sesu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 tamam raşit uzatma sen de haklı adamlar abi :) hesap verin demiyolar ki onlara ne bizim muhabbetimizen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Ben de bire bir modelleme yapamayınca kısa devre yapan adamlara hastayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Zebilith- zheld hangınız hangınızsınız karıstırdım nıck ı benzer olanlar bırbırıne gırmesın plss kım kıme ne dıyo karıstırıyorum soraaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 İlla mod olaya müdahale edene kadar absürd, belli bir kişiye hitap eden topiclerin açılması mı gerek? Garbage bile garbage değil ya. Edit: Sesu'ya rep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 hayır da biz 2 mesaj atmışız bitmiş olay. şimdi daha mı iyi oldu zheld?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Birşey olmadı ki, ben onu anlamıyorum. msn penceresi gibi topicler uçuşuyor, ayar yiyen aslan kesiliyor, lulz materyali oluyorsunuz. Gerek yok, uzatmayalım bence daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Zheld said: Geri zekalısınız bence bu topicte mizah görüyorsanız. cinayet sebebi bu laf biliyor musun? "Sonra forum'u msn yaptınız bok ettiniz" diyorsun üstüne. edit: Dur ufak bi maji yapıcam. minik bir baş ağrısı başlıcak birazdan sende. edit2: imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Ama hiç komik değil. Yani çarpık bir mizah da yok. buna gülmeyi geçtim, foruma koyup tepki beklememek çok komik. Ayar alıp üstüne sinirlenmek sadece demek istediğimi daha çok vurguluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 ayar vermeye kalkıyorsan sonuçlarına katlanıcaksın bebişim. aksi beklenemez zaten, etki tepki meselesi. edit:dur geliyor baş ağrısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 /: bu delikanlı tavırları yakışmıyo ama. konu kapanamdı mı hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 ADRES VERİN LAN demiyoruz işte majik ritüellerle sakin sakin hallediyoruz işimizi işte ne "delikanlı" tavrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Hayır ayar almış, hakaret yemiş bünyenin kıvranışları bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 evet aynen öyle. beni sinirlendirdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 oh noes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 ikimizi de banlattırıcam hakaretten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Bence yapabileceğin en extreme şey nefesini tutup vicdan azabına girmemi beklemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Zheld said: Geri zekalısınız bence bu topicte mizah görüyorsanız. ... Zheld said: Of, engelli. ... Zebilith said: Ama sen gerizekâlı olduğundan üstümüze atladın salyalarını etrafa saçarak. ... İKİMİZDE BANLANMALIYIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 ban lanmak diye bir kavram yok, ya turkcesini yazin sunun ya da duzgun ingilizce okuyarak sonunu getirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 İKİMİZDE SİTEDEN MENEDİLMELİYİZ lol çok eğlendirdiniz lan beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Zheld said: Geri zekalısınız bence bu topicte mizah görüyorsanız. olm niye dert ettin bukadar tamam sana indirim yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Zheld'e 25 YETELE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 zerre kadar gülmedim zaten 2 kişi arasında geçmiş topic peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 neden tam bilmiyon öğretmeye kalkıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 İYİKİ DOĞDUN Llama!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Abi gayet komik bir topik bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar