pis pis. terbiyesiz herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 senin bana attığın ömleri göstermiyim şimdi istersen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar