Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 ben chipli 550 ye aldim NTSC bu aralar piyasada NTSC sIkIntisi varmis gerci dunyanin her yerinde wii bulmak cok zor nitnendo stok yetistiremiyor adsfasdf bide exculisive oyunalra katilmiyorum xbox a cikipta exclusive olan oyun yok gibi hepsi bir bir pc ye cikiyor bir sure sonra ps3 de exclusive birkac oyun var ki bunlarin arasinda goze baticak ne yazikki birtek MGS4 var onun disinda boyle cok sansasyon ayraticak birseyler yok aldim wii mi mutluyum mirage sende alirsan bir mario kart edin mutlaka friend code topluyoruz soyle biaz kalabalik olsak sahane olucak yabancialrla kapis kapis nereye kadar :p (zaten o kadar cok oynayan varki worldwide yerine regional secince bile 3 dakiakda filan toplaniyor 11 kisi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Abi o direksiyon aparatı olmadan da oynanıyor mu ya? Orjinal almak istemiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
^^ShadowSong^^ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 şuan 450ye satılıyor wii,pspvadisi.com gerçi bence xbox360 daha iyi bir seçim olur.her ay 20 oyun çıkıyor,ve bunları son detay grafiklerle oynuyorsun. İlla Wiideki hareket algılayıcı hoşuna gidiyorsa,Microsoft şuan onuda geliştiriyor,çıkış tarihi henüz belli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 İyi de sağlam bilgisayar varken para vermeye değmez çünkü hdtv de alması lazım o durumda. Baya bi girer yani. Benim bilgisayar sağlam değil, xbox ucuza geliyor hdtv de var alırım xbox. Alıcam inşallah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 X360'ım var. İlk önce 17 inch LCD neovo monitor'de oynuyordum. Daha sonra 19 inch Philips'e taktım. Grafikler ayrı bir güzel gözüktü. Daha sonra 22 inch Samsunga taktım grafikler daha da güzel oldu. En son eve 37 inch LCD TV aldık, grafikler daha da güzelleşti. Anlayacağın Monitor ile HD TV arasında fark var. Fakat 22 inch Samsung'dan HD TV'ye geçtiğimde çok da dağlar kadar bir fark hissetmedim. En büyük değişiklik 22'den 37 inch'e geçişten ortaya çıkan ekran büyüklüğü ve renklerin güzelliğiydi. Fakat 22 inch Samsung'da da gayet güzel oynanıyordu. Monitor ile TV arasında daima fark olacaktır. Wii vs Xbox vs PS3'e gelince. Xbox çok güzel bir konsol. Online Play olarak 3 konsol arasında en iyisi. Fakat bir çok oyunu PC'ye de çıkıyor. Yine de konsol ile PC'de oyun oynamanın tadı farklı. Ayrıca PC'ye oyunların geç çıktığını da unutmamak gerek. Ayrıca çoğu Port oluyor. Örneğin Xbox'da Mass Effect'i sorunsuz, rahatça oynarken; PC'de pek öyle olmuyor. Hatta istersen gidip bir Paticik'deki konu başlığına bakabilirsin. Xbox ve Wii'nin bir türk oyunucusu için bir avantajı kopya oyun çalıştırabilmesi. PS3'de bu yok tabiki. Fakat inan bana herşey oyun yelpazesinde bitiyor. 3 konsolun da kendine özgü güzel yanları var. Oyun yelpazesine bak öyle karar ver bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Sole ozetliyebilirim. X Box bugunun PS3 yarının konsolu. Ps3 de hala en baba oyunnar cıkmadı ama cıkan bazı oyunnar ozellikle HD TV lerde got dusurcek seviyede. Tabi aynı durum X box dada var. X boxın en buyuk artısı chiplenebiliyor yane netten oyun indirip dvd de oynamak mumkun. PS3de daha korsan oyun yok ama zaten cok da oyun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 nileppezdel said: Abi o direksiyon aparatı olmadan da oynanıyor mu ya? Orjinal almak istemiyorum :) abi o direksiyon aparati kadar luzumsuz bisey yok direk wiimotelada yaparsin istesende o sekilde oynamak feci zor gamecube controller en iy idiyenelr var oysa en rahat kullanim wiimote + nunchuk ile yayilip direk onunde gamepad tutmadan ellerini serbest birakip oyniyabiliyorsun super oluyor bide online oyunlarda o direksiyonla derece yapanlarin nickin yanina altin direksiyon konduruyro nintendo o derece oynanisi zorlastiran bisey :p kopya ve online olayina girince wii xbox u dover microsoft takir takir banliyabiliyor makineleri firmware iel oynandigindan oysa nintendo takilan chipi tespit edemiyor bu arada mass effect in orjinali var direk sorunsuz oynuyorum PCde takir takir kac gundur crakci cok problemli imis ama ondandir zirt pirt