mexinth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Liseyi unutuyorsun uni hayatın iyiyse... yani özlenecek birşey yok fazla, arkadaşlarla pilav gününde güzelde bir gün geçirirsin, istediklerinle görüşmeye devam edersin. Ben universiteye gelince anladm tam, biz lisede yaşamıyor muşuz... Senin içinde böyle olur umarım , o zaman lise neymiş ya salla dersin. Zamanla önem derecesinide kaybeder.[signature][hline]sonunda yeniledim.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 üniye daha girmedim fakat lisede hep bütünleme sınavlarından geçmek ayrı bir zevk ya çalışmıyorsun yatıyorsun sene sonu 5 i bi koyuyorsun herkeside geçiriyorsun hem sevap işliyorsun hemde ertesi sene okulda şekilli şekilli geziyorsun :) geyik yapmayı özliicem çok disiplinli olan okulumdan haftada en az 1-2 defa disipline gitmeyi özlüyorum Hocalarla dalga geçmemizi Okul ünüformasına aykırı giyinmememi bjk kravatımla gezinip azar yemeyi okul çıkısı yeni bir aşka başlamak için bakırköyde kızlarla birlikte yaptığım yürüyüşleri okulda yaptığımız kavgaları bile özledim şimdiden bakalım üni hayatımız nasıl olucak.Ama lise çok zevkliydi.Şimdi millete bakınca kendimi yaşlanmış hissediyorum. offf offf[signature][hline]bla bla bla ...
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 said: mexinth, 13 February 2004 19:33 tarihinde demiş ki: Liseyi unutuyorsun uni hayatın iyiyse... yani özlenecek birşey yok fazla, arkadaşlarla pilav gününde güzelde bir gün geçirirsin, istediklerinle görüşmeye devam edersin. Ben universiteye gelince anladm tam, biz lisede yaşamıyor muşuz... Senin içinde böyle olur umarım , o zaman lise neymiş ya salla dersin. Zamanla önem derecesinide kaybeder. hocanın nazını çekmek yaşamaksa ........ Kafası kızıp F veriyor[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar