Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir Türk'ü nasıl tanırız?

MartinLGore

Öne çıkan mesajlar

said:
DynamicK, 13 February 2004 14:03 tarihinde demiş ki:
Valla yazı güzel
hangilerini yaptım bi bakalım :)

- Cep telefonuna kız arkadaşlarının isimlerini erkek ismiyle kaydeden birisi her ihtimale karşı tedbirini almış bir Türk delikanlısıdır.
(2 kere yapmıstım)

Çapkın genç işte naparsın =)[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız.
Mix Online Gaming Community
www.mix.gen.tr
Mix Yönetim Kadrosu sNaKe (Cray Totem)

///Paticik Fotoğrafcısı , Gereksiz işler müdürü///

Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
ya yok be 2 tanesini kaydettim onunde sebebi farklı
bazı dallama arkadaşlar arada telefonu aşırıp lan arıyom bak ana kızvarmıs lan sendede amma kız varmıs sunları arayam diye atlarsa
yumrukla girismeden once ilk koruma olarak o yontem iyiydi tuttu :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .
[02:00] yankiyla ozugn
[02:00] beraber uyudular
Sosyal ağlarda paylaş

"Yemek yerken üzerine döken birisi yağın izi yıkandıktan sonra çıksın diye hemen tuz döküp ovalıyorsa o kişi pratik bilgilere önem veren bir Türk'tür."

dökmeyelim mi? izi öyle kalsın di mi..

"- Pamuğun içinde fasulye yetiştiren birini görürseniz bilin ki o bir Türk öğrencisidir."

sanki Amerika'da felan hiç yapmıyorlar..
İngiltere'de yaz okulunda bile yaptırdılar be..

"yabancı bi ülkedeyseniz trafik ışıkları kırmızıdan yeşile geçtiği AN yani 0.24 sn gibi kısa bi sürede arkanızdan bir korna sesi duyarsanız inin kucaklayıp öpün vatandaşınızdır çünkü (gerçekten de türkiye'de en çabuk gerçekleşen şey yeşil yandığında kornaya basılmasıymış bi araştırma sonucu bulunmuş bi gaztede bi de dergide okumuştum)"

inanmam abi.
adamlar sarı yanar yanmaz kornaya abanıyorlar..
yeşil ne alaka be..[signature][hline]-coLdwind-, 13 February 2004 00:17 tarihinde demiş ki:
mumi the sucker
Sosyal ağlarda paylaş

bir türkü konuşmasında , yürüyüşünden , bıyığından , sakalından , kıyafetinden , yemekyemesinden tanırım :) .[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
İmza:Kat Temizlikçisi
è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano)
[Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...