oyunu gocertiyormus, bioware forumuna girip meshru galaxy map de neden crash var ise ayramaz adamalr diye topic acan tipler bile mevcut :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 ps3'ün artısı büyük bence. exclusive oyunları için alınır. x360 hiç aklıma bile gelmedi almak konsol aliym dediğimde. bende şubatta geçtim konsol olayına. pc alcaktım böle mmorpg'den uzak durmam lazım insan gibi oyun oynayıp bırakabilmek için. ps3 aliym dedim. yalnız oyun konusu tuzlu evet. 2 oyun alınması lazım takas için. 1 tane ps3'le geldi assasin's creed 1tanede ben aldım skate'i. takaslayarak 5-6 oyun oynadım şimdiye kadar ki ps3 şu anda kırılmış durumda. zaten software olarak kırıldı fakat overclock etkisi yapıp makinanın ömrünü 1 seneye falan düşünüyo şu anda. onuda çözerler bu kadar para tuzlu iken oyunlar yinede orjinal almakta fayda var çünkü multiolayı için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 hiç konsol almadığına göre bence ps2 felan da alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Bu sabah Wii aldım. Biraz önce kurdum. İlk izlenimim çok iyi. Paket tasarımı ve içeriği harika. Kurulum çok basit. İkinci remote için Wii Play paketini aldım. Remote yanında 9 tane mini oyun geliyormuş. Pek fiyat farkı yoktu. Daha ona bakamadım ama Wii Sports içindeki oyunların her birine şöyle 5-10 dakika baktım. Özellikle tenis ve boks çok hoşuma gitti. İlerki günlerde daha detaylı yorum yazarım belki. Saolun yorumlarınız ve yardımlarınız için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 MArio kart oyna, süpeeeer bir oyun. Çok zevkli. Hele online :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 tenisi oturduğun yerden sadece hafifçe titreterek oynayabileceğini keşfedince biraz hayal kırıklığı yaşarsın muhtemelen. yada zeldada kılıç kullanmak için gene azcık titretmen gerektiğini farkedince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Tenis öbür türlü daha zevkli ve gerçekçi oluyo ama. Yoksa bilek hareketiyle home run yaptım bugün baseballda iki kere. Ama koldan hayvan gibi savurmadıktan sonra anlamı yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 elesso said: tenisi oturduğun yerden sadece hafifçe titreterek oynayabileceğini keşfedince biraz hayal kırıklığı yaşarsın muhtemelen. Onu farketmesi zor olmadı zaten. İlk önce oturduğum yerden denedim hatta. :) Ama öbür türlü daha zevkli nileppezdel'in dediği gibi. Bir sonraki oyunuma karar vermeye çalışıyorum şimdi. Bu gelenler kadar basit bir şey olmasın diyorum. Mario Kart yada Zelda düşünüyorum. En çok onlar konuşuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mario kart multisiyle ağır basar. Sana tavsiyem Zelda'dan önce Mario Galaxy al. İnanılmaz bir oyun, tarif edilmez oynanır yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 resident evil 4 ü başka konsolda oynayıp bitirmediysen onu al bence. direk 25 saat oynanış süresi var, bayada sarıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 resident evil zelda ve mario galaxy kalsin simdilik direk mario kart friend code lari yazip cevirelim bir multi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 mario kart cinayet sebebi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Evet evet kalabalık olalım paticenek oynarız da çok lag oluyo mu? Ben arkaadşta oynadım geçen gün avrupa üzerinden oynadık tabi "continental" bölümüne girip de onun interneti 2 yada 4 mbit, benimki 1. Şimdi çok lag yaşarsam da oynayamazsam diye korkuyorum. Nintendo Türkiye çalışsın ya! :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 benim alet ntsc amerikadaki arkadasa kayitli otomatik US serverlara bagliyor ona ragmen lagsiz gayet akici bir skeilde oynadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Benimki PAL. Almanya'da NTSC kullanılmıyormuş. Burda alınan tüm oyunlar da PAL dolayısıyla. nileppezdel NTSC tavsiye etmişti. O yüzden extra sordum alırken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Orjinal alırsan pal tabii :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Konsol seçimi sorusu sanırım şu an için orjinal oyun alma durumun olup olmamasına bakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar